- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
Minden megmarad!
Cwm ből előszőr a rom nem indit ujra utana a gappsot rögtön és ujraindit!
Én ugy vettem most észre még gyorsabb lett a rendszer igaz nekem 02 02 volt még fentA gapps 02 11abbol nincs frissebb de fell kell rakni mert kiakad a tab bootolasnal mikor renszeradatokat frissiti
-
kanyi51
senior tag
Jelentem : Teljesen újra raktam a rendszert a 02.24 est, de csak a romot, úgy ahogy kell, a twrp-hez nem nyúltam. Most úgy tűnik megoldódott mind a 2 fő gondom ( megy rendesen a GPS , úgy ahogy kell neki, és JÓ lett a MEM kártya probléma is ). Belaktam TB.vel minden vissza ment ,mondanám teljesen jól müxik. Vagyis LOL AOKP !
-
Mond
senior tag
Ma töröltem le és tettem vissza a gyárit. Hát, lehetne benne több magyar nyelv is, az es file fájlkezelőnek nem adta meg a root jogot meg a Titánium backup-pal nem tudtam menteni ill. visszaállítani alkalmazásokat, a pac-conzol talált frissítést, de állandóan leállt. Persze sok-sok beállítási lehetőség tárulkozik, ami hasznos lehet számodra és nem kell újraindítani, ha változtatsz rajta.
-
Ennyire nem fejlett a cucc, de már nem is lényeges. Délután megvettem a tab-ot, most megy az ismerkedés vele. Eddig nagyon bejön kezelhetőségre, sokat fejlődött az android azóta, hogy találkoztunk (2 éve egy ZTE Blade-em volt). Mivel WP8-ról váltottam, ezért egyelőre a szájtátás megy (jé, nem omlik össze?! jé, egy lépésből megoldható, ami vépén három?! jé, megjönnek az értesítések?! stb.), de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
Norbi0517
csendes tag
én se szeretem hogy használat nélkül 3-4 óra alatt csutkára lemerül,pedig semmise volt elindítva. De hát android..htc g1 óta androidozok kisebb nagyobb kihagyással,de mindig tud kellemetlen meglepetést okozni. Lassan kezdek kinőni belöle..lehet ideje váltani. Egyébként azóta is ezt csinálja, holnap szerzek egy nagyobb töltőt hozzá
-
B.F.G.
senior tag
Oké csak külső táppal rendelkező külső mobil vinyó keretet képes kezelni!
Viszont mi van a usb pen drivval ami 64 gb-os és elvileg annak mennie kéne, lehet, hogy ott a fájl rendszerrel van a baj, mert a 4 GB-os Pen drivot simán felismerte.
Mi lehet a gond? MItől függ, hogy SG2 7.0 3110 mekkora és milyen típusú pen drivo (külső táp ellátás nélkül) adatait be tudja-e olvasni?
-
Dilikutya
félisten
Hova lett? Telepítettem pénteken, de nem volt időm kipróbálni. Ma pedig nincs a telepített programok között, a Play-en lévő Carma Free pedig nincs nekem telepítve. Amúgy a teljes verzió volt pénteken ingyenes? Mert a Free most is az, ellenben biztos vannak korlátozásai. Ezt rühellem az Androidban és a Guglipléhben, hogy távolról bele tudnak nyúlni.
-
SimonJanos
aktív tag
QL!
Én pont most kotortam elő két megnyert ("kincstura" vagy mi) napelemes töltőt, azok jók iPhone-ra/-ig...
Az egyiknek az egész jó univerzális csatlakozóját meg beforrasztom az alig használt de elég jó Solio-mba, így végre lesz USB-s kimenet is! (Ti. a hazai """support""" annyit tudott mondani, hogy vegyek egy újat!!!, amikor Tab-hoz, stb. való fejet kerestem)
Amúgy aki berhel, annak ajánlom azt a megoldást amit most tervezgetek: (bringa vázára "hosszú") notebook akksi, kis elektronika = 5V, 2A, 1A...
-
SimonJanos
aktív tag
Szia!
Köszi,
Tuti a szoftver - ha fel tudok mindent pakolni, már meg is veszem!
Ti. azóta van fejlemény:
+ Z(ED) the Game
+ Shark Dash
simán megy.Most próbálom a 1,35 GB-os játékot, de kevesli a tárhelyet, pedig több van, majdnem 2 GB!
Az külön móka, hogy a Gameloft "termék" ha nem is települ fel, a "pakkját" otthagyja és alapból nem érti a user hogy miért van tel...
Root-olva - érdemes volt - körbenéztem és pl. olyat láttam hogy a /Android mappában is maradnak érdekességek, pl. a Broken Sword otthagyott egy bazi nagy pakkot: na ezért lesz tele a belső tárhely (intSD) miközben az alkalmazást már rég "szabályosan" eltávolítottam!...Szóval "data", "obb" mappákba bele kell nézni.
-
tpeti78
senior tag
-
erzol
őstag
Lejárt a szerk. idő.
Itt a jó link:
Google play 4.0.25 -
-
-
Grendar
csendes tag
A héten megérkezett a tabom.
Magyar nyelvű férfi gépí hang volt a felolvasó hang.
A barátnőm javasolta, hogy tegyünk rá egy női hangot, feltettem rá az SVOX Mariskát!
Az nem igazán jön be nekem, inkább visszatenném a férfi gépi hangot, de sehogy se tudom.
A beállításoknál, mind a samsung tts-nél, mind a google tts-nél csak női hangokat találok, és azok közt sincs egy magyar se.
A gyári beállítások visszaállítását nem szeretném meglépni.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple iPad Pro 11 hüvelykes M1( 3. Generációs,2021) wi-fi-cellular 128 Gb sérüléssel
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest