- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
kanyi51 #8402 üzenetére
az amit írtam: ""espressoRF" !!!
tehát a kérdésem ki tud erre ROM-ot mert nem teszi fel.
"Minden mást" elfogad (sok verziót listáz) - csak a végére írja hogy az enyém semelyik azok közül hanem "espressorf" (igen r,f) ... tehát állítja hogy az enyém nem Galaxy Tab 2 7.0 GT-P3110 XD(rákeresve 3G-nek hiheti de nem az : )
Valahol mentéseimben megtaláltam a gyári 4.2.2-t és feltettem azt. ...
... ui.: hát nem emlékeztem hogy ilyen *** lassú lett volna ez a tablet!(Használtam gyárit is jó ideig, amikor új volt, 2012-ben... Majd CyanogenMod '13-14-ben ... )
De hát dual-core 1 GHz -
-
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7899 üzenetére
Parancsolj:[3110]
Első boot több mint 10 perc!
Utàna szépen végigvezett a beàllitàsokon nagyon szép kellemes felületeken
Beàllitàsok utàn a gyors rendszer fogadott uj grafikaifelülettel ami szép
Amit gyorsan néztem ami fontos nekem:gps a rigos nem megy telefonon nem tudtam vàlasztani hogy 2 v 3G legyen vagyis a csempéknél nem
telefonàlàs hibàtlan volt viszont
a lehuzható csempéket nem tudtam vàltoztani hogy én mit akarok bele rakni és kicsik a csempék is
a beépitett böngésző nem szinkronizàl
a fényképező is leàll !
röviden ennyi 20 perc alatt
Jó lesz ez de kell neki még egy pàr hónap szerintem mig beàll rendesen -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7510 üzenetére
Ahogy írták lementesz mindent ami kell
aztàn a cwmbe megcsinalni a formàzasokat.törléseket van olyan menüpont hogy instal uj rom én az szoktam hasznalni az minden formazast törlést meg csinál aztàn mehet fel az uj rom
Utána TB mindent visszatudsz állítani
Ne feletkezz meg a TB éngedélyezni rendszergazdaként mert akkor nem fog működniha nem éngedelyezed! -
noto
senior tag
-
zizzyx
csendes tag
-
zizzyx
csendes tag
válasz
kanyi51 #7406 üzenetére
Ami kelleni fog hozzá:
1. blackhawk-next-kernel-2.2.1-p31xx.zip
2. vendor-blobs-new-ducati-blackhawk.zip
3. GT-P3110_PhilZ-Touch-Recovery_6.47.3-blackhawk-f2fs.zip
4. blackhawk-next-tool-0.1.zip
5. LS-KK-v3.1-2014-06-25-p3100.zip
vagy LS-KK-v3.1-2014-06-25-p3110.zip
6. proprietary-vendor-samsung-update.zip
7. gapps-kk-20140620-1-minimal-signed.zip
Ezeket másold az SD kártyáraElőfeltételek a telepítés előtt:
a) Flesseld a blackhawk-next-kernel-2.2.1-p31xx.zip -et
b) Flesseld az új vendor-blobs-new-ducati-blackhawk.zip -et (1.8-as verzió óta kell)
c) Flesseld a legújabb GT-P3110_PhilZ-Touch-Recovery_6.47.3-blackhawk-f2fs.zip recoveryt
d) Legalább 90% töltöttség maradjon az akksiban.
e) 2 GB szabad hely a belső SD kártyán.
f) Kevés szabad idő1) Jelenleg Samsung romod van, szeretnél aosp romot másodlagosnak beállítani :
i) Indítsd újra recoveryben
ii) Flesseld a blackhawk-next-tool-0.1.zip -et, hozz létre system.img -et a CM alapú ROM számára (2. a menüben) és csukd be
iii) Indítsd újra a másodlagos recovery -ben (alul az ikonok pirosak lesznek !!!)
iv) Flesseld a LS-KK-v3.1-2014-06-25-p3100.zip -et.
vagy a LS-KK-v3.1-2014-06-25-p3110.zip -et másodlagos ROMnak.
v) Flesseld a blackhawk-next-kernel-2.2.1-p31xx.zip -et újra.
vi) Flesseld a proprietary-vendor-samsung-update.zip-et.
vii) Flesseld a gapps-kk-20140620-1-minimal-signed.zip -et.
viii) Indítsd újra a másodlagos romot (2. a menüben) állítsd be a nyelvet a google fiókot és az időzónát.Ha sikerült akkor
, ha nem akkor meg
-
zizzyx
csendes tag
válasz
kanyi51 #7406 üzenetére
Dual boot Next kernellel van abból a 2.2.1-es meg kell egy egyedi partíciót csinálni a másik rendszernek és fel kell tenni egy egyedi Blackhawk recoveryt is. Ami nem magyar a rendszerben azok a kiegészítések amit utólag a cm11-hez hozzátettek, reboot menü meg a halo meg pár egyedi dolog, van benne floating window is az is angol. Letöltés innen: [link]
Next kerneles dual boothoz leírás itt: [link]
Next kernel fórum kezdőlapja : [link]
Liquid lapja: [link]
Teszteltem ma elég fürge nekem gyorsabbnak tűnik mint a cm11, valahol ott van sebességben mint a Mokee, de annak " Unfortunately , the process com.android.systemui has stopped " baja van a next kerneltől, anélkül meg nincs dualboot. Akksi idő nekem elég decensnek tűnik, használható, jó extrákkal, sehol semmi fagyás egyebek. Egész jól megbarátkoztam vele és van OTA frissítés hetenként.
-
Magany
tag
válasz
kanyi51 #7169 üzenetére
Végül is nem kaptam fel a vizet csak azt gondoltam az a gond hogy Szlovákiai vagyok....... Közben megoldottam a problémát, elvittem egy fickóhoz aki többet konyított hozzá mint én és jobban szét merte szedni. Szóval víz került bele és lezárlatolta a panelt, kipucolta és megint müködik. Na és persze megúsztam egy 10 esböl. Ennyit a szolgáltató garijáról. Köszönöm neked és mindenkinek aki próbált segíteni!
-
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7129 üzenetére
04 19 a legujabb az van fent?
Uj kernelt raktak most hozzá és várják a visszajelzést hogy milyen lett az akku idő!
Nekem most Cm van fent akkuidőben +90perc add 😀 6.5-óràt vígan elmegy a kijelző az Aokp hoz képest
nekem 04 03volt fent utoljàra/a tabom lassan 2 éves/Ha fentvan az uj Aokp jelez már vissza mit bír a kijelző màsnak is hasznos lehet tud viszonyitani majd!
-
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7021 üzenetére
Jobb lett a RAM kezelés meg par apró hiba javítás van benne
Átlag felhasznàlónak úgysem tűnik fel
Ha napi használatba jó akkor nem muszály ràrakni én sokáig a 02 02 használtam
De a felraknàd nagyon egyszerű és gyorsan megteheted
Cwm ből fel a rom utána a gapps es kész nem vész el semmi nemkell TB se
Én mindig igy csinálom es nincs vele semmi gond -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #7019 üzenetére
Igen amit megszokol és jó arról nehezen vált az ember de szerintem minden Romba van esetleg valami plusz a másikhoz képest nem hiába van ennyi rom készítő emberke itt is van egy kis rivalizálás ki mit tud belepakolni
De a lényeg nem vàltozik de tudunk válogatni kinek mi jön be!
(En sem váltók az AOKP ról)
Tedd fel a 03 15 verziót! -
erzol
őstag
válasz
kanyi51 #6840 üzenetére
Szia!
Most, hogy próbáltam mindenféle romot egyszer előfordult, hogy twrpvel telepítettem az AOKP 4.4.2 - t elfelejtettem wipeolni és system formatolni. Onnantól kezdve meghülyült az sd kártya. Újraraktam a legfrissebb cwmel mindent wipeolva és jó lett.A gl to sd-t is megoldottam, így már hibátlanul fut minden. -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #6844 üzenetére
P 3100 a tabod?
Nekem azon hibátlan
Csinálj egy mentést és tegyél fel egy mások romot azon jó e vajon?
Igy kizárható esetleges rom probléma miatt nem menne szerintem!Twrp ből is visszatudod rakni a mentést van benne lehetőség de szerintem a hagyományos cwm sokkal jobban átlátható
Linkeltem is be nemrég egyet az is tapizois de hagyomanyos nagyon jo azt hasznalom -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #6840 üzenetére
Nekem is egy 16 gb class10 Samu van benne!
Mindig látja nincs vele semmi gond es használom is sokszor veszem ki rakom be hibátlanul kezeli
Probaltad más fajkezelővel is es nem megy de màsba megy a kártya?
Vagy rossz a kártya
Vagy az olvasó a tabban
Vagy a rom? De ezt nagyon kétlem
Tedd bele màsba ott megy e kísérletezni kell vele -
zozo2001hu
tag
válasz
kanyi51 #6812 üzenetére
Szia!
Semmi különleges nincs az AOKP ROM frissítésével kapcsolatban.
Az egész frissítési folyamat a recovery-ben történik.
Letöltöd a frissebb ROM-ot, a hozzá való GAPPS csomag gondolom még megvan (2014-01-14).
Recovery-ben mielőtt telepítesz csinálsz egy teljes mentést a rendszerről, ez azért fontos hogy legyen menekülési útvonal ha valami nem sikerülne.
Mentés után install ZIP először a friss ROM utána a GAPPS csomag. Miután sikerült érdemes még a DALVIK Cache ürítését is elvégezni, majd egy reboot ennyi.
Egyébként éppen most jelent meg egy frissítés amit majd délután fel is teszek szépen.
Link:- 19/02/14
P3100-> http://goo.im/devs/Chirag_Galani/TAB...AOKP_4.4/P3100 [link]P3110-> http://goo.im/devs/Chirag_Galani/TAB...AOKP_4.4/P3110
[link]
P3113-> Same as P3110 -
Sunyista
tag
válasz
kanyi51 #6756 üzenetére
Maxra töltés után kéne lemerülés közelébe merítened, normál használattal, majd a Beállítások -> Akkumulátor -> Kijelző-re kellene rányomni és akkor kiírja, hogy a legutolsó maxra töltés óta mennyi ideig ment a kijelző. Hát így.
Visszatettem mégis a CM11-es mentésemet...
Túl lassú már a gyári, nem bírom... :S
-
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #6718 üzenetére
Kérnénk tőled is visszajelzéseket ha felraktad!!!
GPS ugy fogod megtalálni hogy helymeghatározás !MÁS;
Sok ember megkapja amit akar és el is tünik a forumról pedig jó lenne ha pörögne!
Irjátok már meg a tapasztalotokat ami esetleg másnak hasznos is lehet igy segitenénk egymást -
noto
senior tag
válasz
kanyi51 #6698 üzenetére
Mit raktàl fel aztan? /ha AOKP nehéz lesz űberelni nekem szinte mindegyik volt fent nekem ez vált be de nagyon/
Csináljal egy mentést róla cwm be van olyan hogy backup and restoruant
ott mensd el backup es rakhatod fel a màsik romot és ha nem jön be akkor ki keresed a mentesedet restourant es mehet vissza a régi rom -
Sunyista
tag
válasz
kanyi51 #6686 üzenetére
Szia!
A cwm-ed biztosan kell frissítened, 6.0.4.5 verziótól felfelé bámelyik jó.A letöltött friss cwm-et simán cwm-ből kell telepíteni.
1) Install zip from SD card
2) megkeresed a friss cwm-et
3) Install
4) rebootMajd vissza a már új cwm-be, ahol telepíted a romot:
1) Wipe data/factory reset
2) Wipe cache
3) Advance - Wipe dalvik cache
4) Install zip from SD card
5) Megkeresed a romot
6) Install
7) reboot -
SimonJanos
aktív tag
válasz
kanyi51 #5794 üzenetére
Ld. előző
Összességében: én a gyári ROM + root + GL2SD-vel tökéletesen elégedett lettem volna*, ha
- nem kezd el meghülyülni a Tab és pár alkalmazást nem frissít "kevés tárhely" címen
- nem lenne fontos a MUser!* Szerintem a Samsung energiatakarékos üzemmódja verhetetlen.
-
d3kk
senior tag
válasz
kanyi51 #5476 üzenetére
csak egyetérteni tudok SP!T kollégával, ha nem tudod mi a különbség a nightly és a stable között akkor még nagyon ne fogj bele a dologba, mert a leírások is csak általános helyzetre elegendőek, ha valami rövidítve van és te kihagysz egy lépést az nem tenne jót se az idegrendszerednek de legfőbbképp a tabletednek!
-
válasz
kanyi51 #5476 üzenetére
stable = stabil, tesztelt verzió
nightly = az elérhető legfrisebb verzió, amiben bug-ok előfordulhatnak, de a legfrissebbet kapodÉn tudom ajánlany a nightly-t! eddig problémám nem volt vele. Viszont, ha itt elakadsz, nem biztos, hogy fel fogod tudni eszkábálni a tabra. Ha meg elrontod, nem túl szerencsés...
-
erdeizt
csendes tag
válasz
kanyi51 #5305 üzenetére
Ez egy WD 1T-ás winchester.NTFS fájlrendszerrel. Több helyen mondták hogy a tablet nem látja az NTFS fájlrendszert csak a FAT32-őt. Erre jött a kontra hogy a FAT 32 nem jó mert ott max. 4gb nagyságú fájlt lehet maximum tárolni nagyobbat nem enged, bár ez windows alatt van. Nem tudom mi az igazság. A tápot megoldjuk majd hogy a HDD megkapja itt a fájlrendszer a lényeg hogy mivel érdemes próbálkozni, kinél mi vált be. Köszönöm a válaszodat.
-
válasz
kanyi51 #5080 üzenetére
USB-n keresztül megoldható a dolog? Nem HD filmeket szeretnék kinyomni a tévére, hanem pl. képeket mutogatni nagymamámnak sokkal kényelmesebb lenne, mint a 11 colos netbookon. Igen, ebből is látszik, hogy nem olyan dologról beszélünk, amit minden nap csinálnék.
A tévén egyébként teljes értékű USB port van (ha ez számít). -
kanyi51
senior tag
válasz
kanyi51 #3669 üzenetére
Felugrik egy ablak PPP Vidget: Megnyitja a következöt az USB eszköz csatlakoztatásakor: PPP Vidget? válasz lehet IGEN NEM . eddig OK volt a választásom de szinte mindég az Elökészítésnél megáll és kész., illetve amikor kilépek a Saját fájlokbol, mert azt néha behozza , utánna megint az elözö kérdés panel, és az OK ra kiirja Nincs Driver .Ennyi sajna
-
Hellboy4
tag
válasz
kanyi51 #3562 üzenetére
hauwei telenor hipernet modemet használok, az y kábel használatkor nem tudom elvinni a tabot magammal így feleslegessé válna ugyanúgy a mobilinternet, eddig azért volt jó mert bárhol voltam rádugtam csatlakoztattam és ment is, legyen az vonaton buszon melóhelyen...stb
U.I.: a régebbi hauwei modemnél is ezt írja ki alacsony töltöttségnél
-
hun620
tag
válasz
kanyi51 #2842 üzenetére
Ha valakinek ilyen "Tab szett", vagy akármi kéne emberi áron, az írjon, és megbeszéljük a dolgot. Az OTG kábel 2500 forintért egyenesen nevetséges. Fóliát 750-ért, OTG kábel 750-ért, tokot max. 2000 HUF-ért szerzek bárkinek. Nem reklámozni akarom magam, de a bolti árak egyszerűen pofátlanok.
szerk.: Na látom nem csak nekem szúrt szemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest