- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noto
senior tag
válasz
gyuszmó #7999 üzenetére
Szia!
Amit én csinàlnék :
Teljes gyàri visszaàllitàsSzétszedni megnézni nincs e az akksinàl vagy valahol csati meglazulva sb
Esetleg egy màsik rom feltolàsa
Ha ezek utàn se javul esetleg szervizbe megnézetni mit mondanak rà
Ebayrol rendelni egy akksit 5eft van
Nekem 2.5 éves az akksi most a Slim rommal 6h kijelzőidőt tud!De hàtha mond valaki valami jobbat😀
-
taip
senior tag
válasz
gyuszmó #7814 üzenetére
Az enyém 2 éves és már éppen ki akartam dobni az ablakon a gyári 4.1.2 ROM miatt, de lecseréltem 4.4 SlimKatre és sokkal jobb lett, szóval kap még egy kis időt.
Mintha kicsit jobban merülne az aksi, de lehet hogy csak öreg és kezdi megadni magát.Ami gond, hogy nem tudtam újra feltenni a Flash Player-t, ami JB alatt működött, itt nem.
-
taip
senior tag
-
taip
senior tag
válasz
gyuszmó #6271 üzenetére
Annak a PC-nek az IP címét kell beírni, amihez csatlakozni akarsz és értelemszerűen az azon lévő felhasználó/jelszó párost.
Emlékeim szerint meg kell adni a könyvtár nevét is, ami meg van osztva.
A PC-n pedig rendelkezni kell a megfelelő jogosultságokkal a gép eléréshez, de ez általában adott, ha rendszergazda jogú felhasználóval jelentkezel be akkor főleg.
Ha mindez megvan és nem megy, próbáld ki, hogy nem a tűzfal fogja-e meg a gépen. -
Dilikutya
félisten
válasz
gyuszmó #5378 üzenetére
Zseniális találmány, TV-nek hívják hívják. Amikor meg dolgozok rajta, monitor. A gép alig hangosabb, mint egy tablet, viszont tényleg lehet rajta szövegszerkeszteni, meg PPT prezentációt készíteni. Ugyanannyi idő alatt ugyanolyat megnéznék egy bármilyen tableten.
Attól, hogy valakinek valami szerinte jó valamire, még nem jelenti azt, hogy az jó is arra. A régi 17-es Acer monitoromon is jobb volt filmet nézni, mint a tableten. -
b0bcat
addikt
válasz
gyuszmó #4836 üzenetére
Mint láthatod feljebb, nálam is: egyszer csak leesik közel nullára, majd apránként visszamászik. Én meg találgathatok, hogy van-e benne delej.
Az mondjuk durva, hogy tegnap este kínoztam legalább másfél órát, és ma még a lányom játszott rajta vagy 5 órát, mire kikapcsolt...
Ebből szerviz lesz...
-
válasz
gyuszmó #4716 üzenetére
Mondjuk elso korben egy monitorozo app kene a tabra hogy mi is eszi az akksit,ha kiderul mi az akkor torold de még az adatait is, ha nem talalod meg melyik alkalmazas okozza akkor sajna full wipe es aprankent ujra belakni a rendszert, kozben figyelni arra hogy nem e kezd el megint hulyen viselkedni.
-
-
tpeti78
senior tag
válasz
gyuszmó #4700 üzenetére
Ne kalibrálj, mert szerintem ha " mostanában " csinálja ezt, akkor szinte biztosra veszem, egy beragadt app okozza a merülést. Lehet, hogy telepítettél valamit, ami zabál a háttérben. Ezt kellene kiszűrni, ha nem megy akkor gyári vissza állítás, és úgy megnézni, hogy merül e ennyire továbbra is....
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
gyuszmó #4700 üzenetére
Szinte biztos hogy mindegyik ilyen jellegű app'-hoz kell root'!
Nekem más(ik) tablet-emen a Battery Calibration megoldotta:
a lényeg: "This program does it by removing the batterystats.bin system file."Leírja hogyan kell
:
elindítod, 100%-ra töltöd (mivel ez sokszor nem full cycle töltés, én még várok kb. fél órát!), majd kalibrálsz, kihúzod a töltőt. -
-
erzol
őstag
válasz
gyuszmó #3076 üzenetére
Átlag 10-30 nap a szállítási idő.
Én már sokmindent rendeltem ebay-ről, Aliexpress-ről(itt minden olcsóbb és nagyobb a választék).
Két héten belül mindig mindent hibátlanul megkaptam.
A szállítás valóban ingyenes, ahol fel van tüntetve.
Egy 10 $-os összeget minimum érdemes összeszedni szvsz, hogy mindenki jól járjon.
Kapsz tracking numbert is, amit nyomon lehet követni a feladó posta illetve a magyar oldalán is.
Itt több infót is találsz, ha bizonytalan lennél: -
mycso
veterán
válasz
gyuszmó #3017 üzenetére
Ez a főzött rom 100%, szerintem nem teljesen igaz. Sőt, tökéletes főzött rom szerintem nem létezik (én még nem igazán találkoztam ilyennel).
Nyilván az egyéni igényeknek érdemes főzött romot választani, mert némelyikben sok a gyáritól eltérő plussz funkció is van.
Egyébként a gyári romok a samsung esetében, mondhatni tökéletesek, max. a root ami elkél, 1-2 dolog módosítása miatt (akár appok/folyamatok törlése/fagysztása), esetleg custom launcher... -
-
-
-
-
-
-
-
erzol
őstag
válasz
gyuszmó #2818 üzenetére
Mivel ingyenes játék, ezért nem warez, hogy megosszam azokkal akik szeretnék kipróbálni:
Real Racing3 -
-
-
válasz
gyuszmó #2811 üzenetére
A helye a samu eme muvenek,muveinek jel3nleg a kozepmezony kozepe,nyarra az uj hardverek miatt lejjebb csuszik ,de ez semmit nem von le az ertekebol,a nyitott bootloader miatt meg custom rom lazan rateheto...ha reszleteiben kene pontoznimakkor kijelzo jo,uzemido jo,osszeszereles minosege jo,optimalizacio szinten jo,a soc kozep szintu..legalabbis nalam igy all ossze a kep,na jo a no hdmi miatt kicsit morci vagyok,de eddig még nem volt szukseg ra.
-
válasz
gyuszmó #2809 üzenetére
Az ips egy fokkal jobb az erre kihegyezett szemuek szerint,nekem a telefonom ips clear black display ,ahoz kepest a samu pls-e csak egy arnyalattal gyengebb,a fekete nem annyira fekete mint a nokia ips-en de amugy szinte egyforman jo mind a ketto megjelenito tipus. Tenyleg megvetted mar a samut vagy még csak info gyujtesben vagy ?
-
-
-
válasz
gyuszmó #2790 üzenetére
Dead trigger, aztan alternativ forrasbol a real racing 3,nezz ra valami stress teszt programot is,a toltessel ne ragodj annyit,ezekben mar nem nimh akksi van,egy eletronika vedi az akkumulatort ,szabalyozza a tolteset es a cellak kisuleset is...csak annyi hogy ne meritsd 0 ra igaz nehezen menne mert ez is vedvevan elektronika altal...
-
válasz
gyuszmó #2757 üzenetére
Dolphin ,jetpack kiegeszitovel hasit ki t a veszedelem vagy dolphinbol a 9.00 verzio mert az uj nem valami stabil..nova launcer a gyari helyett,all in one toolbox az autoboot alkalmazasok kikapcsolasahoz,persze csak az amelyik nem kell,fb app ha szukseged van ra...es amire nincs szukseged gyari app tiltsd az alkalmazaskezeloben,marmint a samu plussz okossagai kozul...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M1 / Ezüst / Wifi + Cellular / 128GB / Garancia
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Microsoft Surface Pro 4 - Core M3 900MHZ - tablet
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest