- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jtaggerX
tag
válasz
tpeti78 #2865 üzenetére
Én android open kang-et használok, kipróbáltam 4 félét, de egyik sem maradt fent sokáig. Ez Nekem nagyon bevált. Alap minimal design , gyönyörű boot animácio. Stb. Egyedűl a wifi direct nem megy ezzel a rommal. Hiba még nem jelentkezett miót használom, kb 2-3 hete. www.aopk.co. ha jól emlékszem.
-
jtaggerX
tag
válasz
zozo2001hu #2534 üzenetére
Pont Èn is tegnap tettem fel egy romot. A.o.p.k. Eddig nagyon elègedett Vagyok Vele!
-
jtaggerX
tag
szóval.
tapasztalataim. : A tab fantasztikus, és imádom. a Sonsonic HD romot feltettem. minden működött, kevesebb ramot fogyaszt és gyors. viszont bekapcsolásnál a képernyő az első másodpercben olyan volt mint a videokártya hibás laptopok képe. a gondok akkor kezdődtek amikor feltettem a Songsonic update-jét. Bár követtem a leírást, de Nekem végérvényesen elszállt a launcher.
utána próbálkoztam a Ugyanannak a srácnak a romjával a Jelly beast-el. sajnos a boot animáció volt az egyetlen amit láttam. a tab nem kapcsolt be.
szerencsére készítettem a gyári romról backupot. most azt használom.
Az lenne a kérdésem hogy custom rommal tudom használni a gyári stock launchert? mi a módja?
3 romot fogok még kipróbálni. aopk. cm, és paranoid android verzió. A jelly beast aopk-ra épül, az nagyon érdekelt volna... sajnos 2x alkalom utáén feladtam azt is.
-
jtaggerX
tag
Na fent van. Első klikkre pl google play nagyon lassan tölt be. De ez lehet hogy azért mert ilyenkor frissíti a fiókot is meg alkalmazás frissítéseket keres... A rendszerben viszont nem lassú, média lejátszók jobbak. Az egész szerkezeti elrendezés vizuális szempontból sokkal jobb. Tehát tetszik. Most letettem tölteni...
-
jtaggerX
tag
válasz
Weeman1 #2323 üzenetére
Szerintem 8 óra körül kerül fel , 3 nap használat után kifejtem a véleményem. Én kimondottan egy számomra megfelelő romot szeretnék felrakni. Remélem ezzel elégedett leszek, mert nem szeretném hetente romolgatni. Viszont elég nagy a csábítás... Erre a vasra rengeteg nagyon jó rom van...
Jano: Én bementem a t-mobilba és raktárról adták. (nem pesti üzletben voltam.) viszont jobban tetszik már most mint ahogy gondoltam volna.
-
jtaggerX
tag
Na itt a kicsike.
már töltöm hozzá a romot. első körben mégis a songsonic-ra esett a választásom.
-
jtaggerX
tag
Amikor az első szériás galaxy tabom volt egy olyan tok volt hozzá ami kemény bőr vagy műbőr álló hrlyzetben fentről lehetett belecsúsztatni a tabot. A kihúzó része a felül mint egy csat patentos volt. Ilyennel nem találkozott senki?
-
jtaggerX
tag
Viszont most gondolkodóba estem... Galaxy tab 2 7.0 vagy huawei médiapad ? Indok: fém unibody burkolat, hdmi, ips kijelző. Hát lehet hogy inkább az lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Battlefield 6
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen autót vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest