- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
Aki a Telekomtól vásárolta a P3110-es verziót, azok közül kapott már valaki 4.2.2-es frissítést?
Májusban lesz egy éve hogy megjött rá a 4.1.2, lassan egy éve, azért ez már kicsit szánalmas. -
ESP23
senior tag
Van egy problémám a tabommal.
Az istenért nem nyitja meg a gyári zenelejátszót.
Amikor rányomok belép, majd egy ideig gondolkodik, aztán egy fekete kijelző és " A (z) Zenelejátszót leállt " című szöveg olvasható.
Már kivettem az SD kártyát is, de az sem segített. -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Valaki tudna ajánlani nekem egy rar kicsomagoló programot?
Próbáltam már egy párat, de a jelszavas fájlokkal nem boldogultak. -
ESP23
senior tag
Valaki árulja már el nekem, hogy minek kellet a Samsungnak a Play Store mellé még kettő darab alkalmazásboltot feltelepíteni?
Samsung Apps, S Suggetst, ráadásul mind a kettő ugyanaz.
Elég lett volna az egyiket felrakni.Más: Valaki nem tudja hogy Magyarországon mikor lesz elérhető a Video Hub?
Nekem a JB frissítéssel azt is felrakták, de nem tudom használni, mert amikor elindítom elkezd tölteni, majd felugrik egy olyan ablak hogy "Hamarosan" és bezárja az alkalmazást. -
ESP23
senior tag
A tabletem kirakott a kezdőképernyőre egy Factory Mode alkalmazás ikont, ez mit jelent?
-
ESP23
senior tag
Meglátásom szerint, a Samsung nem nagyon hagyta hogy a Telekom túlságosan belenyúljon a rendszerbe.
Fel vannak telepítve a szokásos appok: Árfolyamok, Műsorújság, Pocket Guide, ZeneCenter, MasterCard Mobile, Origo, de ezeket el is lehet távolítani, a 4.0.4-nél erre nem volt lehetőség.
Viszont az furcsa hogy a Chrome böngészőt is el lehet távolítani. -
ESP23
senior tag
Ez az intelligens képernyőzár kinek hogy működik?
Nekem nem igazán érzékeli rendesen a szemeimet. -
ESP23
senior tag
Nekem már végzett.
Eddigi tapasztalatok:
-Végre gyári böngésző van és nem origo.
-Kaptam pár új alkalmazást: Csoportjáték, Paper Artist, S Suggest, Google Now.
Eddig ennyi újdonságot vettem észre. -
ESP23
senior tag
Nem hiszem el, megjött a T-homos készülékre is a hivatalos frissítés.
Már tölti is lefelé röpke 436.99MB a csomag. -
ESP23
senior tag
válasz
Weeman1 #3824 üzenetére
Mondod ezt egy olyan személynek, aki végigolvasta hogyan kell csinálni, majd a végén azt mondta hogy mi van?
Már régen megcsináltam volna, ha egy kicsit is értenék hozzá.
De mivel nem így van, segítség és tudás híján kivárom a gyári frissítést amit a KIES megcsinál nekem. -
ESP23
senior tag
Most beszéltem a Samsunggal, és azt mondták hogy elérhető a GT-P3110-re a 4.1.1.
Valamint még hozzátették hogy csak és kizárólag KIES-el tudom frissíteni a táblagépet. -
ESP23
senior tag
válasz
Dilikutya #3794 üzenetére
Az enyémen sem működik jól a kamera.
Tegnap csinálni akartam egy pár kültéri fotót.
Elkezdte játszani azt, hogy exponálás után úgy 3-4 másodpercre lefagyott, és szépen lőtt nekem egy szürke fotót.
Ezt körülbelül 10-15x lejátszotta, míg újra nem indítottam.
De az sem segített, akármennyi fotót csinálok, mindegyik egy szürke kép formájában van elmentve.
Nem értem hogy mi lehet a gond. -
ESP23
senior tag
Lenne egy kérdésem.
A Dropbox a Samsung eszközzel rendelkező felhasználóknak is 50 GB tárhelyet ad 2 évre?
Illetve ezt hogyan tudom igénybe venni?
Azért kérdezem mert hiába csináltam egy teljesen új fiókot, nekem csak 2 GB-ot ad.
Miért nem ismeri fel az eszközt? -
ESP23
senior tag
Mindenki megkapta már a 4.1-s frissítést, csak a Telekomosok nem?
-
ESP23
senior tag
-
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #3232 üzenetére
Igen, nekem is csinált már ilyet.
-
ESP23
senior tag
Mindkettőt a T-Mobile teszteli, és elvileg a T-Home által forgalmazott GT-P3110-es tab is szolgáltatófüggő.
Nálunk a családban kettő ilyen tablet van, az egyik T-Mobile-os a másik(az enyém) T-Home-os, a két eszköznek még a Build száma is megegyezik.
Ha fellépsz a sammobile.com-ra, és kiválasztod a wifi olny verzót, akkor a Product Code résznél ki lehet választani a T-Mobile-t mint szolgáltató.
Kicsit fura de így van. -
ESP23
senior tag
Na végre megkaptam a választ a T-Home-tól a frissítéssel kapcsolatban:
A 4.1.2-es frissítést 2013. március 22-én elfogadtuk.
A gyártó fogja publikálni az új szoftver elérhetőségét.
Köszönjük türelmedet. -
ESP23
senior tag
Találtam egy érdekes cikket. [link]
-
ESP23
senior tag
Ismét megkérdeztem a Samsungot a 4.1-es frissítésről, és az alábbi választ kaptam:
Köszönjük, hogy hozzánk fordult!
Leellenőriztük a rendszerünkben, a GT-P3110-es táblagéphez megjelent frissítési lehetőség, 4.1.1-es verzió, a nem T-Mobilnál vásárolt készülékekhez. Napok kérdése és megjelenik a T-Mobilos P3110-es tabok esetén is, de efelől mindenképp értesítjük Önt. Pontos időponttal nem rendelkezünk, mivel a szolgáltató által végzett tesztelési idejétől is függ. -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem jó minőségű autós játékokat ajánlani (ingyeneseket).
Az Asphalt 7 : Heat-et szeretném beszerezni, de hitel és bankkártya híján ez nehéz lesz és így csak az ingyenesek jöhetnek szóba.
Előre is köszönöm a segítségeket! -
ESP23
senior tag
válasz
this is life #2814 üzenetére
Köszönöm!
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
A wifi verziós tabnak hol találom meg a sorozatszámát? -
ESP23
senior tag
Aki a T-Home-tól vásárolta a tabot, nem kapta még meg a 4.1-s frissítést?
-
ESP23
senior tag
Észre sem vettem, és feltelepült egy új alkalmazás.
-
ESP23
senior tag
Megkérdeztem a T-Home-ot hogy milyen információik vannak a 4.1-es frissítéssel kapcsolatban, és az alábbi választ kaptam:
Sajnos a gyártó még nem adta át Társaságunknak tesztelésre a szoftvert. Amint elérhetővé teszik, természetesen le fogjuk ellenőrizni. Ennek megtörténtéig türelmedet kérjük.
-
-
ESP23
senior tag
Valaki nem tudja hogy a Google Earth alkalmazást honnan lehet letölteni?
A Play nem engedi, azt írja hogy az alkalmazást az én országomban nem lehet telepíteni. -
ESP23
senior tag
válasz
Luser2000 #2041 üzenetére
-Amit mostanában telepítettem rá az a Transparet Weather Clock
-Teljesen gyári rendszer van rajta 4.0.4
-Root nincs
-Egy 8GB-os SD kártya van benne, de azon nem fut semmi.
Lehetséges hogy a Transparet Weather Clock miatt csinálja ezt?
Mert ha jobban belegondolok azóta indulgat újra, amióta ez az alkalmazás rajta van. -
ESP23
senior tag
Mostanában elég sűrűn újraindul a tabletem.
Belépek egy alkalmazásba, majd fogja és se kép se hang, egyszer csak látom hogy kiírja Samsung Galaxy Tab2 7.0, és újraindul az egész rendszer.
Valaki találkozott már ezzel problémával? -
ESP23
senior tag
válasz
ReniCSi #1850 üzenetére
Nekem azt mondták amikor aláírtam újabb 2 évnek, hogy aki a T-Home-tól vásárol táblagépet, notebookot, TV-t, csak és kizárólag a futár viheti ki neki, mert ezek az eszközök a gyártótól jönnek.
Tehát ha te rendelsz egy Sony TV-t akkor azt a Sony-tól hozza el a GLS futárcég.
Ugyan ez van a táblagéppel is, azt meg a Samsungtól hozza el a GLS, a T-Home megbízásából. -
ESP23
senior tag
válasz
Jano_023 #1845 üzenetére
Nálam egy két dolog jött elő, például: ha a YouTube-ot használom állandóan kiírja hogy a Test Service leállt, amikor a böngészőben kijelölök egy szöveget és rábökök hogy szöveg másolása, fogja nem csinál semmit majd kilép a böngészőből és kiírja hogy az Origo leállt.
Most lehet azt mondani hogy használjak másikat, de mindet kipróbáltam és mindegyiknél ezt csinálja.
Nem tudom hogy ez hiba vagy nem, de nekem egyáltalán nem indul el a Music Hub alkalmazás.
De mint az előbb is írtam ezek apró hibák. -
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #1844 üzenetére
-
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #1841 üzenetére
Igaz ez a Tab2 10.1-s videója de úgy is egyforma a két készülék csupán a kijelző mérete más.
Bemutatják hogy hogyan kell megosztani a táblagép internetét. [link] -
ESP23
senior tag
Én a T-Home-tól rendeltem ma van egy hónapja hogy használom, de annyira meg vagyok elégedve vele, hogy nem adnám oda semmiért.
Mióta megvan a laptopomat maximum heti 1x kapcsolom be, és ameddig nem volt meg minden nap bekapcsoltam.
Viszont a 4.1-s frissítést én is várom mert orvosolna 1-2 apróbb hibát. -
ESP23
senior tag
válasz
hello28 #1833 üzenetére
Ha itt arra gondolsz, hogy a telefonod mobilinternet kapcsolatát megosztod wifi hotspot segítségével, akkor a válasz nem.
A táblagép több adatforgalmat használ, mint egy átlagos mobiltelefon, és itt nem a HD felbontású mobilokra gondolok, hanem egy átlagosra(QVGA, HVGA, esetleg WVGA).
Tehát több adat fog fogyni mintha telefonnal használnád a mobilinternetet.
Remélem hogy erre gondoltál. -
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #1811 üzenetére
Én csak olyankor szoktam alkalmazni, amikor nem megfelelően működik(nek) az alkalmazások.
Mindig beválik. -
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #1807 üzenetére
Nem baj, csak a keresési előzményeket törli ki.
Olyan lesz mint amikor először indítottad el az alkalmazást. -
ESP23
senior tag
válasz
wertigo1984 #1804 üzenetére
Ezt próbáltad már: alkalmazáskezelő>>>YouTube >>> gyorsítótár ürítése>>> adatok törlése, általában ez beválik.
-
ESP23
senior tag
Mostanában elég sűrűn előjön az alábbi üzenet ha például youtube-ot használom
-
ESP23
senior tag
Aki a T-Hometól vásárolta a tabletjét, megkapta már a 4.1-s frissítést?
Szinte minden wifi only verziós tab megkapta a 4.1-s frissítést, csak azok nem amelyiket a T-Home forgalmaz. -
ESP23
senior tag
válasz
Szelley #1520 üzenetére
Nos, miután rákötöttem a gépre, ki is írta hogy nincs újabb szoftver a jelenleginél, szóval tárgytalan.
Nem igazán értem hogy mit kell ezzel szerencsétlenkedni, hisz ez is wifi only verzió.
Remélem hogy nem kell a T-Home engedélyére várni, mert már így is tele van mindenféle t-s alkalmazásokkal.
Na mindegy, várunk tovább türelmesen. -
ESP23
senior tag
válasz
Szelley #1515 üzenetére
Hali.
Nekem is wifi only van, de maga a táblagép nem jelzi a frissítést.
Mindjárt rákötöm a gépre, és úgy nézem meg.
Ha nekem is felajánlaná a frissítést, nincs valami tanácsod hogy mire érdemes figyelni?
Nem kell gyári visszaállítás vagy ilyesmi hogy a frissítés után ne legyen gond? -
ESP23
senior tag
Ha összekötöm a tàblagèpet a laptopommal, miért nem töltődik az akkumulátor?
Az akksi jele át van hùzva egy piros x-el.
Nekem ez szokatlan mert a többi androidos eszközöm töltődik ha összekapcsolom a gépemmel. -
ESP23
senior tag
Akkor én kérek elnézést, ezt nem tudtam.
Lehet hogy én nem vagyok túl régóta az ügyfelük(9 hónapja), de nekem is igen nagy kedvezményt adtak, mégpedig a havidíjból.
Ezzel a csomaggal ami nekem van, fizetnem kellene 7250Ft-ot, de azt mondták hogy mivel én rendesen fizettem idáig a számláimat, így csupán 2640Ft-ot kell fizetnem, mert elengednek a havidíjból 4610Ft-ot.
Tetszik hogy "törődnek" az ügyfeleikkel. -
ESP23
senior tag
válasz
NoMagix #1467 üzenetére
Én azért tudtam ebben a konstrukcióban megvenni, mert ahol én lakom, ott csak maximum 10 Mbit/s sebességű internetet tudnak biztosítani.
Ez már fejlődésnek számít, mert ezelőtt két hónappal ez az érték 5 Mbit/s volt, és azzal a csomaggal nem lehetett táblagépet rendelni.
Ráadásul ami volt csomagom (net+telefon), azért fizettem 6000Ft-ot, most a nagyobb csomagért(net+digitális telefon)fizetek 2640 Ft-ot, hát ez mindenképpen megéri.Egyébként én is Nexus 7-t akartam rendelni, de csak erre telt a keretből.
-
ESP23
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a kijelző karcálló vagy nem?
Sehol nem találok erre vonatkozó információt. -
ESP23
senior tag
Sziasztok!
A mai nap tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek, csak annyi külonbséggel hogy nekem a wifi only verzó van.
Az lenne a kérdésem, megjelent már ehhez a 4.1?
A választ előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest