- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe0419
tag
-
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #8179 üzenetére
Vagy egy Clean Master is tudja ezt. Remekül láthatod, mik mennek a háttérben, mi mennyit fogyaszt, stb. Miután kiderítetted, akár törölheted is ezeket az appokat, ha nem akarod használni őket. Ja, az előbbit itt találod.
-
noto
senior tag
válasz
Gizmo94 #7950 üzenetére
Igen én is igy szeretném hasznàlni ahogy irod
de a tab csak leformàzza nem lehet vàlasztani hogy milyen formàtum legyen most probàltam teloval S2 formàzni
az is csak formàzza nem lehet vàlasztani hogy mire legyen formazva
De ami volt rajta film azt a teló làtta működött de semmi màs a telon és tabon kivűl nem érzékelte -
noto
senior tag
válasz
Gizmo94 #7947 üzenetére
KÖSZI!
Közben rájöttem én is a gép nem tudja leformázni csak a tab nem értem miért
amugy a 16 os kártyát tudja szokásos módon kezelni igy viszont semmivel nem tudok másolni rá ha kiveszem a tabból nem látja semmi csak azt irja hogy formázni kell első körbe
csak igy az a gáz ha filmeket tőltők rá azért is kell ilyen nagy kártya és kiveszem be az olvasóba majd a Tv be az már nem olvassa be
igy marad az Airdroid progi a mozgatásra
Te mit használsz mozgatásra? -
Gizmo94
veterán
válasz
Gizmo94 #7791 üzenetére
Hát onnan nem, mert azt elbasztam, de Innen igen.
-
bogozzki
csendes tag
válasz
Gizmo94 #7787 üzenetére
köszönöm válaszod
ezzel próbáltam (http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=170&t=1520), itt akadt meg kb 90%nál a dolog.
ezen a ponton valóban nem fontosak a tárolt adatok, már annak is örülnék ha használható lenne
tudnál ajánlani egy hozzáértő megbízható szervizet?
köszi -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7632 üzenetére
Pár romot végigpróbáltam,de mindegyiknél volt vmi bibi,kivéve a SlimKat-ot,ráadásul ennek a legjobb az akkuideje. Alapból Nova van benne-ez sem véletlen,bár én megvettem,mert több szolgáltatást nyújt,mint az alap verzió. témákat nem nagyon próbálgattam,sőt,nem is néztem,a Novának vannak egyéni ikonpakkjai,azokkal eléggé jól személyre lehet szabni.
-
noto
senior tag
válasz
Gizmo94 #7629 üzenetére
Xda oldalon van jópár lehet válogatni!
Én vagy 10 felraktam hasznàltam de a Slim vált be nekem ez hozza a legjobb akkuidőt és nincs nàla semmi gond
Az AOKP még nem rossz de nincs ilyen jó akksi idő nála a CM met meg már bekapcsolni se lehetett egyből ezért valtottam le lehet már javították ezt a hibát! -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7599 üzenetére
Én sem vagyok oda a fóliáért,de biztosan megőrülnék,ha ezen a nagy kijelzőn sok kis karc lenne....szóval vettem egy fóliát (ebay), és nagyon nem bántam meg,mert figyelmetlenségből nem ultra clear lett,hanem matt. Viszont most nem magamat látom,hanem a kijelzőt és napon is tökéletes...szóval néha még jó is lehet
Mindemellett az én tabom is vagy másfél éves (tényleg,ezt hol lehet ellenőrizni?),és semmi karc nem volt rajta,mikor átvettem,azaz nem olyan kényes a kijelző. -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7592 üzenetére
Jó eséllyel nem fogsz benne csalódni,nekem sincs meg régóta,de egyre inkább örülök a választásomnak (használtan vettem,de semmi baja),hacsak nincsenek extra igényeid,bőven elegendő napi használatra,gyors,megbízható,remek kis készülék
Mondjuk,személy szerint egy MIUI romnak azért örülnék -
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7590 üzenetére
Defy,HOX már megtréfált azzal,hogy kicsit később indult be (olyankor a frász jön az emberre),ennél gondolom azért csak nagyobb az akksi,tehát valamennyivel több idő kell az újraélesztéshez. Szóval nem szabad hagyni lemerülni,de eléggé jó az akkuideje a tabnak - főleg a SlimKat rommal,de alapból sem rossz.
-
Lacopapi
addikt
válasz
Gizmo94 #7588 üzenetére
Ezt kár volt leírni,mert semmi különös nincs benne,a telefonoknál is így van,hogy egy ideig nem engedi visszakapcsolni,csak ha már van valamennyi szufla a készülékben. Mindenesetre,ezt sem érdemes csutkára meríteni,mert bár valóban van védelem,pár százalék még marad az akkuban,de azért nem használ a telepnek. Az meg főleg nem,ha lemerülve hosszabb ideig áll.10% körül már érdemes tölteni és akkor nem lesz semmi gondod sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Path of Exile 2
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Apple iPad mini 7 2024 128GB a17 PRO Tablet!
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest