- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
Ne felejtsük el az ES File Explorer File Manager-t sem,
habár én is nagy TC használó vagyok (PC kezdődött a Norton Commander-el és azóta ezt a rendszert szeretem. ) és az ES nem használ két sávos megjelenítést, de több (más) funkciója van, még úgy is hogy a TC-hez felkapolod az összes plugin-t - próbáld ki!
-
Bar ez nem a kerdesedre a valasz, de en az osszes samu,yahoo meg még egy rakat appot tiltottam, az al in one toolboxal meg tiltottam egy masik rakat appot az autobootbol hogy ne induljon feleslegesen ,csak ha nekem kell. Launchernek nova es igy mar egybol nyugodtabb a lelkem...
-
Mert Samsung van ráírva a tabletre?
Egyébként az árak elég sok esetben különböznek. Sőt, időnként elég jó cuccokat le lehet tölteni ingyen a Samsung Apps-ból. Az sem utolsó szempont, hogy az előre telepített alkalmazások a Samsung accounthoz vannak kötve (nem a google-hez), így ha azokból van update, akkor a Samsung Apps-on keresztül lehet leszedni (ez alól kivételek lehetnek a Samsung saját alkalmazásai, azok sokszor a play-en keresztül is frissülnek).
-
juuzer
addikt
Ennyit az új kezelőfelület és a project butter nem ér nekem
Mindegy elleszek így is, csak jó volt, hogy így felváltva használtam a ZTE Blademmel, és így a Blade kibírta nap végéig
Emellett még így is találok akadást bőven ://
Viszont most már nem lesz forró a tabom fél óra használat utánez mindenképp pozitívum
-
SimonJanos
aktív tag
Igen, ezért már "vki feljebb"
"adott pirospontot...
Én az origo-t [o] távolítottam el, mert kint van az "Internet", ami a beépített böngésző
A Chrome nekem eleve telepítve volt, meghagytam, de feleslegesen?
Mondjuk azon látom a szinkronizálást az asztalival, a másik ("beépített") olyan (lett) mint az okostelefonomon ICS 4.0.4-ena böngésző. -
SimonJanos
aktív tag
Nemsemmi, pont amikor root-oltam, ld. előzmények
Láttam már hogy másnál van "hivatalos" JB, nála meg még nem - hajnalban is néztem és nem volt frissítés.
Már a root-olt JB frissítés előtt voltam, hiszen (meg)tudtam hogy a Samsung már kiadta hivatalosan.
...
Erre most ránézek a Tab-ra és ott a felugró ablak...Gondolom ezzel sem fog menni az app'ok SD kártyára mozgatása, de hát ez van...
-
keszo
őstag
5 napja vettem a GT-P3110 -et és azon már a 4.1.1 van
(#3820) sonye
azt kell mondjam hogy nekem is gondjaim vannak az érintés pontosságával, de eddig nem tettem szóvá mert azt hittem én vagyok a béna.
bár iPad2-ön ezt még nem sikerült produkálnom
pl itt a prohardver oldalon a "privát üzeneteim" helyett rendszeresen a "beállításaim" nyomódik meg
(iPad2 függőlegesen keskenyebb mint a P3110 vízszintesen) -
Weeman1
veterán
Pedig jobban járnál ha Kies helyett inkább magad frissítenél Odin-nal,
a Kies jó pár készüléket tönkrevágott már.Kérdezz nyugodtan ha valami nem tiszta a frissítéssel kapcsolatban,
ezért van a fórum.
Biztos akad itt olyan ember aki fog válaszolni.
Ha időm engedi,és tudom a választ én is. -
tpeti78
senior tag
Persze, a trének elérhető. Csak ők még ha ki is adják ( majd egyszer ), akkor is tele lesz pakolva a saját sz@rjaikkal, és ráadásul még mindig nem a kiadott legfrissebb verzióról beszélünk....
szerk.: Tudom, lerágott csont, de az első hozzá szólásban annyira részletesen, szájbarágósan le van írva, hogy ha valaki így sem mer neki fogni, az hagyja is a francba az ICS.-t fent, és kész. A tés frissítés meg majd jön. Egyszer. Vagy nem.
-
Dilikutya
félisten
Pont ezt csinálja néha nálam is. Neked van másik telepített kamerás app-od?
Más: SD kártyára hogy tudom áthelyezni a programokat? Az Android topikban írták ugyan, de én sehol se találok áthelyezés opciót. - Elvileg meg is lett a válasz, csak root joggal és külső app-al. Remek.
-
maroskah
aktív tag
-
mycso
veterán
Vicces kis cikk:
"Állítólag a Jelly Bean tesztelése szintén megindult a Galaxy Tab 7.7 (GT-P6800) és Galaxy Tab Plus (GT-P6200) típusok esetében is, bár erről pontosabb információ pillanatnyilag még nem áll rendelkezésünkre."
P6200-ra, február vége volt a hivatalos időpont JB-re, majd eltolták március végére, aztán most kijön egy ilyen cikk, hogy a tesztelés megindult és talán kiadják rá....
-
-
-
Szerintem kamuznak,hasonlo valasz van a p5100 ra is,pontosabban allitolag tesztelik...mar lassan 3 honapja,ezt csinaltak a nokia telefonokmfrissitesevel is (symbian) aztan ki se adtak..egy tanacs,a samsungfirmrol le kell szednia megfelelo romot majd odinnal felrakni ra,ha meg gond lenne a tablettel,akkor visszama mostani ,es tehet egy szivessegetma t mob....
-
Grendar
csendes tag
Köszönöm!
Sajnos a problémám még nem oldódott meg, de már előrébb vagyok.
Egy navigációs programban van egy Zsiga Mariska, mint kiderült, ez a magyar nyelvű férfi hang.
Miután leszedtem mindkét programot, (A magyar nyelvű Mariskát az SVOX-al együtt, és a navigációs szoftbert is.) és a navigációs progit újra tettem, a férfi hangot nem tudtam a felolvasóhoz beállítani, a samsung tts-t állította be a tab, és csak a google-ből, és a samsung tts-ből lehet csak választani.Talán nem volt elég a feladatkezelővel eltávolítani a programot?
-
Grendar
csendes tag
Mindkettőt megnéztem, de sajnos egyiknél se találtam se magyar se férfi hangot. És nem tudom, hogy a Mariska telepítése előtt, hogy volt, de akárhogy is volt, se a google-nél, se a samsung tts-nél nem találtam magyar nyelvű hangot. Angolt, Németet, Franciát, Spanyolt, stb. igen, de magyart nem.
-
wertigo1984
őstag
Probaltad mar a Boat Browsert? Nekem tokeletesen megy, gyorsabbnak tunik mint a gyari, egy baj van vele, hogy itt forumon ha szerkesztek egy hsz-t es kijelolok pl egy nevet hogy vastagabb vagy dolt betus legyen, akkor nem szerkeszti at. Amugy minden masban tokeletes szamomra.
-
taschner
aktív tag
Bocsi rosszul fogalmaztam mert siettem.Tehát ami az első oldalon van leírás és én kinyomtattam az szerint a /papír/ akart lenni tökéletesen működik.Vagyis már nem kell néznem mit hogyan hanem megy egyből.1,5 hónapja van androidos tab-om ezelőtt utáltam az andr.-ot de belejöttem a dolgokba és már mindent úgy mond ki próbáltam root-rom stb..Nyugodtan neki lehet állni akinek van kedve és ideje cserélgetni mindig az alapra vissza lehet pakolni csak kell hozzá az eredeti rom amit ha mentesz nem lesz gond.
-
Luser2000
addikt
Most nem tudom kipróbálni, de emlékeim szerint a KIES is kiírja, ha csatlakoztatod az eszközt. (Lásd a képet).
Illetve én ezzel a programmal szoktam állítgatni a CSC-t.
-
Szelley
senior tag
Én csak ráböktem a frissítésre! Szerintem nem kell wipeolgatni, nincs akkora verzióugrás mint GBről ICSre volt anno! Ott azért megérte szűz rendszerrel kezdeni.
Btw sokkal jobb a vastagabb alsó sáv, ugyanis az eddigi csak filmezés közben tűnt el teljesen, youtubeozás közben csak pontokká változtak a gombok. Most pedig teljesen eltűnik YouTube közben is az alsó, illetve felső sáv is! -
brekes
tag
Semmi gond(én 3 éve vagyok)... Igen mostanában engem is hívogatnak hogy sok kedvezményt adnak erre-meg arra.. 3-4 hete felhívtak, hogy nem-e kérek egy 3d smart led tv-t 0ft kezdőrészlettel, 24 havi kamatmentes részletre 5000ft-os havidíjjal kértem is, de azt még nem hozták ki
már csak jövőre lesz belőle valami..
-
brekes
tag
őő Igen én is ezt olvastam, eredetileg én is így rendeltem volna. De miután felhívott egy kedves hölgy tájékoztatott, hogy amiért régóta előfizető vagyok kedvezményeket kapok. Rákérdeztem, hogy milyen kedvezményt, és mondta, hogy van sok+ dolog amit kérhetek, de akár olyan lehetőségem is van, hogy 1 évet elengednek.... Így hát én azt kértem..
-
Ra3
őstag
ha jól tudom kimondottan erre a régióra még nem adtak frissítést, többen is egyéb európai országokra kiadott firmet használnak.
a frissítés menetére olvass vissza, többször is leírták.
egyébként sokan dícsérik a nem gyári romokat is, gyorsabbak, jobban kímélik az akksit, kevesebb a fagyás, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest