- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1122 üzenetére
Köszi a helpet! Igazából azért kérdezem mert pl 7"-es tableketnél rá lehet dugni pendrive-ot is és arról lehet filmeket nézni és akkor nem kéne még egy microsd-t vennem a kütyúbe, de közben nézegettem 7"-osokat is amik kicsinek tűnnek nekem bármire is tablet téren 7gyhogy ez az 5"-os kütyü kiesett a mezőnyből valami 10"-ost keresek. Azért thx a helpet!
-
@matthew@
őstag
válasz
aramis00 #1120 üzenetére
Köszi a választ akkor MM-ben megnézem az közelebb van. Amúgy nem gyakran néznék filmeket csak nyáron utazásoknál repülőn meg kocsiban ha épp nem kell vezetni
Amúgy telefonban nekem is 3,7" a megfelelő viszont ilyen dolgokra h pl filmezés már nem elég. Amúgy ehhez is lehet egy USB-s átalakítóval pendrive-ot kötni mint "normál" tableteknél?
-
@matthew@
őstag
Olvasgattam a kütyüről és nagyon megtetszett mert láttam olyan hsz-eket pár helyen h van hozzá free GPS, ami nem neten keresztül megy, ezek közül valaki tudna nekem mondani 1-2-t h milyenek és pontosan ez a dolog hogyan működik?
-
@matthew@
őstag
Pl itt bár az Edigital-nál kicsit drágább mint más helyen de tuti nem leszel átverve, illetve ha máshol vennéd akkor arra figyelj h 2 év gyári garit adjanak és akkor nem jársz rosszul
Amúgy nem tudja valaki véletlen, hogy hol lehet kipróbálni élőben a készüléket? Pl: Media Markt, vagy hasonló helyen?
-
@matthew@
őstag
Igen az van is itthon
de sajnos repülőre nem mászkálhatok a 42"-os TV-mel
ezért is nézegetek valami tablet-et az ilyen repülőn, hosszabb buszúton történő filmezéshez valamit, de az 5" ahogy nézegettem nem lenne nagy megváltás a 3,7"-os mostani telómmal szemben, úgyhogy ebből mindenképpen tablet vásárlása lesz, csak azoknak kisebb az üzemidejük sajna
na mind1 azért köszi a helpet, bár lehet megnézem valahol élőben és megnyomkodom és eldől elég-e vagy nem
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nézegettem tablet-et mivel utazásokra jó lenne filmezésre, mivel most egy 3,7"-os kijelzővel ellátott telóm van amin nem olyan kényelmes a filmezés. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek az 5" mennyire jó a filmezésre? Élvezhető rajta a film vagy inkább egy 7"-os tablet jobb választás lenne?, illetve filmezéssel mennyi ideig bírja kb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest