- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Insta360 One X4 - mindegy, hogyan fogod
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- uleFone Power
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarkk22
aktív tag
Engem tényleg nem az zavar hogy Te nem fikáztad le az egyébként simán jó szoftverét, hanem hogy más telefonoknál (nem Te) meg megy a fikázás össze-vissza, hiába be van jelentve hogy lesz rá ics. És tényleg nem elvakultságból, de leginkább s Sonyknál jön ez elő, de nem csak náluk. És ez megint csak nem a Te hibád kedves Rusi, csak megjegyeztem, hogy a többiek is lehetnének kicsit objektívebbek.
-
kmarkk22
aktív tag
Ha a Sony merészel kiadni GB-del okostelót, úgy hogy tuti jön rá ICS, és az alap GB is röccenés mentes, elküldi a cikkíró melegebb éghajlatra és 100x felhozza negatívumként.
Bezzeg ha a Samsung kimer hozni egy GB-es telefont ami tesójára egyébként már rég kint van az ICS, akkor ott csak 1x megjegyzik, hogy ugyan GB fut rajta de semmi baj... Az összegzésnél sem szidják le miatta...
Én ezt nem értem Vagy ez cikkíró függő?(#9) aram01
nem én vagyok elfogult, mert megértem hogy baj ha fél évvel az ICS megjelenése után sincs egy telefonon az, de akkor ne csak az egyik gyártót szidjuk már... Olvasd el mondjuk az Xperia go vagy akár az Xperia U tesztet, és nézd meg hányszor említik és milyen súlyossággal az ICS hiányát.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- iPhone 12 / 64GB / Red / Gyári kártyafüggetlen (298)
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Nokia G50 4/128Gb Független - Repedt kijelző - Megkímélt állapot
- FOXPOST AZ ÁRBAN! 3DB Samsung Galaxy A51 4/128GB Független - Repedt Kijelző - Megkímélt állapot
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 11 64Gb Független - 87% Akksi
- Samsung S23 Green 5G Kártyafüggetlen 2026.07.18-ig garanciás Gyönyörű állapotú
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G MysticBronse 256
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest