- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #620 üzenetére
tévedtem, beismertem
atzt is elismerem hogy hibáztam(mint mondtam ember vagyok)
igyekszem a jövőben hamarabb utánanézni és hamarabb korrigálni(összekevertem 2 apple termék megnevezését, hát tényleg ezért börtön jár minimum)
Joey02: ha mégis írnál rólam egy "kedves" irományt, azért értesíts, kiváncsi vagyok/vagyunk
részemről befejeztem ezt a témát, megsértődtem
-
joey04
titán
válasz
Remus389 #599 üzenetére
Én lehet bepróbálom ezt a telefont, i6-ig (igen, az 5öt biztos kihagyom, ahogy a 3GS-t is) megint megnézem hol tart a droid. Eredetileg wp7et akartam, de még megkerülve sem sikerült elérnem a marketplacet, a böngésző sem az igazi, szóval van annak még baja. majd december környékén visszanézek rá. Arc, Sensation meg ez a telefon maradt a pakliban. És úgy néz ki ez nyert. bár még nem biztos.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #596 üzenetére
Azért lovagol mindenki ezen, mert úgy kezdtél valamit szidni (ami nem is a témához kapcsolódott), hogy halvány lila fogalmad nem volt az egészről.
Már joey20 is kérdezte, de engem is érdekelnének a források. Lehet tudni honnan beszerezhető? Hátha így lehet találni kereskedőt, akinél nyomkodhatom kicsit.
-
joey04
titán
válasz
Remus389 #590 üzenetére
tehát azt végre sikerült belátni, hogy az imac megjegyzésed hülyeség, mert nem az van a képen/videóban. se köznyelvben, se sehogy. most az jön, hogy a hibát is értelmezd. nem megy fel a kép szerverhiba miatt, hallgasd meg a videót 0:39 és 0:55 között. köze nincs az Applehöz, és az OSX-hez a hibának. Na ha ezt is sikerül megérteni, rájössz, hogy egy szó sem volt helyes a mondandódból.
On is legyen: lehet ezt már kapni valami megbízható helyen? akár külföldről esetleg? tapasztalat érdekelne, nem csak egy link.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Remus389 #590 üzenetére
De annak mi köze van a monitorhoz?
Egy iMac monitorral van egybeépítve (a "lelke" a fém csíknál van, CPU-GPU-egyéb jósággal), de a videó amit linkeltél, azon egy Mac Pro van a CD mellett. (nem néztem meg a linket, de ha a Handrás vs FTP az, akkor...)
A Cinema Display egybe van építve a géppel? Nincs. Akkor iMac? Nem.
Attól hogy a monitor az OS X-et jeleníti meg, nem jelenti azt hogy a monitor hardverén (ami ugyebár a képet generálja, színeket kezel, etc) fut a megjelenített oprendszer. -
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #583 üzenetére
"akkor hogy hivjak az apple asztali konfigot ha nem imac? koznyelvben szerintem annak es hivatalosan?"
Sehol nem hívják úgy. Mac az mac...
Szerintem ezt a témát ne erőltesd és pláne ne ebben a topicban.
Alapszabály: Amihez nem értünk, arról nem próbálunk bölcs véleményt formálni!(#584) talamasca:"Az iMac is desktop gép, csak notebook alkatrészekből (kicsit erősebb, max)" Ez téves info egy ideje.
-
Xero
nagyúr
válasz
Remus389 #289 üzenetére
Az ugye megvan, hogy amit leírtál az nettó marhaság? Lehet, hogy jobban bele tudok nyúlni az iOS lelki világába, mint te az androidéba.
Az, hogy szerinted milyen az iTunes az egy dolog. Én pl nem akarom két tab-os file managerben pakolgatni a zenéimet, contacktokat stb stb. Sokkal kultúráltabb megoldás egy erre dedikált cucc.
Ja és a második videohoz:
A videóban egy MacPro szerepel egy 30"-os ACD-el. Ha iMac lett volna, az sem 800e, hanem 500e-ről indul.
A videobol az is szépen kiderül, hogy nem a Mac-el van a probléma, hanem a Windows serverrel.Először egy kis hozzáértést gereblyézz össze!
Nagyon patent kis készüléknek tűnik, bár a HTC elképzelései még mindíg közelebb állnak a szívemhez.
Azért, ha lesz lehetőség mindenképpen megnyomkodom! -
tDr1v3r
veterán
válasz
Remus389 #583 üzenetére
sot ha kinagyitod neha latni a monitoron hogy apple(pl ahogy bezarja az ablakot)
OMG, talán azért, mert a monitor Apple?
Szimpla monitor, köze nincs a Mac-ekhez... csak annyi hogy az Apple gyárt
otta.
Tényleg ne szólj hozzá olyanhoz amihez nem értesz, főleg ne olyan topikban ahol közel sem ez a téma.
(#584) talamasca: 2008 óta desktop alkatrészekből épülnek az iMac-ek, csak olyan jól megoldották a helyet meg a hűtést, hogy nem látszik a ház vastagságán.Egyes gépek (9400m vga-val szereltek) meg nVidia chipset-es integrált grafikus gyorsítókat használnak, ez miatt szokták mondani (tévesen) hogy laptophardveres minden iMac.
-
talamasca
senior tag
-
bigand77
tag
válasz
Remus389 #564 üzenetére
Hahahaha, ez Handras, tőle ne várj többet
Nem tudott feltölteni 1 képet server-hiba miatt a blogjára wordpressben, igen, ennek sok köze van az op rendszerhez (erre mondjuk ott hirtelen Handriska sem jött rá). Egy mac pro-n dolgozik 30 colos cinema display-el, ami qrvára nem iMac. Úgyhogy fail. Inkább ne nyilatkozz apple témában, mert nem értesz hozzá. Apropó, nem te voltál aki épp az előbb írta, hogyha nem értesz hozzá, ne nyilatkozz? Ha nem, akkor tekintsd semmisnek, ha igen, akkor viszont sürgősen kezdj sepregetni a saját házad előtt.
-
Kleroo
veterán
válasz
Remus389 #552 üzenetére
LOL
Fairi:
Ebben igazad van. Weboldalaknál pl a flashez nem árt. De mi a francra kéne még 2x1ghz? telón akarsz photoshoppozni. Erős a marketing. Belesulykolja az emberbe hogy kell neki,mert 2x gyorsabb. De minek.A hangsúly a tendencián van. Jövőre már jöhet a 4mag 1.3-1.5 ghz-en, Bika GPU-val.
Minek?Mire? -
joey04
titán
válasz
Remus389 #557 üzenetére
hallgasd mér végig azt a rohadt a videót könyörgöm!
elhangzik, hogy mi a probléma! annyit segítek, hogy a probléma olyan, hogy teljesen mindegy, hogy milyen rendszer és gép van előtted. Aztán meg nézd már meg legalább a google képkeresőben, hogy az általad említett termék hogy néz ki, és rájössz, hogy nem az. Ha máshogy már nem megy..
az egyébként is más szakterület
és?attól még ne beszélj róla, ha ennyire nem értesz hozzá
-
joey04
titán
válasz
Remus389 #526 üzenetére
Nezd ha nem ertesz hozza meg se szolalj.
bagoly mondja
még arra se jöttél rá milyen vasat látunk a videón, a problémára meg pláne nem, mert akkor tudnád mekkora fail. -
Stunts666
őstag
válasz
Remus389 #442 üzenetére
Te meg még nem fogtál például egy sima HTC Desire-t. Az minőségi. Nem az az "5000 forintos dvd lejátszó távirányító műanyag" érzés...
Olvasgattam a hozzászólásokat. Hát amin jót röhögtem az a kijelzős hülyeségek. Kinek mi. Én utálom a túl élénk színeket amik elrugaszkodnak a valóságtól. Ezért előnyben részesítem a HTC féle fakó színeket, amik közelebb állnak a való élet színeihez.
-
Daffchy
őstag
válasz
Remus389 #442 üzenetére
1. Szóval nem mondtam, hogy fogtam, és ahogyan azt sem, hogy szar lenne az SGS2 minőségérzete, annyit mondtam, hogy a fém jót tesz neki.
2. Ne mond már azt nekem, hogy egy 140-160E Ft-os telefonnál, Te nem érzed kicsit bóvlinak azt, hogy az egész plasztik, ennyi pénzért ne egy 50E Ft-os telefon anyagait használják már fel...(értem Én, hogy nagyon jól össze van rakva, de akkor is csak műanyag)
Meg most tényleg nem azért, de legalább körbe futhatna egy fém csík, az is dobna rajta valamit.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Remus389 #397 üzenetére
Én sem látom értelmét,h fém legyen....Egyaz úgyis le van fújva...vmi olyan anyaggal ami szinte teljesen műanyag hatásúvá teszi.....másrészt pedig tévhit,hogyha valaki azt hiszi róla,h jobban szól a zene..stb..
Az meg csakhogy elmondjuk róla,h húúúez fémből van ám...ez gyerekes... -
gombsadi
aktív tag
válasz
Remus389 #280 üzenetére
Megy am a flame
beszallok en is. Olyan szar az i4, koveti a, embereket, rohadjanak meg! Bezzeg a google, az igen. Kiraly rendszert rakott ossze, lealazza a lassu, akadozos iOS-t a fenebe. Esetleg a wp7 erhet fel az android magassagaba, de elegge le van maradva, es a mango is le lesz.
Appstore? Kesz vicc! Jo, ha fele alkalmazas hasznalhato valamire, bezzeg a market! Tuti appok, csomo ingyen, es mar az appstoret is lekorozte a market ingyenes appokba. Viccet felre teve, az apple jovore bele sullyed a kozepkategoriaba, a Samsung S5290 is lekorozi majd, meg a Vodafone 300 is! Steve Jobs elissza a majat, nem lesz donor, kap egy szivinfarktust es bye bye Stevve. Nem tudom mit erolkodtok!Igy jo lesz? Ez megfelel az allando flame alaphangjanak?
Hagyd el, vegulis csak az faj neki, hogy kulonosen ajanlott plecsnit kapott, es az i4 jelenleg a fasorban sincs hozza kepest
-
GALARDO
addikt
válasz
Remus389 #285 üzenetére
Hát gondolkoztam tavaly milyen telefon legyen és az SGS is benne volt a kalapba de némi fórumolvasgatás, és ismerősök tapasztalatai alapján elvetettem.Az lehet hogy agyon főzött romokkal meg minden szarral i4 szintű az SGS de az amit a boltból hozol ki és nincs buherálva na a közelébe sincs az i4-nek.Talán azért kell a 2 mag hogy minél jobb programokat,játékokat fejlesszenek rá nem?Persze hogy úgy néz ki de hát egy cég az szerintem cikibb ha egy másik cég másolja le mert az SGS 2 tiszta i4.Képernyő növekedés meg kell a francnak nekem tökéletes a 3,5 ne egy fél téglát akarok cipelni a zsebembe.Na én itt be is fejezem mert már tisztára Everman stílusát vettem fel úgyhogy köszönöm a megértést további jó fórumozást!
-
joey04
titán
Nem lett volna jobb yt-ra feltenni, az nem alkalmas ilyesmire. Viszont leszedtem a videót, és felhasználva az i8910 topikiban szerzett tapasztalatokat (ugye ott ment ez a duma, hogy biztos szar a gép, mert pedig bizony folyamatos a videója stb bla-bla, miközben 19 fpsre is leesett, és később jött is ki rá patch, hogy folyamatos(abb) legyen) megnéztem, és végig 30 fps, oda van szögezve. Tehát ez valóban nem szaggat, folyamatos. Mondjuk ilyen vasnál ez el is várható. 29.67 és 30.33 között ugrál, de 99%-ban 30 fps. Szóval ez a része hibátlan.
-
rankesz
veterán
Nem a youtube videóra gondoltam te oki, hanem arra amit ő írt, olvasd vissza
1080as videó felvételről volt szó, amit te is leszedhetsz, tesztvid.mp4 néven a fényképezés oldalról.És igenis nem mindegy hogy mivel játssza le, és milyen kodekkel, mert elég erősen befolyásolhatja az eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos cigaretta 🔞
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- LED világítás a lakásban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest