- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
figyu AS klón, tegyünk már helyre egy két dolgot:
1. én nem vagyok elvakult htc fan, Te viszont eléggé Samsung fannak tünsz
(idáig kb: nokia, samsung, sony-ericsson, lg, motorola, htc telefonjaim voltak, mindig az igényeim szerint legjobb telefont veszem, nem érdekel a márka)2.
"Hardverben meg igencsak el van maradva, kezdve az érintőfelülettel..."
- több mint egy éves készülék (hisz lényegében desire = nexus one)3.
"Desire megkapta már a 2.3.3-at?"
miért kapta volna?
a senset átírni nem két perc..
és a htc ellentétben a samsunggal nem rendelkezik korlátlan ember erőforrással
kis cég, ehhez ... és a sense komplexitásához képest eléggé jó sebessségel adják ki a frissítéseket
2.2-t hamarabb kapta meg mint a galaxyS4.
"Azért nem elég a hardver fejlesztése. Pl a Nexus S-ben miért nincs 720p-es videó??? Amikor ~ugyanaz a hardvere, mint az SGS-nek.."
- itt is van egy filozófiai különbség kettőnk közt, neked most az számít hogy milyen a videó, nekem meg az hogy működjön a szoftver, nexus S-ben legalább az jó5.
én elismerem hogy a samsung tud nagyon jó telefonokat gyártani, de leginkább "hackeljük meg a telefonunkat" típusú embereknek
az "out of the box" működés idáig nem volt rájuk jellemző, reméljük a jövőben az lesz... -
csabibmx
tag
Köszi
Tudom olvastam (néztem) én is több tesztet is és engem meggyőzött (még így innov8 után is).
De itt szinte mindenki lehúzta pedig nekem az s2 se jobb.
Bár lehet arról is van jobb máshol (még nem kerestem,annyira nem érdekelt).kaller1:használni lehet de a teszt videón nagyon nem bírja a gyors mozgást (amit említenek is).Arra értettem,ha az 1080-on így kihagy (de lehet vágva van
) akkor legyen inkább csak 720.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Oakley topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1 humoros
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest