- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
válasz
kiskasza77 #1986 üzenetére
Nekem szintén ilyen van, tetszene is, csak a bekapcs gomb szinte megnyomhatatlan vele
(legalábbis az enyémmel)
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kiskasza77 #1982 üzenetére
és a beszélgető partner hangját is veszi?
pontosan melyik progi, amit használsz?
(#1985) Burt1793
én ilyesmit használok, csak ennek a 1,3dolláros kínai változatát. kb 2-3 havonta cserélem, mert reped a tok, és kicsit sorjás is, de a célnak megfelel > asztalra rakva a teló hátulja nem kopik. -
wdx
őstag
válasz
kiskasza77 #1986 üzenetére
Nekem is ilyenem van, csak átlátszó
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
kiskasza77 #1976 üzenetére
én ace (2.3.6)-ról váltottam, ott volt egy call recorder progi, ami nekem nagyon megfelelt, de s2-n nem működött. sőt kipróbáltam legalább 6 féle programot, de mindnél csak a saját hangomat vette, a beszélgető partnerét nem
-
wdx
őstag
válasz
kiskasza77 #1975 üzenetére
Én fóliával vettem, nem tudom milyen, de karcálló és nagyon bejön...
-
Burt1793
veterán
válasz
A stock JB-ben lapból bent van a felvevő funkció, hívás elején/közben a képernyőről indítható a felvétel.
Nekem nem számít annyira a pénz, mármint az a lényeg, hogy a telefon jól kiszolgáljon. Elgondolkoztam, hogy veszek egy iphone5-öt, tényleg nagyon ott van a kütyü, de nagyon sérülékeny. Vigyázok én az S2-re, de annyira nem szeretnék, amennyire egy iphone-ra kéne. -
randras_83
addikt
válasz
Én használtam, bár HTC-n, ez nem jó?
-
Burt1793
veterán
válasz
kiskasza77 #1973 üzenetére
Szerintem is bőven elég, amit ez tud. Váltani nem is érdemes, főleg azért, mert az ennél jobb telefonok mind nagyobbak méretben is...
-
wdx
őstag
válasz
kiskasza77 #1970 üzenetére
Dettó :-)
-
Burt1793
veterán
válasz
kiskasza77 #1970 üzenetére
én az alapot használom.
-
Burt1793
veterán
válasz
kiskasza77 #1968 üzenetére
Alapból 4.0.3-on sehogy, töltsd le a play áruházból a battery widgetet vagy akár a gsam battery monitort.
Sok programban, ahogy ebben a kettőben is beállítható, hogy kiírja a tálcára a százalékos akkuszintet. A JB viszont ki tudja írni ezt alapból. (majd :)
-
oba
addikt
válasz
kiskasza77 #1964 üzenetére
ha felajánlja a készülék a frissítést akkor telepítsd fel magán a telefonon, wifin keresztül... ha nem akkor várd meg míg felajánlja, KIES -t ne használj (pc -s program)
ezen kívül egyelőre szerintem ne csinálj semmit, használd a telefont... majd ha valami hiányérzeted támad vagy nem tetszik valami esetleg unatkozol akkor nekifoghatsz rootolni, recovery -t telepíteni és custom romokat felrakni... de igazából nem létszükség mert a gyári rommal is nagyon gyors a telefon
-
Chas01
tag
válasz
kiskasza77 #1964 üzenetére
Szia!
Ha gyárilag független, akkor a készülék alapból nem fogja látni a frissítést, mert Samu barátunk még mindig nem adta ki a magyar független JB-t. Ha mégis szeretnél rá mókolni valamit, akkor itt az összefoglalóban leírnak kb minden szükséges tudnivalót. Érdemes átolvasni kétszer is, nehogy meglepetés érjen, de amíg download mód van, addig nem tégla a kütyü.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest