Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
apaszka #1540 üzenetére
Bocs,a kinézetes videót nem is néztem. Hát én sajnos sokáig, másfél-két évig stock androidot használtam, nagyon megutáltam a kinézetét
Nagyon tetszik, én is így berendezkedtem most az alap romon, ez most egy ideig szerintem megmarad, bár egy-két ikon, pl facebook már kicsit erőltetett nálad nekem
(na ezt hámozd ki
)
Ez most csak egy sima téma/launcher? Mert nem látok nagyon plusz dolgot, fb és gmail is van.
Én most nem merek még frissíteni sem, mert legutóbb elment a hálózat és szervíz volt a vége.
A névjegyzékről annyit, hogy amikor nem tölt be az ritka, de akkor azt pont nézi más is, mert névjegyet akarok mutatni stb és az gáz, mert egy 4 -5 éves symbianos nokia is behozza 0.01 másodperc alatt... (presze ez is, az esetek 90%-ban).Ma felraktam a Most Wanted-et, gondoltam játszom kicsit, hogy ne égjen be a kijelző, gyönyörű a játék, de 10esével merül az aksi
Jó mondjuk rég játszottam, lehet, hogy elment vele egy óra is, de 25%-kal kevesebb volt az aksiban is
Sosem rakok telefonra játékot, hülyeségnek tartom, de ez nagyon lekötött
Van egy jó játék, ingyenes, próbáljátok ki, Lazors a neve: [link] (beszarás, hogy rákeresek és írja a weblap, hogy telepítve, a google mindenhol ott van?!Ennyi játékot ismerek
Ez a most wanted azért is rossz, mert a teló felső része (kamera mellett bal oldalt) felmelegszik olyan 35-36 fokosra. Minden más marad 20-25 fokon, de az amúgy is hideg kezemnek elég zavaró, ilyet jóformán most tapasztaltam először...#szerk.: nesze, most én is szemetelek
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest