Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
na és mibe tart feltenni egy ROM-ot?
5 perc?
nem iphone az sgs, az iphone más
az iphone más filozófia szerint készült mint az android, szabályozottabb letisztultabb, annak való aki nem akar foglalkozni a telójával
aki viszont szeret buherálni annak pont nem biztos hogy jóvagy csinálj egy ilyet a szifonra
ne is beszéljünk arról az ótvar itune-sról, míg az sgs-re még total commanderrel is fel lehet pakolni mert olyan mint egy pendrive
jah és ennyit az apple cuccok minőségéről/használhatóságáról ami megint csak propaganda[link] íme egy 800.000 ezres iMac, csak ne hogy te is így járj
-
Remus389
veterán
A samsung most érte el a 4-es szintjét a 5 szerinted akkor milyen lesz? inkább meghaladta a 4-est jócskán
de egyébként is, ez nézőpont kérdése mert van akinek tényleg nagy ez a 4,3 col
ugyanakkor valakinek kicsi a 3,5col
valaki szereti az android sokoldalúságát és számítógépszerűségét, van aki az iphone egyszerűségére bukik(mint ahogy te, meg az amerikaiak)
tehát ostobaság kijelenteni ilyet, hogy melyik a jobb, szerintem a galaxy S is jobb az iphone4-nél, szerintem, mégse írok ilyet a topicjába hogy melyik a jobb
jah az 5-ös iphone és a négyes közt kb akkora lesz a különbség mint a 2g és a 3g közt
az iphone-ok mindig kis lépcsőkben haladnak ha nem tűnt volna felkis ugrás a apple-nek, de nagy lépés a Samsungnak
ha megnézed az iphone-ok egymáshoz képest alig fejlődtek, míg a Samsungok önmagukhoz képest
Hát igen nem kell az a két mag se mert anélkül is egy vadállat a gép. tudtam hogy ezt megjegyzed, igen gyors az iphone, de akkor meg mi értelme 2 mag? ezt akartam kihozni te süsü. Mert a legnagyobb ujdonsága az 5-ösnek pont a 2 mag lesz.
olyan túl nagy képernyőnövekedésre se számíts, hisz az apple nem akarja a női ügyfeleket elveszíteni, tehát 3,7 col lesz valószinűleg, vagy ugyanaz
a prototípus design-ja pedig dettó i4
-
ForRedGlory
félisten
Pf... most érte el az i4 szintjét a Samsung? Melyik bolygón élsz most őszintén? 9 hónapig SGS-em volt, pár hete i4, és ez a kijelentés akkor baromság hogy leszakad a felettem lévő 8 teljes emelet....
Az almás hittérítőknek nem nagyon van itt létjogosultságuk. Itt okoskodik mind, miközben látott 1-2 képet a telefonról, és hogy szar a kijelzője, mert Super Amoled Plus, és a retina az istencsászár... Nincs az a kijelző a retinán kívül, amit nem fikáznának. Kezd unalmas lenni.
Írom ezt egy i4-ről... -
Remus389
veterán
nyugodj meg, egy szóval se mondtam hogy rossz készülék lenne az iphone4
nekem például egyáltalán nem tetszik, azért ezt elmondhatom
tudom próbáltam
és nem kellenek ilyen alacsony szintű megjegyzések
szerintem pedig a HTC HD2 a maga idejében és most az SGS2 a maga idejében a number one, nekem
-
Remus389
veterán
az i4 nem gyalázott senkit se, már akkor is voltak igen meleg telefonok (HD2, 3GS, HTC desire, SGS)
nehogy azt hidd hogy akkora nagy szám lesz, apróbb fejlesztések lesznek csak benne, kb akkora lesz a különbség mint a 3G és 3GS között
design--ra pl dettó ugyanúgy fog kinézni, meg kétmagos lesz, na bumm pont az iphone-nak kell
Dr. Anonymus: ebben igazad van, és ez elég szégyen a gyártóra nézve
mondjuk aki értett hozzá eddig is meg tudta oldani vmi jó kis főzőcskézett rommal, pl darky konyhájából
mondjuk én nem csináltam belőle nagy ügyet, örültem mint majom a farkának hogy van egy ilyen telóm, persze aki iphone-ról vált annak zavaró, de én S5620-ast
vagy mit
de legalább van 2.3.3. hivatalosan is, nem úgy mint a desire-re, lehet hogy nem is lesz csak szavalnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen program, ami...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Wii U
- Microsoft Excel topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Napirajz könyv
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest