- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoDave
csendes tag
válasz
Titmouse09 #20829 üzenetére
Szia! Hol lehet letiltani az alkalmazásokat?
-
GoDave
csendes tag
Sziasztok! A JB-nél ha jól tudom, százalékban ki kellene, hogy jelezze a töltöttségi szintet.
Nekem nem annyira jelzi ki.... A mi "butított" verziónkban nincs benne? -
GoDave
csendes tag
Sziasztok!
A T-s facebook-ot olvasva, az egyik srác írta, hogy múlthéten
bevitte a telefonját a T-hez, mert vmi hibája volt, és JB-vel kapta vissza!
Azt írta hogy az LPZ-t rakták fel neki és LQ4-re frissített KIES-el.
Ezek szerint már van náluk JB. -
GoDave
csendes tag
válasz
skifekete #14577 üzenetére
Szerintem sokakat már nem is érdekel a 4.2 és 5.0 hiszen még a 4.1 sem jött ki....
Már korábban is írtam hogy szerintem túl gyorsan jönnek az új op. rendszerek
inkább lassítani kéne és a meglévő rendszert jobban ráoptimalizálni a
telókra. Szerintem nem véletlen hogy egy WIN vagy OS phone gördülékenyebb...
Sokkal ritkábban váltanak, míg egy négy magos androidos telefont is meg lehet
akasztani, addig pl. egy WIN8 kétmagon is vidáman "folyik"...
Ez gondolkodóba kéne hogy ejtse a Google-t... -
GoDave
csendes tag
sheep: Teljesen igazat adok, majd a kínaiak rákényszerítik a "nagy" gyártókat hogy jobb legyen
a támogatás, különben elvéreznek. A mai felgyorsult világban 1-2 éven belül
jelentőssen meg tudnak változni a dolgok.... Így a kicsikből nagyok lehetnek, a
nagyokból pedig kicsik....Lin3Lord: Nem értem amit mondasz....Nem egy teljesen új JB szoftvert kell
összehegesztenie a Samsungnak, hanem csak finomítani kell a MEGLÉVŐ
oroszt....
A kettő nem ugyanaz, ezért nem értem a tökölés okát...??
És nem melesleg a legelső orosz rom ha jól emlékszem január elején jött ki,
most február végét írunk... Mi történt az eltelt majd KETTŐ hónapban???
Szerintem egy olyan nagy gyártónak mint a Samsung nem csak azzal kellene
foglalkoznia, hogy évente új csúcsmodelt hoz ki - lásd mindjárt itt az S4 -
hanem a támogatással is, és nem csak a csúcsmodellre!!!
Ebben viszont nagyon gyenge a Samsung....
Ebben még nagyon sokat kell fejlődnie!!! -
GoDave
csendes tag
válasz
Notalab #12656 üzenetére
Szia! Nekem pl. azt szokta csinálni, hogy - auto fényerőn van - ,
ha töltésre rakom mindig "eldobja" a beállítást. Tehát minden töltés után
újra be kell pipálnom a funkciót....
Nagyon nem zavar de azért érdekes...Látom a JB-ből idén nem lesz semmi...
Ez már a vicc kategória hogy világ legnagyobb mobilgyártója nem tud
kiadni egy frissítést....
Nem hiszem hogy teljesen új szoftvert kell írni az oroszhoz képest....
Legalább tudnánk a bénázás okát... -
GoDave
csendes tag
válasz
#76144018 #11547 üzenetére
Ok, ezt értem, bár több fórumon írták, hogy több régióra fog ma kijönni, nem csak az Ukrán-ra....
A másik pedig az Orosz ha jól tudom már február 8.-án kijött, azóta KETTŐ frissítés is volt már.
Csak ilyen szempontból nem értem a "szöszmötölés" okát. Az Oroszoknál a harmadik verzió, nálunk meg egy sem.... -
GoDave
csendes tag
Megkérdeztem a Samsungot mikor várható a JB??? Csak ugyanazt az automatikus semmitmondó üzenetet írták hogy ha lesz, akkor a KIES-en keresztül lehet majd frissíteni, de még nem tudják...
Nem lesz ebből még egy jó ideig magyar JB.....!!!!!
(Nagy segítség az ügyfélszolgálat, tulajdonképpen semmit nem válaszoltak) -
GoDave
csendes tag
Igazából én csak azt nem értem hogy akkor minek igérgetnek, ha nem tartják be??? Azt sem hiszem el hogy nem tudnak konkrét időpontot mondani arra hogy mikor lesz kész a JB, és mikor lehet feltenni.
Kicsit káosz ez az egész... Az ember azt érzi mindig tologatják az időpontot, mondunk valamit a hülye felhesználónak aztán pár hétig nyugalom van....
Kíváncsi leszek a szolgáltatói frissítésekre is ezek után: mindketten azt írták hogy ebben a hónapban lesz JB.
Vagy nem...? -
GoDave
csendes tag
Sziasztok! Egy páran feltették már a kérdést hogy futnak a játékok a telón? - Talán azoknak egy kis segítség akik gondolkodnak egy ilyen telefon vételén - Most három játékról tudok beszámolni: Defense zone 2 HD, Ski Jumping 12 és Beach Buggy Blitz. Mindhárom akadás mentesen fut.
-
GoDave
csendes tag
válasz
South Velen #9825 üzenetére
Ez "reménytkeltő"...
Mondjuk tényleg igaza volt a német Samsungnak, hogy januárban jön a JB, csak azt elfelejtették hozzátenni, hogy csak egy országra jön ki, és még adjunk hozzá 6 hónapot, majd emeljük köbre és végül szorozzuk meg százzal, a kapott eredmény a magyar megjelenési időpont..., a T-mobilos pedig plusz száz hónap....
-
GoDave
csendes tag
Sziasztok! Itt egy kolega írta pár hete - sajnos nem emlékszem már ki - hogy január 14.-én kapták meg a magyar Samsungosok a JB-t tesztelésre. Lehet esetleg tudni hogy hol tart a folyamat??? (Feltételezem hogy belsős Samsungos ismerőse van Neki) Csak úgy eszembe jutott, ha tényleg igaz, akkor már tudniuk kell mikor jön ki a magyar JB.... Lassan már 1 hónap eltelt a szovjet JB megjelenése óta, és nem hiszem hogy az egész szoftvert újra kell írni.....
-
GoDave
csendes tag
Jah, lehet kicsit hivatalos voltam
Csak érzékeltetni akartam hogy szerintem maguk a Samsugosok sem tudják mit lehet és mit nem. Persze az ember nem akar szívni ha javítani viszi és még garis, így mindenki óvatos. Tulajdonképpen még arra a kérdésre sem tud senki válaszolni se a Samsung se a Magenta hogy mikor jönnek a frissítések. Tehát most itt a szovjet JB - ok - örülhetünk is, meg nem is, mert ki tudja mikor jön a miénk...
-
GoDave
csendes tag
válasz
beccyboy #7451 üzenetére
Szia! Nekem két megjegyzésem lenne. Először is a Samsungos szervizes kolega szerintem csak zsigerből mondta hogy ugrik a gari ha a szovjet jb-t tesszük fel. A garanciális feltételekben én nem láttam olyat még leírva hogy hivatalos Samsung szoftvert csak magyart lehet tölteni a telefonra... Ha van ilyen mutassa meg a kolega melyik pontban és paragrafusban van pontosan megfogalmazva hogy csak magyar szofttvert lehet tölteni a telóra??? Mindenki tudja hogy hivatalos frissítésről van szó, mégha nem is magyar, bár a lokalizációk között ott van hogy Hungary!!! Úgyhogy én kíváncsi lennék a szerződési feltételek melyik potjára hivatkozva vonnák meg a garanciát ha javítani kéne a telót...!
A másik van valakinek Magentás benfentes ismerőse?? Meg lehetne érdeklődi mikor jön a T-s magyar JB...
Bár gyanítom amilyen "gyorsak" április-májusnál előbb nem lesz, ha elöbb jön a független magyar JB akkor már örülhetünk....! Úúgyhogy valszeg ha kijön a magyar független JB én frissítek, mert a T-s JB még hónapokkal később fog csak jönni szerintem!! -
GoDave
csendes tag
válasz
dobolson #4935 üzenetére
Én is csatlakoznék hozzád. Természetesen nekem is ilyen telefonom van, ezért én is azt mondom hogy van létjogosultsága. Ha mindent egybe veszünk egy kiegyensúlyozott felső-középkategóriás telefonoról beszélünk, miért ne lenne létjogosultsága. Pláne most már az ára is nagyon baráti!!!
Sok szakújságíró a Galaxy Ace 2 miatt kérdőjelezi meg ezt. Szerintem ha a tényeket nézzük egy picit komolyabb telefonról van szó. 2x800 Mhz VS 2x1Ghz proci, a kijelző 4" VS 3,7", a kijelző technológiája: SAMOLED VS PLS. ha ezeket nézzük egyértelműen másoknak szól a Galaxy Ace 2. A piac meg szerintem egyébként is eldönti hogy melyik telefon kell vagy nem, ha veszik akkor van létjogosultsága, ha nem veszik akkor nincs.
Én is sok ilyen cikket olvastam ami arról szól, hogy minek annyi féle Samsung telefon?? Meg hogy túl kaotikus a kínálat stb.... Ha Samsungnak nem fáj, akkor az újságíró kollégáknak nem tudom miért fáj ez.....? -
GoDave
csendes tag
válasz
Gedeon31 #3342 üzenetére
Érdekes kérdés, mert elvileg az újabb vezió több RAM-ot használ majd mint a régi, tehát emiatt lassulnia kéne. De tudomásom szerint a JB-be tettek valami sebesség optimalizálót "Butter Project" néven, ez hivatott arra hogy gyors maradjon a rendszer. Kíváncsian várom én is januárban vagy februárban a JB-t!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest