- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiii007
senior tag
Én ilyet vettem, S-linet is teszteltem és sztem ez vékonyabb...bár egyik se tökélestesen kapaszkodik rá a telefon peremére.
-
flash-
veterán
a lényeg itt gondolom azon van hogy a közvetlen alaplpon csatlakozóra dugjuk e a telefont,vagy arra az usb re ami úgy kábellel van rákötve az alaplap usb csatolójára.utóbbi nyilván lehet "gyengébb,mivel a kábel elvi minőségromlást idézhet
egyszerü googlival megnézed az alaplapod hogy néz ki és tudni fogod -
HUN-Spirit
csendes tag
Igen a "I9070XXLPZ_I9070SERLPZ_SER" új Orosz ROM teszi a dolgát rendesen. Még energiatakarékos üzemmódban sem vettem észre semmi (azaz minimális, de ez érthető) lassulást. A felrakási módszerem eltért ugyan az előttem szólókhoz képest de én az Odint valahogy stabilabb "Belgyógyásznak" tartom mint a Kiest. A felrakási módszerem a következő volt: Az alap ROM amire az újat ráépítettem az ezt megelőző "I9070XXLPY_I9070SERLPY_SER" -volt. Odin3 v1.83 PDA részébe betallóztam az előbb említett SamMobile-oldalról letöltött friss JB-t. Az Auto Reboot és az F.Reset Time volt csak kipipálva. A telót előkészítettem, egy gyári beállítások visszaállításával, majd ezek után + még egy factory reset- persze Recovery alól. ( a biztonság kedvéért én még a belső memóriát is leformatáltam nehogy bekavarjon valamit) Tehát a készüléket így tökre csupaszon csatlakoztattam az adatkábelre. START gomb és láss csodát szépen fölment minden gond nélkül. (észrevétel: egy kicsit mintha tovább tartott volna a frissítés mint az ezt megelőző alkalmakkor de lehet hogy csak én képzelem mert késő este álltam neki) Nekem így ezzel a módszerrel is sikerült, azóta nem vettem észre hibát. Röpül, nem akad... nem lagol... nem fagy ki... nem indul újra... bár ezekkel a hibákkal még eddig sem nagyon találkoztam.
Egy szó mint száz Jól működik!
-
beccyboy
aktív tag
Én is erre számítottam anno a Bladdel, mert eleinte úgy volt, hogy nem javítják, hanem cserélik. Szóval beadtam, hogy kapjak egy újat, meg hogy újra induljon a garanciaidő. Erre mindent kicseréltek benne, ami mozdítható volt, de még az eredeti alaplapot is benne hagyták. A garit mondjuk kitolták... Egy héttel, hogy ha valami friss hiba van, akkor azért még vissza tudjam vinni
-
Keem1
veterán
Várom! Nem azt mondom, hogy lételemem lenne az OTG működés, de adódott már olyan alkalom, hogy jó lett volna, és minden bizonnyal fog még ilyen lenni
#6746 Roxkex:
"Ja meg nekem a bill em PS/2 es akkor hogy tudom megoldani ?"USB-s billentyűzetet veszel, máshogy sajna nem
Monyos:
Ajjaj, rossz hír! Azért még reménykedem egy élő tesztben, ami cáfolni fogja...Addel:
A PNG veszteségmentes tömörítést használ, mint a GIF. De a nagyításra nem vonatkozik, mivel rasztergrafikus fájlformátum, nem vektoros. De biztosan veszteségmentes. A JPG nem, hiszen a helytakarékosság szempontjából a kevésbé látszódó részletek feláldozásával tömörít.#6754 Roxkex:
Talán igen. De basszus micro usb -> otg -> usb -> ps2?Nem egyszerűbb venni újat?
Remélem, mindenkinek válaszoltam!
-
Keem1
veterán
Biztosan, bizonyítottan működik az OTG szeretett telefonunkon? Én örülnék neki a legjobban, régebben próbáltam kutakodni, de érdemi infót nem találtam
#6743 Addel: az Advance? Biztosan nem png-be ment, jpg, mint a telefono 99%-a (ha nem 100%). Javasolnék neked egy képformátumok gyorstalpalót sem, a png veszteségmentes, de nem nagyítható minőségromlás nélkül. Az csak a vektorgrafikus formátumok kiváltsága (hiszen nem pixeleket, hanem koordinátákat tárolnak).
-
törölt tag
Elkéri bétatesztre a fejlesztőtől?
Anno én játszottam ilyet. A Fishlabs nevű ma már IPhone, anno hőskorban általános java3D játékgyártóval vettem fel a kapcsolatot, mert egy mocsok jó játékuk trialjában hiba volt, és kaptam tőlük sok okosságot az akkori SE W800, G502 telefonjaimra, amiért segítettem a tesztelésben...
Nem kell mindig rosszra gondolni, de igen, jobb szárazon tartani a puskaport. -
vazzz
őstag
Igen, kijött már, és innen lehet majd délután 14:16:21-kor letölteni, de csak 1 másodperced lesz rá, és amiért különösen érdemes figyelni:
Az első tíz letöltő élelmiszerutalványt és mellnagyobbítással egybekötött péniszhosszabbítást nyer. -
dobolson
senior tag
A sammobile-ról letöltött romok gyári romok, azok közül feltehetsz akármennyit, nem fog számolni. Csak akkor növekszik a counter, ha custom kernelt vagy romot telepítesz. Ugye a számláló növekedés nélküli rootot is úgy csinálták meg a devek, hogy a gyári romot rootolták, majd azt telepítették fel odinnal, és így a telefon gyári fw-nek érzékelte, ezért nem nőtt a számláló.
Igen, grat, jó lett a cikk! Egyébként érzetre jó volt a JB-s mini? A miénkhez képest milyen volt használni?
-
Shyciii
veterán
Benchmarkok erre utalnak? AZért ez csak félig igaz. Nem egy helyen látni, hogy van olyan benchmark (pl quadrant, vagy régebbi antutu), ahol az s3 mini jobb. Egyébként meg nem tudom miért kell azon lovagolni, hogy az s3 mini gyorsabb, vagy lassabb. Nem kurvára mindegy? Ha tetszik ez a telefon akkor használd egészséggel, ha nem, akkor meg keress alternatívát, de ne akarjuk már bizonygatni, hogy kinél, minél gyorsabb...
-
Shyciii
veterán
Az egy dolog, hogy nagyon hasonló (nem ugyanaz), de az még nem jelenti azt, hogy foglalkozni is fognak vele. Bármennyire is fájó, de a marketing stratégiába (S2, S3, S3 mini) nem tartozott bele a készülékünk, innentől kezdve nem is ezt fogják preferálni. A samsungnak sincs felesleges erőforrása, hogy csak úgy portolgasson minden készülékére. Más fog prioritást élvezni. Le merném fogadni, hogy mi már a 4.2-es JB-t sem fogjuk megkapni.
-
dobolson
senior tag
Szerintem majdnem biztos, hogy lesz rá ics. Idei modell, nem hinném, hogy nem adják majd ki rá. Állítólag ace 2-re is lesz, ez meg annál erősebb. Costum romok is biztosan lesznek rá. Ugye ez attól is függ, hogy mennyire lesz sikeres modell. De pl ace-re meg sgs-re és sgs2-re is sok főzött rom volt/van.
-
Nyusziikaaa
csendes tag
-
Nyusziikaaa
csendes tag
készítettem egy képet a tartozékokról
és ezt egyébként a telóval csináltam, rossz fényviszonyok mellett vakuval. csináltam ugyanígy a régi wave kettőmmel is, a vaku a fehér részeket elmosta a feketék meg nem látszottak annyira, szóval mint nem profi fotós meg vagyok nagyon elégedve a kamerával is
a felbontást le kellett csökkentenem mert csak igy engedte feltölteni.
-
malwy
senior tag
Tényleg nem értelek. A vigyorgófejtől nem tudom eldönteni, viccelsz-e.
Amennyiben nem:
Az MP1-es az egy 1 fragmentes, és ahol eddig találkoztam vele, ott ez az egymagos.Különböző egységeket meg nem számolunk ilyen formán, mert akkor ott tartunk, amikor összeadják a magok órajeleit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest