Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    válasz Lirion #19988 üzenetére

    "Másrészt azok szokták sértve érezni magukat, ha a protokoll szerinti alapvető, "hülyebiztos" kérdéseket teszik fel nekik, akik okosnak hiszik magukat, de valójában nem azok."

    Miert ne lennenek azok? Ismerek olyan sakkmestert (de matematikust is), aki hulyet kap az ilyesmitol, es kibirhatatlan termeszete van. Miert? Termeszetesen azert mert hulye, csak okosnak almodja magat.
    Nem azert. Hanem mert gyakorlatias ember, es tudja, hogy ket pont kozott a legrovidebb ut az egyenes, es ez a szabaly tokeletesen alkalmazhato az elet barmely teruleten...a protokollbol pedig sokszor burokracia lesz.

    Jah...meg azok erzik meg sertve magukat, akiknek tokre nincs idejuk/kedvuk vegigjarni mindezt, mert mar szazszor vegig kellett csinalniuk egy idetlen supervisori script vagy ki tudja hogy mi miatt, es tudjak hogy lehetne egyszerubben es logikusabban is.

    Ez nyilvan nem ugy tortenik, hogy "uram, mivel on hulye, visszakapcsolom magat az automataba".
    Ugyhogy nem, nem jut eszembe. Elo lehet ezt adni ugy is, hogy "szeretnem ont visszakapcsolni egy kis idoreaz automataba, mivel ott minden relevans informaciot meghallgathat, majd ezutan, ha meg mindig vannak kerdesei, szivesen allok a rendelkezesere." - Aki ezen megsertodik, az jobb ha elojegyezteti magat lobotomiara.
    Es igazad van, nem az ugyintezot csapnam szajon. Hanem azt, aki kitalalja az egesz rendszert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák