- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung SmartTag2 teszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
válasz
nbukta77 #27475 üzenetére
Minden lehetséges.
Tedd fel odinnal a gyári xxlqe-t, de ne legyen wipe. Adataid megmaradnak, root eltűnik, a kiszedett programok visszaállnak. Ha mindent jól csináltál, lesz egy dög lassú, akadozós rendszered, viszont így már nem lesz "módosított eszközöd".Dan-szan: Lehetséges megoldás: Beállítások-Alkalmazások-Kamera .. itt nyomj az adatok törlésére.
-
törölt tag
válasz
nbukta77 #27413 üzenetére
Nem megy bennük a wifi tether, wifi direct, bluetooth tether, nincs vsync (hullámzik az ui, játékokban meg pláne, az borzalmas) hívásfogadásnál alacsony hangerő, sok kisebb bug ( pl. nem lehet processzor governor, sebességet állítani, magától azonnal visszaállítja az alapra, gps-t én cm alatt nem tudtam még működésre bírni, nincs haptic feedback a menü és vissza gombokhoz.
Ez a cm10 és arra épülő miui.
Cm10.1 ugyanezen bugok, + nincs videófelvétel, nincs omx, laggol a panoráma, hd videólejátszás körülményes, külső program + állítgatással talán, a hang néha magától elmegy, és csak wipe cache-dalvik cache a megoldás rá.Minél frissebb buildet töltesz le annál rosszabb lesz, a tegnap előtti konkrétan használhatatlan, a legjobb a 06/21-es. De még az is olyan jól van optimalizálva, hogy ha quick settingsben 9, vagy több "csempéd" van, akkor az is lagolni fog..
Vicc, hogy még így is gyorsabb mint a stock, lenne, ha nem esne szét a kép, ez nem éppen előnyös a "smoothság" szempontjából.. -
Carline
őstag
válasz
nbukta77 #6470 üzenetére
Kérhetsz te itt bármennyi érvet és ellenérvet, a döntést neked kell meghoznod.
Biztos van oka, hogy egy új telóról váltani akarsz.
Nekem Blade 1-em volt, és a GrandX meg a Samu között kellett döntenem.
A Blade "szakácsai" közül a nagyok jelen vannak a GrandX-nél is. Megvalósításban, apró patchekben biztosan jobb lett volna a ZTE telója, de akkoriban is azt láttam ott, hogy sokaknak problémás (érzéketlen) a touch, gyatra a kamera, Intel miatti kompatibilitási problémák voltak.
A T-s boltban az eladó nagyon készséges volt és mind a két telefont bekapcsolta nekem.
A GrX nagyobb tft-s kijelzős volt, de a kijelzőt megnyomva horpadt is rendesen és szinesedett is a nyomás hatására. (ilyet még a Blade 1 sem csinált, ott nagyobb vagy vastagabb üveg volt a touch előtt) az Advance pedig szebb színhatású volt és nyomásra sem horpadt és nem is szinesedett.
Egy szó mint száz, nekem hiába ajánlanának fel egy fordított cserét, nem élnék vele. -
coolrob
aktív tag
válasz
nbukta77 #6468 üzenetére
Hát megmondom őszintén sztem xarul
Van már rá, asszem van is itt 1-2 ember aki használja, de mivel jönnie kell a rendes gyári JB nek januárba, a teló meg a decemberi leárazással lett best buy, azért sztem a többség inkább vár mert nem akarja a 2 év garit kockáztatni.Sztem ha nagyon erre mész akkor S2 a te telód, bár mivel cserélnéd a mostanid 1-1 be gondolom, ezért az nem alternatíva. Ez nem lesz annyira elterjedt sajnos világszerte, hogy tolják rá a romokat ezerrel
-
coolrob
aktív tag
válasz
nbukta77 #6466 üzenetére
A ház full műanyag, de nagyon igényesen van összetéve semmi nyikorgás stb. Fémet nem tartalmaz. Az asszony fehéret vett, mikor én feketét, és az övén is csak fémfestésű a keret.
Tokot, fóliát sztem kell rá venni. Jó minőségű műanyagnak tűnik, de mint műanyag tuti kopik és karcolódik( mire megjött a tok nekem lett hűtul egy pici karc), én ilyen tokot vettem rá vmi 900 ft körül csak most nem találtam az eredeti hírdetést:
elejére fólia szintén ajánlott sztem de az is csak pár száz ft.
Amúgy marha igényes kis teló, én rögtön rákattantam, asszony jött velem boltba épp kijöttünk és 50 méter múlva vissza kellett menni neki is egyért
Utána még 2 barátom is vett pár napon belül, mert annyira megtetszett nekik.Karácsony előtt nagyon jóárba volt 47k- ért webshopból. Most felment 55 re.(gondolom fórum hatása miatt túl keresett lett
)
47k ért best buy volt, mert akkor az S2 még 90 be került.(duplaannyit nagyon nem ér meg)
-
coolrob
aktív tag
válasz
nbukta77 #6462 üzenetére
Hello!
Én kb 1 hónapja használok ilyen telefont. Maximálisan megvagyok elégedve vele, negatívumot nem is tudok mondani róla, kivéve hogy már jan 3.-a van és még mindig nincs JB! (belsős poén
)
Viszont hogy neked megéri e cserélni ez túl összetett kérdés, nem fognak tudni itt választ adni neked.
Én mikor telókat kerestem mindent átnéztem, a ZTE is szóba jött, de rögtön elvetettem. Kijelzője nagyon nem tetszik (amoled nekem nagyon bejön, szőrösséget max nagyon közelről látni). Hardver meg túl új, nem szeretnék belefutni inkompatibilításba.
GPU jobb az advance-be (Tesztek szerint jobb a Mali mint az sgx540) viszont ramból meg többvan a ZTE-ben.Ez az advance sztem nagyon vissza van fogva gyárilag, vagy szoftverügyileg mert sokkal erősebb gép, mint amiket enged...
Ami még fontos lehet, hogy te már most ICS-s használsz mi pedig csak 2.3.6 ot.
A 4.1.2 be lett ígérve januárra, mindenki tűkön ül, de az meg csak akkor lesz biztos ha már fent lesz a telókon, addig csak ígéret.Szóval gondold át mert pro és kontra is van. Én személy szerint váltanék mert nem véletlen választottam inkább ezt a telót, de ízlések és pofonok! Ha tudod, próbáld ki előbb!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- BestBuy topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Villanyszerelés
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest