Hirdetés
-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Az S Advance-em garanciás javításra kéne küldenem (már másodjára ugyan azzal: beporosodott a kamera üvege belülről, másnak is volt ilyen?), de eléggé szétbarmoltam, CoCore kernel van rajta, meg costum fw. Ha Odinnal felrakok egy repatros, gyári romot (mondjuk a GB – úgy is azt pakolnák vissza), akkor teljesen gyári állapotba rak vissza mindent, nem fogok „lebukni” vele? Meg hallottam olyan pletykát, hogy van benne valami számláló, hogy hányszor lett újra telepítve az fw (?), ez tényleg létezik? Ha igen, hol tudom megnézni? Egyébként mielőtt elkezdtem volna buherálni, lementettem az ESF mappát, ha ez segít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kívül-belül a már meglévő Galaxy modellek elemeiből építkezik az S Advance, ami kellemes készülék, csak nem biztos, hogy szükség van rá.
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Napelem
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest