- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Egy ideje nem követem a topicot, csak használom a telefont maximális megelégedéssel.
Ez a mostani új frissítés mit javított? Tudja esetleg valaki?
-
ForRedGlory
félisten
Telekomos S9+-ra itt a frissites.
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit erdekel. Exynoson is mukodo GCam
-
ForRedGlory
félisten
Az S9 Plus szanaszet alazza a Huawei P20 Pro csodatelefont sebessegben.
-
ForRedGlory
félisten
válasz concrete86 #1380 üzenetére
Elovette a srac az "ugyfel_a_hulye.docx" nevu sablonjat es elkuldte neked.
-
ForRedGlory
félisten
Itt sincs gond egyelőre... viszont, ha ez csak a Telenorosokat érinti az elég ciki a Mate 10 Pro fiaskójuk után... bár ebben az esetben inkább a Samsung a ludas.
-
ForRedGlory
félisten
válasz MikeWazowski #1032 üzenetére
Samsungtól vettem, erről van szó. Nálam a szilikon még ott jár, hogy vékony, könnyen felrakható tok, ami nem vastagítja a telefont. Hát ez nem az, fél napot bírtam vele. Szerintem teszem is fel apróra féláron. Ettől lehet, hogy másnak még bejön, de számomra borzalmas nagy csalódás.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Vélemény a gyári szilikon hátlapról: NE vegyetek, borzalmas minőségű. Egyszerűen rossz kézben tartani, furcsa tapintású, merev mint Rocco műsor közben és minden szar rátapad, így folyamatosan takarítani kell, mert olyan érzés, mint amikor a kijelzőn van valami szutyok és zavarja az ember ujját. Kabaré szerintem.
-
ForRedGlory
félisten
Nektek nincs meghülyülve az olvasatlan üzenet jelző? A Gmail össze-vissza jelez, de általában duplán... Van két olvasatlan levelem, erre 4 olvasatlan látszódik az ikonon. Volt, amikor cirek 10 db volt és 56-ot jelzett...
Az utolsó telefon frissítés után látom csak ezt. Mondjuk azt nem tudom, hogy a Gmail alkalmazás frissülés kavarhatott be vagy a telefoné, de mocskos idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Rendben van az S9+ akkumulátora. Most direkt meglestem (izé, tegnap):
27 óra készenlét, 6 óra 21 perc kijelző, teljesen átlagos használattal, net, videó, gps.
A Mate 10 Pro tudott ennél rosszabbat, de azért jóval jobbat is. 3500-as akkutól szerintem ez a reális, az átlag 6 óra (amennyiben a készenlétnél nem akar az ember 50-60 órákat kihozni és nem pdf-et olvas screenfilterrel)
-
ForRedGlory
félisten
Fogalmad sincs mirol beszelsz.
Ad1., semmi koze az informacio kiadashoz, hogy a telefont vette vagy nyerte, ha tudja igazolni a jogos tulajdonat.
Ad2., en sem azt mondtam, hogy funek-fanak ki kell adni informaciot.
Ad3., a telefon tulajdonosanak joga van tudni hogy, a telefon fuggo-e, aminek nehogy mar az legyen a modja, hogy ki kell bontania (ajandekba is adhatja masnak, amit nem is illik kobontani, mas kerdes hogy eladni sem illik), mivel a gyarto azt egyertelmuen tudja.
Ha valaki komolyan azt hiszi, hogy okes az, hogy a gyarto jogosan visszatarthatja az infot a tulajdonos elott, annal van baj gazdagon.
A fogyvedrol szerintem fogalmad sincs. Valoszinuleg nekem sokkal nagyobb a ralatasom a dolgokra, mert ezzel is foglalkozom... Tudom kit es mikor rohognek korbe, maradjunk ennyiben. Ez nem az az eset, tavolrol sem.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz concrete86 #832 üzenetére
Majd miutan lekopik a szosz, mar jo lesz.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Az nekem meg mindig a halalom, hogy megis miert nem lehet alapbol feketere allitani a navigacios sav szinet... (tudom van play store okossag)
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz ForRedGlory #383 üzenetére
Na most tudtam csak én is végignézni. Hát több képnél porba alázza a Mate 10 Prot automata módban. (Pl 8. képnél baloldalon a növény és a beton ülőkének az oldala, ahol konkrétan semmi részlet nincs a Maten.) Sony fejhallgatónál is egészen durva részletek látszódnak az asztallapon, míg a Huawei azt sem tudja mi az a részlet.
Esti képeket este hozok. Megyünk majd párommal a Westendbe felöltöztetni az S9+-t aztán majd lövök pár képet ott is.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz Fantomas80 #355 üzenetére
Ja bocs, +.
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit izgat a dolog: 50%, 3 ora 8 perc kijelzoido, 12.5 ora keszenlet.
Nem Mate 10 Pro szint, de boven jo.
Aryon87: delutan.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Az S8+ eseteben volt az a pinkesedes a kijelzo szelein, amire jott is frissites (de utana sem lett tokeletes)
A Note 8 nekem szinten minimalisan mas szintonusu volt, de csak alul es felul.
Ez tokeletes ilyen tekintetben, aminek nagyon orulok, mert engem kifejezetten idegesitett.
-
ForRedGlory
félisten
Ja es megvan a telefon.
Elsore ez a kijelzo brutalisabb, mint az S8+ vagy a Note 8 volt. Homogenebb, a szeleinel is tokeletes. Ez a kihelzo bucira ver mindent.
Majd csinalok egy kis osszehasonlitast a Mate 10 Pro-val.
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Aki MediaMarktban vette, kapott már bármit a fityiszen kívül, hogy akár mehetne is érte a lúzer vásárló?
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Tökéletes az eleje a cikknek, amiből kb mindent meg is lehet tudni.
"Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest