- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Android szakmai topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- De mennyi az annyi?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás34
senior tag
Na, én is nyertem egy 1+3 hónap HBO GO előfizetést Samsung Members-ben
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Ciki, de Nova launchert használok és elfelejtettem, hogy kell vissza rakni a gyárit Próbáltam rájönni hogy kell, de nem megy! Segítsetek légyszi! köszi!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Lenne egy olyan probléma hogy én két sim-el használom a mobilt és hogy ha sokáig nem nyúlok a telefonhoz akkor olyan mint ha ki kapcsolna az egyes SIM foglalat mert mindig kapok sms-t nem fogadott hivàsrol! Meg nézem majd felhívom magam és akkor ki csörög! Mit lehet tenni ilyenkor? Szervíz? Gyári visszaállítás? Köszönöm!
-
Tamás34
senior tag
válasz #45553408 #7497 üzenetére
Én két sim kártyával használom ( Telekom ), ráadásul a munkahelyemen gyatra a térerő, így jó hogy ha kibír egy napot! Most szabin vagyok 28 órás üzemidő alatt kihoztam 6 óra kijelző időt! Nem rossz ez annyira!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy mind a két sim kártyánál ( Telekom ) egy folytában váltogatja 4G-ről, 4G+-ra! Fent a kis ikonon lehet látni, Kb. 2 másodpercenként! Remélem nem telefon hiba!
-
Tamás34
senior tag
válasz kispalsz #2531 üzenetére
Szia! Kipróbáltam, semmi! Azért köszi!
(#2532) Foxbat72: Akkor nem csinálok gyári visszaállítást, az írás alapján felesleges lenne, remélem a Samsung vezérek tudnak a hibáról és hamarosan orvosolni fogják! Köszönöm!
Viszont ahogy olvasom a Fórumot, sok embernek meg a nemfogadott hívások nem jelzése okoz gondot, az nekem jól működik szerencsére! Megjelenése óta hányszor jött a készülékre frissítés?
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Azért meg nyugtató, hogy szerintem is nem Hardveres hiba! Más ha frissitettél mostanság akkor a recovery menüből egy wipe c. patrition lehet észheztéríti. Sajna én nem értek az ilyen dolgokhoz! Reménykedem, hogy egy visszaállítás vagy egy Frissítés orvosolni fogja!
Köszönöm szépen mindenkinek aki segíteni akart!!!!
-
Tamás34
senior tag
válasz csorbajeno #2520 üzenetére
Viber, Sms, Gmail, Messengernél is halkak! Minden ami értersítés az halk! Sajnos! Zene halgatás, Online rádió, YouTube videónál meg úgy szól ahogy kell, acélosan ! Ha hívnak az is jól szól, csak az értesítéseknél van valami gebasz! Holnap csinálok egy gyári visszaállítást, érzem, az meg fogja oldani! S7 Edge-ről Smart Switch alkalmazással vittem át a tartalmakat az S9+-ra, ugye az Android 7, ez meg 8, talán ez okoz valami anomáliát, minden egyes alkalmazást ismét lefogok tőlteni!
-
Tamás34
senior tag
válasz petesejt #2517 üzenetére
Természetesen mind a 4 csuszkát maxra húztam! Azért köszi, igen, van úgy, hogy az ember szemét kiszúrja az amit keres, de én már nagyon-nagyon tüzetesen, menüről-menüre végig mentem, de semmi! Köszönöm!
-
Tamás34
senior tag
válasz csorbajeno #2511 üzenetére
Néztem én már mindenhol, de semmi! Tegnap vettem, jött is rá egy frissítés amit telepítettem! Nem értem hogy miért csak az értesítések szólnak halkan! Sokáig tartott mire belaktam, gyári visszaállításra most nem igazán van hangulatom! Remélem majd magátol megjavul, volt már erre példa! Azért köszi, még próbálkozom hátha rájövök!
-
Tamás34
senior tag
Köszi, de fogalmam sincs hol van ez a menüben, mindegy majd a fülem mellé kötöm egy zsinórral és akkor hallni fogom! Lehet, hogy a Nova launchert nem szereti a telefon, mert a hangszóró nem rossz, Online rádió nagyon jól szól, a hívások is, YouTube is! Ez van! Mégegyszer Köszi!
-
Tamás34
senior tag
Sikerűlt, béna voltam! Viszont az értesítések, Gmail, Viber, Sms, stb.. elég halk, ha hívnak az jól szól, minden hang teljesen fel van húzva 100%-ra! Ezt lehet hangosítani valahol még a menüben?
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Tegnap óta van meg a telefon, most regisztráltam a Samsung oldalán, de csak egy év garit ad nem Kettőt! Mit rontottam el? Telekomos! Köszönöm!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Venni akarok egy S9+-t és két sim kártyával használnám! Nyugtassatok meg, hogy átlag felhasználásnál ( semmi extra, egy kis böngészés, pár perc telefonálás, semmi YouTube, se játék )azért a másfélnapot hozza akku időben?
Köszi!
-
Tamás34
senior tag
válasz spanglee001 #2176 üzenetére
Szia! Köszönöm a véleményedet, én Szerdán fogok elhozni egy Coral kék S9+-t! Bár hozzá teszem, hogy a mai napig imádom az S7 Edge-met, de úgyérzem, hogy váltanom kell már!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Digitális Állampolgárság Program
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Apple notebookok
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest