Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #27 üzenetére
Így van, a retinaleképezés elég bonyi dolog - először meg is lepődtem, hogy akkor hol van a sötétítő műanyagcső-tartozék v hasonló. Persze ha jól csinálják, nagyon biztonságos lehet, de nem reális, hogy az ember így nyissa fel a telóját, gyorsabban pötyögök be egy 15 karakteres jelszót, minthogy elővakarom a sötétítőt.
-
balaaazs
senior tag
válasz
WinstonWolf #27 üzenetére
De ebből a minden más kategóriából lehet szép eredményt csinálni
-
válasz
WinstonWolf #20 üzenetére
Így van, nem is értem miért vezeti fel így a mobilaréna: "ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely...", amikor a samu hivatalos oldalon ÉS a gsm-arenán is írisz-szkennerről beszélnek. Persze lehet valaki "kívül hordja" a retináját
Azon csodálkoztam is, hogy a szelfikamerát még csak most és csak a flagship modelleknél kezdik ilyesmire használni.
-
balaaazs
senior tag
válasz
WinstonWolf #20 üzenetére
Javítottam közben
-
Segal
veterán
válasz
WinstonWolf #11 üzenetére
Szerintem majd ha kijön a 7.0 az S7 Edge-re akkor belekerül de első pár hónapba tutira a Note 7 extra tulajdonsága lesz.
Számomra az igazán nagy kérdés (és előre is bocsánat hogy ennyire előre haladok) de az hogy a Note 8-nak mi a franc lesz az extrája az S8-al szembe.
Ugyanis évről évre látható hogy egyre kevesebb extrát tartalmaz a Note széria az S szériához képest.
Az elsőnél még 1 col pluszt jelentett meg millió más extrát, aztán beálltunk a 0,5 col pluszhoz a jobb hardverhez, esetleg nagyobb felbontású kijelzőhöz vagy RGB elrendezéshez, több RAM-hoz stb. Aztán a Note5-nél már lényegébe csak a nagyobb kijelző volt a hardver már ugyanaz volt. A Note 7-nél már a kijelzőméret is csak 0,2 col és az irisz szkenneren kívül max a belső tárhely nagyobb (szerintem az új micro usb nem extra).
Ha viszont az általam megírt tulajdonságokat megkapja az S8 akkor a Note 8-nak max a 0,2 col kijelzőnövekedés marad mert tutira nem kap 6GB RAM-nál többet és a belső tárhelynél is nem tartom valószínűnek hogy 128 GB-ról indulna. (max lesz olyan variáns is). Tehát szép lassan totál kiherélik a Note szériát megveheted a fél éves hardvert extra ceruzával plusz 40-50 ezerért...t72killer: Nem kell itt ellopni semmit sem mert mindkét azonosító beenged kóddal is. Bőven elég azt kifigyelni.
-
válasz
Kíváncsi lennék pl a note7-ben implementált verzió biztonságosságára. Alapból ugyebár jobb, mert ujjlenyomatot lophatnak valakitől (nem kell James Bond-ra asszociálni, az alkalmasint eltulajdonított teló is tele van vele...), retinamintához először az azzal védett tárhelyet kellene feltörni.
Kérdés persze a részletesség, mennyire lehet mesterséges modellel meghülyíteni a rendszert. Közben találtam egy érdekes összehasonlítást az írisz vs retinaszkenről. Előzőről volt már szó, hogy sima facebook-fotóról lezabrált szemképpel meghülyíthető...
-
balaaazs
senior tag
válasz
Á, köszi, akkor menni fog az alvás.
(na, ennyit a napszemüvegben telefonfeloldásról
)
-
balaaazs
senior tag
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
Peersze, de nyugi, ez így van az összes többinél, almánál, sonynál egyaránt. Nem éri meg csúcsmobilt csinálni, azt nem cserélnéd le egy év múlva....
Ez a retinaszken egyébként egyre inkább skynet feeling
Mondjuk az ujjlenyomattal is így voltam az elején, most már használom szeretettel.
-
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
Futószalagon mennek ezek, folyamatosan nyomni kell az új modelleket, mert csak akkor lesz pénz a fejlesztésre. A "tökéletestől" még elég messze vagyunk, úgyh fejleszteni kell, ráadásul "aprócska" motívum, h versenytársak is vannak a piacon, elég keményen meg kell indokolni, ha egy telót 700+$-ért akarunk mérni.
Ezt a kört 100%, hogy kihagyom, kb a második-harmadik teló lesz a piacon 4k kijelzővel (ami még nem elég a tökéletes VR-hoz), tippre ad-s és ah-s wifi nélkül, talán még az UFS-támogatást is lespórolva.
-
törölt tag
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
A Note7 rettentő kényelmes, a lekerekítés miatt is. Plusz jók rá a kiegészítő appok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged