Samsung Galaxy S8: iriszleolvasó elöl, dupla kamera hátul

A Samsung Galaxy S7 és az S7 edge az utóbbi időszak két legsikeresebb Samsung csúcsmobilja, és a legjobb androidos készülékek közé is oda lehet venni a lapos és az ívelt kijelzős modellt. Az már szóba került, hogy a Note7 visszajelzései alapján elgondolkodhat a Samsung a sík felületű kijelző száműzésén, és csak edge formában lesznek ezentúl prémium Galaxy mobilok, most pedig kínai forrásból hallani az esetleges változásokról.

A Note7 íriszleolvasó szenzora és infra lámpája szinte biztosan ellátogat a következő S készülék előlapjára
A Note7 íriszleolvasó szenzora és infra lámpája szinte biztosan ellátogat a következő S készülék előlapjára [+]

Az első pletyka elég logikus: a Samsung át kívánja venni a Note7 még gyerekcipőben járó, íriszalapú azonosítását, amely talán kevésbé praktikus az ujjbegy szenzorra helyezésénél, viszont biztonságosabb, mivel mintát nem hagy a felhasználó az eszközön (vagy máshol, amit replikálni lehet). Látványosabb változások érkezhetnek kamerafronton: a hátlapra két szenzor és lencse is kerülhet.

A Samsung a hátlapi kamerára is ráduplázhat
A Samsung a hátlapi kamerára is ráduplázhat [+]

Az egyik a megszokott, 12 megapixeles, a másik pedig egy 13 megapixeles modul lehet, amely a mélységélességgel való játékot segítené elő. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixelesre nőhet. Végezetül, a SamMobile azt sem zárja ki, hogy a Samsung már demózott, 4K-s mobilkijelzője is ellátogat az S8 valamelyik variánsába, ám a publikáció megjegyzi, hogy túl korán van még a pletykákból messzemenő következtetéseket levonni.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés