- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
WinstonWolf #27 üzenetére
Így van, a retinaleképezés elég bonyi dolog - először meg is lepődtem, hogy akkor hol van a sötétítő műanyagcső-tartozék v hasonló. Persze ha jól csinálják, nagyon biztonságos lehet, de nem reális, hogy az ember így nyissa fel a telóját, gyorsabban pötyögök be egy 15 karakteres jelszót, minthogy elővakarom a sötétítőt.
-
válasz
WinstonWolf #20 üzenetére
Így van, nem is értem miért vezeti fel így a mobilaréna: "ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely...", amikor a samu hivatalos oldalon ÉS a gsm-arenán is írisz-szkennerről beszélnek. Persze lehet valaki "kívül hordja" a retináját
Azon csodálkoztam is, hogy a szelfikamerát még csak most és csak a flagship modelleknél kezdik ilyesmire használni.
-
-
válasz
WinstonWolf #11 üzenetére
Kíváncsi lennék pl a note7-ben implementált verzió biztonságosságára. Alapból ugyebár jobb, mert ujjlenyomatot lophatnak valakitől (nem kell James Bond-ra asszociálni, az alkalmasint eltulajdonított teló is tele van vele...), retinamintához először az azzal védett tárhelyet kellene feltörni.
Kérdés persze a részletesség, mennyire lehet mesterséges modellel meghülyíteni a rendszert. Közben találtam egy érdekes összehasonlítást az írisz vs retinaszkenről. Előzőről volt már szó, hogy sima facebook-fotóról lezabrált szemképpel meghülyíthető...
-
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
Futószalagon mennek ezek, folyamatosan nyomni kell az új modelleket, mert csak akkor lesz pénz a fejlesztésre. A "tökéletestől" még elég messze vagyunk, úgyh fejleszteni kell, ráadásul "aprócska" motívum, h versenytársak is vannak a piacon, elég keményen meg kell indokolni, ha egy telót 700+$-ért akarunk mérni.
Ezt a kört 100%, hogy kihagyom, kb a második-harmadik teló lesz a piacon 4k kijelzővel (ami még nem elég a tökéletes VR-hoz), tippre ad-s és ah-s wifi nélkül, talán még az UFS-támogatást is lespórolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest