-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Nekem is átlag 4-5 óra sot van. Teljesen egyénfüggő. Nálam is vannak akkuzabáló appok (FB, messenger). Én úgy vagyok vele, hogy ha lemerül, feltöltöm. Nem stresszelek ezen. Egy napot még mindig kibírt, al többi meg nem érdekel.
Néha volt 2-3 óra is, ellenben összesen 3 napot ment töltés nélkül a telefon. Tizen pár óra alatt meg hoztam már össze több mint 6 órát is. -
enginev3.0
félisten
Egyébként rájöttem hogy szinte semmi értelme a fekete Skineknek, mert csak az alap appok egy része fekete, meg a beállítások menü, ahol az ember jó ha naponta 1-2× megfordul, a facebook, böngésző, messenger stb... úgy is fehéren virít, szóval szinte semmit nem nyer vele az ember ha feketére rakja
Persze ha valaki csak a szín miatt teszi, mert jobban tetszik az más, de akksiban sokat nem hiszem hogy számít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged