Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Szia !
Igen elfordítva is ilyen az elrendezése . Úgy is megpróbáltam használni , de lehetetlen gépelni abban a pozícióban . Tehát számomra , amire használom nagyon elcseszte valami a használhatóságot .
Az utóbbi időben nem vagyok kibékülve ezekkel a ficsőrökkel . És itt nem csak a Tabra gondolok . Samu óránál - Samu telefonnál is . Persze mindent lelehet tolni a torkunkon , csak sajnos keserű és idő kell megemészteni . -
gatesz
tag
Köszönöm.
Úgy néz ki használtan tudok vásárolni egyet gyári tokkal. Bizakodó vagyok. Köszönöm a gyors választ!
A 220volt garancia tekintetében nem fogott meg.... Ok, hogy régóta piacon vannak, de manapság semmi nem biztos.... 2 év jótállást vállalnak, ami a 220volt-on keresztül érvényesíthető, ez nekem nem hangzik gyári garanciának... Rákérdeztem de nem válaszoltak rá. Amúgy válaszoltak eddig mindenre ilyen nagyon rövid tőmondatokban.... Nem mondom, hogy rosszak, csak vannak furi dolgaik...
-
-
Ebben az a legbosszantóbb, hogy épp az Androidos gyártók voltak azok, akik kb. 8 éve ilyen nagy dirrel-durral nyomták a marketinget a tabletekről, hogy milyen jó ez nekünk és tartalomfogyasztásra a legjobb egy tablet. Kérdezem én, most hol vannak ezek a gyártók tablet fronton? Hol van a szoftveres fejlődés, támogatás, alapvető appokkal való kompatibilitás?
Volt potenciál benne, de a gyártók elengedték ezt a tabletes víziót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged