- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
szupermacs #66 üzenetére
Lehet youtube-ot hallgatni háttérben, múltkori hírnél írta valaki: meg kell osztani a videót olyan lejátszóra ami képes háttérben futtatni, pl bsplayer.
-
hampidampi
őstag
válasz
szupermacs #66 üzenetére
És másnál? Ha pl. megnyitok két játékot, tud futni mindkettő real time?
Youtubnál vannak third party appok is, nem? Azokkal sem megy?szerk.: És böngészőből a youtube oldalán ha elindítok egy videót?
szerk2.: "El kell raktározni a ram-ban a futó alkalmazást és ott folytatni az újbóli megnyitásnál, ahol abbahagytad."
Ja, akkor még mindig itt tart a dolog? Azt hittem, hogy pont ezt oldották meg, amikor multitaskingot írtál. -
válasz
szupermacs #52 üzenetére
Egy barátomnak 512MB RAM-ja volt, nála fontos volt ezt beállítani a telefonján. Ott csak 2 progit engedélyeztünk a háttérben, így bár picit lassabban nyílnak meg a programok (naptár és email fut állandóan a háttérben), de nincs memóriaelfogyással problémája
-
válasz
szupermacs #19 üzenetére
Úgy látom, nem igazán érted a memóriában tartás lényegét, de stevve jól leírta, így nem ismétlem meg még egyszer.
Persze ha neked az a fontos, hogy mindig láss min. 2GB-ot kiírva, akkor úgy is be tudod állítani a telefont, hiszen a beállítások, alkalmazások alatt megadhatod, hogy mennyi program futhat a háttérben, így mindig láthatsz sok GB-ot. Értelme nincs, de lehet ilyet.
-
válasz
szupermacs #47 üzenetére
Te ne haragudj, én értettem félre!
-
válasz
szupermacs #32 üzenetére
"Sose fogom megérteni azokat, akik a szívükön viselik a telefongyártók gazdasági helyzetét." -hol írtam én, h engem érdekel?
Csak arra reagáltam, h szerinted nekik nem gond, ha vásárlókat veszítenek. Engem az annyiban érint csak, h valószínűleg más márka után kellene néznem, de sajnos még nem látom a megfelelő alternatívát. Engem különösebben a nem cserélhető akku, illetve a nem bővíthető tárhely sem zavar. Lehet h vicces, de a "házhoz jövős szerviz" megszűnése az, ami a legérzékenyebben érintett.
Plag: Igazad van, bizonyos szempontból tényleg nagyon jó az irány (például prémium anyaghasználat), és abban is egyetértek Veled, h túl nagy a készülékkínálat. Szerintem egyébként ez az oka annak, h nem tudnak szinte egyik telefonjukra sem normális szoftvert kiadni. Nehéz ez kívülről megítélni, mert végül is a Samu a világ legnagyobb mobil gyártója, de szerintem ezekkel az apró (és számomra érhetetlen) baklövésekkel nem javítják a saját helyzetüket. -
válasz
szupermacs #29 üzenetére
Kétlem, h ne érdekelné őket. Ha vásárlókat veszítenek, azzal profitot is veszítenek. A profiton kívül kétlem, h bármi más jobban érdekelné őket.
-
válasz
szupermacs #22 üzenetére
Köszi!
...az enyémben is van, ráadásul még az életben nem használtam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autószerelők, autószerelés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest