- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pajszer91
tag
Hello
Én semmiképpen sem ajánlanám eBay-ről, Aliról való okostelefon rendelést.
A nyáron rendeltem 2 db S.G.S4-et eBay-ről, mind a kettőt hibásan küldte az eladó, látszott ha levettem a hátlapját, hogy a csavarok már elnyűttek a telefonokon és nagyon melegedtek és vibrált a kijelzőjük. Az egyiket a vámon is megfogták, mondjuk, ugye alap, hogy a telefonokra ki vannak hegyezve a vámosok. Szerencsére PayPal megtérítette a visszaküldés postaköltségét és az eladó is full refundot adott, de egy telefon vámját csak le kellett nyelnem.
Előtte Alin vettem Lenovo telefont, az eladó akkor original, újat adott, de az sem bírta 1 évig, áfát akkor is kellett fizetnem.
Használt készüléket sem ajánlanék, inkább újat, itthoni hivatalos forrásból, 24 hó garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest