- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Szerintem ez üvegfólia, a telepítő videón egyértelműen látszik, Iphone-on tettem fel nemtudom hány H-ás Tempered glass védőt (más márkájút) de az ugyan így viselkedett, mint a videóban és az tuti üvegfólia, mert a hátlapit már törtem. Ráadásul ebben van hátlapi védő is. Spigen oldalán egyébként 25$
-
senki66
senior tag
Ez engem is érdekelne, bár én már utána vagyok ebayről rendeltem "Tempered glass"-t, ami gagyi műanyag volt. Szerencsére sikerült refund -oltatnom. Most ezen gondolkodom[Spigen Steinheil Screen Protector for Samsung Galaxy S6 Edge], elvileg ez az, a video szerint ez jó, csak kérdés ezt küldik e?
[Installation]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest