- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Feleségemnek arany színűt vettem. Nem találok rá szavakat, nagyon szép ezt hidd el. De férfi kézbe nem való. Nekem fekete van, ez fény felé fordítva kékesen tükrözi vissza a fényt. Szerintem érdemes tokon is gondolkodni, arany és zöld színűhöz nagyon nehezen kapsz. Vagy rárakod a fekete tokot, de akkor már nem olyan....
Más: az UK romot honnan lehetne letölteni? A sammobile megoldás nekem nem jó, mert 70-80%-nál mindig leáll, azzal, hogy jelentkezzek be újra. Már 3-szor eljátszottam, negyedszerre nem futnék neki. Akinek megvan a zip, nem töltené fel dropboxra, vagy onedrivera, vagy valami hasonló helyre? Nagyon hálás lennék érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest