Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mediumgecso
őstag
válasz
#09819904 #9476 üzenetére
karcmentes, 2hónapos, gyári 2év garis, 2év prémium biztosított (törés, lopás, beázás, stb.) független fekete S5
Firsphone-nál gyári 2 év garival, vadi újan 145eFt-ért van az S5
Ha tényleg olyan állapotban van, ahogy a tulaj leírta (ráadásul biztosítással) akkor nekem megérne 115-öt is, mert így is nyerek rajta az új árához képest 30e-t, és még van teljeskörű biztosításom is...
Jobb feltételekkel rendelkező terméket
Jobb feltételekkel?? Ettől jobb hova kell (2 év prémium biztosítással)??Én olyan vagyok, aki inkább kicsit többet áldoz rá, de az legyen normális.....
-
eladogeppc
veterán
válasz
#09819904 #9476 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki alkudozik mindenhol.
Mint eladó már néha nagyon tele a tököm a 60-70 ezres ajánlatokkal egy bolti 100ezres telefon esetén.
- Ha bolit garom van, akkor az már -20-30% alkuval indul
- Ha gyári gar, de nincs számla akármilyen okból, szintén -20-30% alku
- Ha számla is van, és gar is, akkor is -20-30% a meghirdetett árból.A fenti százalékokat úgy értem, ha például boltban 140eFt a készülék, én meghirdetem kb 110-ben. Na ebből mennek a fenti százalék alkuk.
Vicc néha mikkel találnak be.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest