-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
bendegruz #6712 üzenetére
Igen, mert a szolgáltatós telefonok bootloadere zárva van, így azokra nem lehet feltenni. Pár amerikai verziójú szolgáltatós telefonnál viszont megcsinálták, de az XDA-n kéne rákérdezni.
Bocsi a késői válaszért, de mivel nem én voltam konkrétan címezve nem vettem észre, meg utóbbi időben nem nagyon vagyok fent pH-n. (inkább XDA
)
-
Criton
veterán
válasz
bendegruz #6712 üzenetére
szolgáltatós telefonok esetében a bootloader zárva van, így arra nem lehet felrakni, csak gyárilag független készülékre.
(#6714) alldaybig: nem AnTuTu pontgyűjtő vagyok, csak próbálom a CM11-et minden téren a stock romhoz hasonlítani. Jóval kevesebb memóriát zabál mint a gyári ROM. A gyárihoz képest jóval gyorsabb, itt tudom először mondani, hogy folyamatos minden a készüléken. Ha 15 app fut a háttérben, akkor sem érem el pl a 900MB memóriahasználtságot. CM11-el nincs lekorlátozva az ember, mint ahogy a stock ROM esetében.
Ha ez a prémium garancia olyan is lenne, ahogy azt minden tulaj megérdemelnél, akkor én sem nyúltam volna a rendszerhez. De ez Magyarország, a garanciáztatás meg lutri , vagy megcsinálják vagy nem, neked kell mindig bizonyítani, hogy a telefon gyárilag olyan amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest