- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
válasz
bendegruz #6712 üzenetére
Igen, mert a szolgáltatós telefonok bootloadere zárva van, így azokra nem lehet feltenni. Pár amerikai verziójú szolgáltatós telefonnál viszont megcsinálták, de az XDA-n kéne rákérdezni.
Bocsi a késői válaszért, de mivel nem én voltam konkrétan címezve nem vettem észre, meg utóbbi időben nem nagyon vagyok fent pH-n. (inkább XDA
)
-
Criton
veterán
válasz
bendegruz #6712 üzenetére
szolgáltatós telefonok esetében a bootloader zárva van, így arra nem lehet felrakni, csak gyárilag független készülékre.
(#6714) alldaybig: nem AnTuTu pontgyűjtő vagyok, csak próbálom a CM11-et minden téren a stock romhoz hasonlítani. Jóval kevesebb memóriát zabál mint a gyári ROM. A gyárihoz képest jóval gyorsabb, itt tudom először mondani, hogy folyamatos minden a készüléken. Ha 15 app fut a háttérben, akkor sem érem el pl a 900MB memóriahasználtságot. CM11-el nincs lekorlátozva az ember, mint ahogy a stock ROM esetében.
Ha ez a prémium garancia olyan is lenne, ahogy azt minden tulaj megérdemelnél, akkor én sem nyúltam volna a rendszerhez. De ez Magyarország, a garanciáztatás meg lutri , vagy megcsinálják vagy nem, neked kell mindig bizonyítani, hogy a telefon gyárilag olyan amilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Xbox Ultimate előfizetések
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest