- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor-KJ
őstag
Az az igazság amit csóri Edi77 már huszezerszer elmondott nektek itt a fórumon!!
És még mindig van aki ezen elakad...
Olyan nagy dolog nyomni egy kib...tt FR-t?
Csináljátok meg és utána elmondhatjátok, hogy amit lehet - ti megtettétek - innentől már csak a programozók családfáját lehet majd emlegetni.
Microsoft??? Viccelsz? Azt alapban újra kell húzni rendszeresen, mert különben összecsinálja magát.
A Win10 után lehet hogy ott voktak az adatok, de a rendes működés érdekében azt is mint minden mást - újra kellett húzni.
Ha valaki felhasználóellenes akkor az a Microsoft.
Ahogy telibe sz@rják a usereket akikre rádumálták a WP-t és sorolhatnám.
Konkrétan ott nincs is mit újrahúzni wgy telefonon, mert meg sem kaoja a beígért frissítést - immáron sokadszorra. -
Edi77
őstag
Én sem tudtam... ha gubanc volt, írtam a megfelelő topicba, kaptam segítséget. Megtettem, amit javasoltak. Azóta tapasztalatból is tudom ezeket. Korábban is volt itt vkinek hasonló gondja, mint neked a kérdéseid és nem akaródzott gyári visszát vagy FR-t csinálni, így gondok voltak a telóval főverzió váltáskor... majd megcsinálta és elégedetten használta a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest