- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Na, Neo Hybrid ügyben a Supergamer lehet a mentsvár - close enough - ugyanis náluk akad készleten is egy-egy színben, de persze fehérben pont nincs. Email váltás után közölték, hogy ugyan előbb - utóbb biztos lesz, de nem tudnak ígérni semmit. Addig is gondolkodom a Slim Armoron, ami viszont van fehérben.
Komoly gondok ezek kérem. -
Petyyyyy
addikt
válasz
gusthy #49402 üzenetére
Teljesen off, de azért ezt így nem jelenteném ki. Egyrészt az almás droid épp megbízhatóságáról híres gyorsasága mellett. Másrészt a felmérés szerint áll ez így. Lehet, hogy egy csomó tulaj nemhogy nem vesz részt a felmérésen vagy nem küldi el az esetleges jelentéseket, hanem egyenesen lyukat szánt a betonba és bekapcsolva eltemeti telefonját, mert annyira kikészítik a fagyások.
Jobb vigyázni, ezek a rendszerek már csak ilyenek. Nem köszönnek.
pc_seft - Esetleg frissítsd a szoftvert 4.3-ra vagy 4.4.2-re. Full backup, FR, update, FR, belakás.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Trespa #48894 üzenetére
Ászul fest, van róla képed totálban is?
(#48899) migabi24 - Annál nagyobb hülyeséget nem is csinálhatna. Ki kell várni ~ 1 évet és féláron megveheti az ember. Addig elkészül a topikjához egy normális összefoglaló, a többiek kiderítik milyen hardveres és szoftveres hibákat rejt a fejlesztők pedig orvosolják a szoftveres részt és javítanak a felépítsen.Problem?
-
Petyyyyy
addikt
Ráérnek még a Lollipop akksi beszámolók szerintem, kell néhány nap, mire beáll a rendszer ilyen tekintetben.
Úgy a hét közepe táján megérkezhetne már 05-re is.Szerk: Ha valaki találkozna Spigen tokkal itthon, - Slim Armor vagy Neo Hybrid fehér színben - legyen szíves dobjon már meg egy PM-mel. Már vagy 3 hónapja vadászom őket, de sehol nincs készleten, csak piros, szürke, stb.
-
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
myself45850 #48280 üzenetére
Néma üzemmód.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Gedeon31 #48112 üzenetére
Én sem tudom pontosan miért felelős, de már korábban is összeakasztottuk a bajszunkat.
Atomotkényszerleállítást neki és kész.
Egyébként nem minden indításnál jön elő, van, hogy nagyon hosszú ideig nem jelentkezik. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Gabesz77 #48105 üzenetére
Azért 2 óra kijelzőidővel simán hozható a három nap, persze belefér naponta 2-3 öt perces hívás is, kis böngészés...
Less rá a statisztikádra inkább, csekkold milyen programok futnak legtöbbet, milyen hálózaton vagy, megy-e a mobilnet/wifi és hasonlók. Lehet, hogy csak beragadt valami - pl egy glance folyamat vagy egy youtube.Az SD kártyás felvetés helyből baromság, feltéve, hogy nem sértült a kártya. Ha hibás a fájlrendszere és mondjuk akad rajta egy-két olyan fájl amit képtelen beolvasni, akkor szöszölhet vele a végtelenségig.
Jobb esetben pl. ha gépbe tolod kártyaolvasón keresztül, akkor egyértelműen megtudod, hogy kukázhatod a kártyát. -
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Astra12 #47110 üzenetére
Akkor el kell olvasni egy tesztet hiteles forrásból és fény derül az igazságra.
Egyébként nincs tv out a szó klasszikus értelmében, de van helyette screen mirroring, ami sokkal elegánsabb. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Winchester95 #47099 üzenetére
Én meg nem tudom, csak tippelem.
A húgom kapott egyet hétvégén és mivel az is négy mag, asszem 3GB ram és hasonlóképp 200K, gondoltam egy súlycsoportban vannak.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Astra12 #47094 üzenetére
Hidd el, abszolút túl lehet élni rádió nélkül. Az összes eddigi telómban volt, de nem hiányzik.
Ha viszont számítanak a fényképek és azok minősége, akkor az egyik négy betűs márka hasonló kategóriás termékei közt kellene nézelődnöd. Bár nem ismerem kellőképp az S4 fényképezési tudását, de van egy sanda gyanúm, hogy pl. egy Z3 körberöhögi ilyen téren.
Ettől függetlenül röviden, tömören: teljesen elégedett vagyok a vassal, sőt! -
Petyyyyy
addikt
válasz
hagymas7up #46986 üzenetére
Hű, ez tényleg piszkosul jól néz ki, főleg a legelső tok.
Kár, hogy árnyékos.Sammobile szerint már kint a hivatalos L az S5-re kis hazánkban is, talán mi sem vagyunk már túl messze tőle.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
norrberth #46843 üzenetére
Azzal, hogy mások tapasztalatait írod le tényként, nem vagy előrébb szerintem.
Nem tudom ki honnan szerzi be a tokot amit a telójára tesz, de tuti nem spórolnék azon a 2-3 ezer forinton amennyivel többe kerül egy Spigen tok a Speedshopból, mintha ebay-ről vagy okosból venném meg.
Én is olvastam a gyorsan és könnyen törik című tapasztalatokat, de feltehetően nem túl eredeti darabokról volt szó.
Csak a sajátomról tudok nyilatkozni hitelesen, az bírta a kiképzést rendesen.
Igaz 2 méternél magasabbról nem esett le, de minden alkalmat túlélt a keret. Kíváncsi leszek a következő hogy bírja majd, mert ha lesz itthon ismét, megint ilyet veszek. -
Petyyyyy
addikt
Ó, hát persze. Képzeld magad elé a helyzetet: felhív a kislány, hogy el akar jutni valahova és hogy is kell. Mivel nem az a kifejezetten mailes típus, csináltam útitervről egy screenshotot, csak elküldtem neki MMS-ben. De ugyanez van mikor szülők vagy felnőttek hívnak fel az egyébként okos telójukról, mert nem tudnak eljutni a jurassic parkba - nem tudják/ nem merik használni a navigációt. Nekik is csak egy mms jöhet szóba.
-
Petyyyyy
addikt
Na jó, ott már nem kérdéses a beavatkozás szükségessége.
Gedeon31 - Jól teszed, ha nem hiszed, hogy öreg vagyok, elvégre nem is vagyok az.
Csak rengeteg minden jár az eszemben, meg egy csomó más is, ami érdekel. (államvizsga, munka, saját állatkodások, a nők, a pop szakma...)
Lehet, hogy növeli a kijelzőidőt. Újraindítás után szinte mindig 1-2%-kal magasabb töltöttségi szintet jelez. -
Petyyyyy
addikt
Ááá, hát onnan volt ismerős. És akkor ez most a négy utast vagy a négy literes fogyasztást jelöli?
mycso - Köszi a linket, ha visszatérő jelenség lesz, elgondolkodom a dolgon. Nincs szándékomban rootolni a masinát, mert csak. Akkor inkább felírom magamnak a heti 1 kötelező restartot.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Gedeon31 #46542 üzenetére
Úgy fest meg volt fáradva a gép.
Újraindítottam és most probléma nélkül kezeli azt a wifi hálózatot, amin eddig csak az első 2 percben volt képes forgalmat bonyolítani, utána semmit nem hozott be. Már vagy egy fél órája gond nélkül jönnek-mennek a csomagok. Plusz ami még feltűnt, hogy eddig nem voltak billentyűhangok. Be volt kapcsolva, de nem szólt, csak eddig nem vettem észre. Most figyeltem fel rá, hogy újra megjelent a pötyögő hang. -
Petyyyyy
addikt
Ezzel a vassal mi van...
Kapcsolok wifit, nyitom a weblapot, de nem tölt be. Pár másodperc után gondol egyet, T-s kiköszönő képernyő, aztán villogó samu felirat, majd lockscreen-nel fogad!
Na mondom zsír, instant restart...nézem az üzemidőt ~ 250 óra.
A helyes megfejtéseket várjuk a samung@support.com mail címre....(T - NG8)
-
Petyyyyy
addikt
Még múlt héten írtam a
-nak a Spigen Neo Hybrid tok miatt, meg is jött a válasz:
"Sajnos jelenleg még nincs pontos információnk a termék későbbi elérhetőségét illetően, de amennyiben a termék újra forgalmazásra kerül, úgy azonnal feltüntetjük online áruházunk felületén."
sultansmith - Ezzel mit csináljak? Legalább a tok árának felébe fájna a posta is hazáig, annyiért meg már kapok itthon is a supergamernél. De ott és annyiért meg nem akarok kapni.
Ezért várom meg, míg lesz itton újra emberi(bb) áron. -
Petyyyyy
addikt
A GPE 5.0 úgy kell békén hagyni, ahogy van. Sokan panaszkodnak rá és meg is lett az eredménye.
Van már 5.0.1 javítócsomag.
Szerk: Vajon nekünk is eltűnik majd a fájlkezelő? -
Petyyyyy
addikt
De arra írva van. Rajta a nagy droid logo vagy mi. Legalább is ez rémlik.
Mondjuk láttam már hogy azzal a mintás fóliával használják néhányan a telefont. Állítólag még életben vannak...Egyébként szinte mindegy milyen fólia van rajta. Arra érdemes figyelni, hogy tükröződésmenteset vagy a "sima" verziót veszed-e.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
walcott14 #43720 üzenetére
Pedig kellett volna az a biztosítás, 990 forint nem nagy összeg.
Egyébként igen, gariban javítják, csak általában nem kapkodják el a dolgot.
Szerk: Úgy emlékszem valaki írta pedig, hogy leejtette tokkal (vonóval), kijelző repedt és gariban javítottak neki. Arról viszont nem írt volt-e biztosítása. -
Petyyyyy
addikt
Nem az a kérdés, hogy használható lesz-e, hanem az, hogy mire?
De kár ezt túlpörögni. Még a kanyarban sincs a build.
Oké, látszólag ott van, de mégsincs: megjelenik, bugos, kijavítják és újra megjelenik. Ezt szorozd be x-szel és megkapod mennyit kell várnod rá. (x az eddigi tapasztalatok alapján kap értéket.) -
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Arolotifar #43370 üzenetére
& motoflug - Köszi a válaszokat!
Azt már tudom, hogy bár kis segítséget igényel, de a Neo Hybriddel Smart Dock kompatibilis még a teló - tölt ugyan, de nem vált dock módba. Utóbbi nem is gond.
Arról viszont nincs infóm, hogy vajon a Slim Armorral is behelyezhető-e úgy, hogy töltsön.
Valakinek van tapasztalata ilyen téren? -
Petyyyyy
addikt
válasz
Arolotifar #43368 üzenetére
Mondjuk a csak "napfényben látható" karcok nem izgatnak, nem kell, hogy tökéletes tükör legyen. Inkább a mély, jól látható karcoktól tartok.
Ez láma kérdés lesz, de a Slim Armor műanyag része és a Neo Hybridé ugyanazon anyagból van?A repülést az enyém is jól bírja. Najó, inkább csak az esést, bár eddig 1,5m a maximum. Feljebb már számolnom kellene a jegesedéssel, akkor meg tutira törne.
-
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Akad itt valaki, akinek van tapasztalata a Spigen Neo Hybriddel és a Slim Armorral is?
Gondoltam ideje már cserélni a törött Hybridet, de nem tudom melyiket vegyem a kettő közül.
Az ár teljesen mellékes. -
Petyyyyy
addikt
válasz
PowerBuldog #43260 üzenetére
Rendben is van, köszönöm!
-
Petyyyyy
addikt
válasz
PowerBuldog #43254 üzenetére
Mitől vagy ebben ilyen biztos? Forrás?
Mondjuk én is arra tettem, hogy rögtön 5.0 lesz, de valaki írta korábban, hogy nem, mert előtte még 4.4.4 jön. -
Petyyyyy
addikt
válasz
PowerBuldog #43158 üzenetére
Direkt nem írtam ezt a smiley-t.
Nálam alapvetően mindenki bizalommal indít. -
Petyyyyy
addikt
válasz
adamka36 #43130 üzenetére
Bármikor várhatod. Esős vasárnap délután vagy munka közben ha esik a figyelmed...
A random restartok is megoldódnak egy szempillantás alatt: tartsd kikapcsolva a telót.FR megvolt már? Egyébként elég valószínűnek tartom, hogy az L-ig már nem kapunk újabb rendszerfrissítést a KitKat-hez.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ricsi0307 #43062 üzenetére
- Nem kövezünk meg.
- Az S4 elődje az S3 legjobb tudomásom szerint.
- Ha sikerül hozzáférned a tartalomhoz PC-re dugva, akkor ahogy írtad is rögvest ments róla minden adatot
- Mentés után próbálhatsz új ROM-ot rántani rá, tekintve, hogy nincs mit vesztened. Ezt követően kiderül, hogy sw vagy hw eredetű a probléma. -
Petyyyyy
addikt
-
Petyyyyy
addikt
Ehh..egy balszerencsés felrakás során sikerült eltörnöm a Neo Hybridet alul a töltő nyílásánál
Túlzottan megfeszült, mert bénán erőszakoltam rá. Na mindegy, majd karácsonykor... -
Petyyyyy
addikt
Nálam is elvesztette tökéletes jelzőjét az NG8. Péntektől keddig bezárólag két alkalommal jártam úgy, hogy hívtam és nem hallottam semmit, miután felvették, csak újrahívás után.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
walcott14 #42702 üzenetére
- Battery doctor és CM mehet a kukába, helyette engedélyezd az energiatakarékos módot és lődd ki te az appokat
- Állíts auto fényerőt
- Air gesture, rámutatás tökéletesen kívül esnek a sokat fogyasztó fícsörök körén
- rezgés és néma üzemmódok szintén
- mobilhálózatoknál állítsd be a neked legoptimálisabbat. Nyilván ha mobilnetet használsz egész nap és rendelkezel megfelelő díjcsomaggal, akkor maradhat LTE, ha viszont csak Wifi-t használsz, akkor maradhat GSM-men. Ez általában jól hoz a konyhára.
A gyorsan merülés elég relatív infó - kinek mi a gyors. Dobj be egy képet az akkuhasználatodról.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest