- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz
b.bela1 #16823 üzenetére
A Telenor most indítja a 4g-t mobilokon. Az eddigi romok-ban gondolom nem volt megfelelő a hozzáférési pontok alapbeállítása a 4g-hez, az új Telenoros romban (MHA) állítólag ok (még ez sem biztos). Az sem véletlen, hogy az LTE képes készülékek listájában sem jelenik meg az S4: [link]
Ha az MHA rom-on megy a telenoros 4g akkor annak a "hozzáférési pontok" beállításait kéne megnézni, hátha... -
Vagany
őstag
válasz
b.bela1 #16808 üzenetére
Az MH8 mióta telenoros rom? Lehet az MH8-cal is mennie kell - nem biztos, de az sem biztos, hogy az MH8-ban lévő alap beéllítások jók, elvileg a telenoros MHA rom-ban nem kell állítani semmit, annak a beállításait kellene megpróbálnod, plusz nem írtad, hogy helyileg hol próbáltad, mert a lefedettség nem túl nagy még.
Én segítenék, de nem tudok mert az enyém ugyan a telenornál vásárolt, de független XEH és még nincs rá friss romés Debrecenben nincs 4g lefedettség, illetve nekem van deezerem is (amit imádok amúgy
).
-
Vagany
őstag
válasz
b.bela1 #16801 üzenetére
Ne terjeszd már a téveszméidet. A Telenor oldalán sincs leírva sehol, hogy kellene a "zeneszolgáltatás" a 4g-hez. Lefedettség kell, 4g képes mobil (a mi esetünkben friss rom is kell), új SIM kártya, valamilyen előfizetés amiben vagy van adatcsomag, vagy van mellé rendelve és akkor az év végéig korlátlanul díjmentesen van 4g.
Ha neked nem megy akkor a fentiek közül nem teljesül valami. -
Vagany
őstag
válasz
csabám #16370 üzenetére
Valamilyen európai rom biztos van, abban lenni kellene magyar nyelvnek is, de utána még nem árt a modem-re is figyelni, mert azok nem véletlenül eltérőek különböző régiókban. Lehet egyszerűbb lenne más megoldás, ha jól emlékszem van "MoreLocale" nevű program, lehet azt kéne megpróbálni.
-
Vagany
őstag
válasz
FIREBLADE78 #16085 üzenetére
Ahhoz, hogy root-olt telón működjön az OTA próbáljátok meg a Triangle Away-ben a "System modified workaround"-ot bekapcsolni és utána restartolni és természetesen official recovery legyen fent. Nekem legutóbb root-olt MEA-ra működött az OTA frissítés, így lett MGA és még a root is megmaradt. Most még nem frissítettem egyelőre (MGG-re, MH8-ra).
-
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
supertrezi #15122 üzenetére
A 16 GB több részre van particionálva a rendszernek több partíciója is van és a fennmaradó kb 9 GB a belső SD és ha van benne SD kártya akkor az a külső SD. A programok nem mindig különböztetik meg igy van amelyik mind a kettőt simán SD kártyának írja (pl a total commander is SD-kártyát ír mind a kettőre csak a külső SD kap egy 2-es számot). Amit te keresel azt a telefonon a rendszer partíciókon kell keresni és hiába keresed az SD kártyákon. Total commander-ben: Fájlrendszer/data/app , de ehhez root kell.
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15090 üzenetére
Ha a négy fájlos reparttal sem állt helyre akkor állítsd vissza eredeti állapotra és hivd ki a szervízt
, de azért előtte kérdezd meg nggabi-t is.
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15081 üzenetére
Ha probléma van akkor főleg ajánlott a repartos 4 fájlos rom felrakása.
-
Vagany
őstag
válasz
charlie1975 #15072 üzenetére
Értem, egyfájlosra gyorslinket nem tudok. Most mi van rajta? nem frissíti OTA-n, vagy más régiójú rom van most rajta?
-
Vagany
őstag
válasz
-=Tiger=- #15066 üzenetére
[link]
Itt vannak az Nggabi féle repartos gyári romok, csak regelni kell és gyors a letöltés. Az összefoglaló legvégén ott van, de ha ezt nem sikerült megtalálni pedig írták előttem is, hogy hol van, akkor lehet nem kéne belevágnotok az odinozásba se, mert baj lehet. Mindenesetre az összefoglalót olvasgathatnátok, minden le van írva, ne legyetek lusták
.
-=Tiger=- szivesen
-
Vagany
őstag
válasz
kavics325i #14150 üzenetére
samsung protektive cover +
-
Vagany
őstag
válasz
tojaaji #13754 üzenetére
Az első biztosan nem eredeti (a home gomb helyzetéből gondolom), a másik kettőn a telefonok eredetinek látszanak de a nekem furcsa, hogy az én dobozom kisebb mint ezek. Nálam a telefon éppen csak belefér a dobozba és nincs olyan keret amibe a telefont körbeveszi (az első galaxy S-emnek volt ilyen), mint a 2. és 3. hirdetésben.
-
Vagany
őstag
Használjatok Greenify-t a marketről. Root kell hozzá, de pont az ilyen memoria és akksizabáló programok ellen hatásos, mint fb meg a viber amik állandóan futni akarnak a háttérben, a Greenify-jal be lehet fagyasztani őket és csak akkor fognak futni, ha mi elindítjuk a szükséges programot.
-
Vagany
őstag
válasz
szaboba2 #13462 üzenetére
A mikrofonnal nincs gond, a kivezetés megvan (gyári headset-en is van mikrofon), a gond szoftveres oldalról van, nem tudom a gyári képes-e erre (ez könnyen kipróbálható, bár nem valószínű), de én nem ismerek olyat ami tudja, viszont ettől még nem kizárt, hogy van a marketben is.
szerk: a hívásrögzítő progik pl valszeg vesznek fel külső mikrofonnal (ezt is ki kellene próbálni a aheadset-tel), de ugye ahhoz hívásban kell lenni
.
-
Vagany
őstag
válasz
mfranky #13260 üzenetére
Ha a megjelenés utáni első hetekben vetted, május legeleje, mint pl én is akkor függetlent kaptál, XEH kóddal és a frissítéseket is ennek megfelelően kapod. Recovery módban meg tudod nézni a jelenlegi CSC-det.
szerk: És igen, eddig megegyeztek a frissítések (MDF, MDN, MEA) kb időben is egyszerre jöttek. Ez az utolsó viszont eltérő, de a független MGA újabb, mint a Telenoros MF8, bár sok különbség nincs köztük.
-
Vagany
őstag
Megint találtam egy érdekes tokot: Incipio offGRID™
Mondjuk ilyen áron nem hiszem, hogy sokan vennénk, de hátha valakinek megtetszik. Meg gondolom lehetnek hasonló koncepciójú kinai verziók is
.
Azért az a +3100 mAh nem lehet rossz, 3-4 nap nekem simán kijönne vele. -
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #12778 üzenetére
-
Vagany
őstag
válasz
samu496 #12759 üzenetére
Tudtommal a Telenorosokra nincs még, csak azokra a korai készülékekre amit a Telenor a legelején el kezdett forgalmazni és gyárilag független magyar XEH-val adták ki, azaz fizikailag megegyeznek a sima magyar független készülékekkel, jogilag nyilván nem, nekem is ilyen Telenoros XEH-ra jött meg az OTA frissítés.
-
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
dani0113 #12733 üzenetére
De akkor az OTA mit ír ki, elkezdi a frissítést vagy eleve azt mondja, hogy egy módosított eszköz?
Milyen gyári XEH-t tettél rá, MEA? Gondolom volt teljes wipe az odinozás után, mert másképp a pc marad TMH, Egyáltalán mit ír ki a cwm-ben XEH?szerk: Ha rendesen rajta van az XEH-s MEA akkor szerintem nem kéne gondnak lenni, hogy eredetileg T-s a készülék, de ki tudja, lehet az OTA ezt is nézi.
-
Vagany
őstag
válasz
heidrich #12724 üzenetére
Igen az official az OK (azt is meg kell csinálni), de kevés, a root is bekavarhat és az ota nem akarja a frissitést, ezért kell ezt az induláskori root felfüggesztést és akkor, már ez sem gond. Amúgy ha custom cwm van az sem lesz jó hiába állítod official-ra a triangle away-jel, vissza kell tenni a stock cwm-et.
-
Vagany
őstag
válasz
heidrich #12715 üzenetére
Természetesen. Csak bekapcsoltam a triangle away-ben a "system modified workaround"-ot.
Ami fura, hogy most még a root is megmaradt, a MEA-ra frissítéskor újra kellett root-olnom. Igaz, nemtom van-e köze hozzá, de a MEA már a legfrisebb autoroot-tal (asszem ez a 3. verzió) lett rootolva, az MDM még a modified autoroot-tal volt (ez asszem a 2. verzió volt). -
Vagany
őstag
Most jön OTA-n vagy 52 mega, valszeg az MGA, jelenleg rootolt XEH MEA van (triangle away-jel nullázva).
-
Vagany
őstag
válasz
dani0113 #12395 üzenetére
Én azt tettem kb 1 hónapja
kisebb esésektől védi ez is, kicsit a kijelzőt is, esztétikailag nem egy neo hibrid
. Azóta ráérek válogatni a jobb tokok között és még lehet az áruk is esik kicsit
.
szerk: Bementem egy helyi mobil boltba és megvettem az első szilikon tokot még mielőtt késő lenne, konkrétan ilyen: [link]. Nem itt vettem, de ilyen és az ára is pont ennyi volt.
-
Vagany
őstag
Ha már flipes tok itt egy fullos
[link] -
-
Vagany
őstag
válasz
FrankMonzano #11857 üzenetére
Mint ahogy az S3 megjelenésekor se volt "60-80ezer kulonbseg tudasban" az s2 és az s3 között, de ez ilyen aki a jobbat akarja meg kell fizetni és lehet, hogy nem arányosan.
-
Vagany
őstag
válasz
Sebibalu #9886 üzenetére
Chainfire gyüjtemény
Itt kell letölteni értelemszerűen GT-I9505 jfltexx sorban lévő fájlt. A csomagban régebbi Odin van (asszem 1.85) én a 3.04-est ajánlom. Tökéletesen root-olja nem kell utána törölgetni sem és ha jól tudom a SuperSU-t is tartalmazza (talán az 1.30 verzió). Lehet az 1. hozzászólásba is érdemesebb lenne ezt a linket/fájlt betenni. -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
válasz
rolcsibácsi #9451 üzenetére
Benne van a Photo Sphere
, ha erre gondoltál.
-
Vagany
őstag
Remélem nem a böngésző képe alapján mondjátok hibásnak a panelt, mellesleg én nem is látok semmit a képeken, élőben lehet látnám. Nézzétek meg teszt programban ahol homogén színek vannak, mert programokon belül a hátterek sem mindíg egyszínűek és az inteligens képjavítások is bekavarhatnak, azokat is ki kell kapcsolni, akit zavar.
LCD-Test (AMOLED ready) -
Vagany
őstag
"De hogy lehet egy külföldről behozott telefon magyar garijegyes, amit a Samu elfogad?"
Úgy, hogy minden megoldható, attól még nem lesz hivatalos/legális és a szervíznek is kell a munka, neki úgyis a gyártó/márkaképviselet fizet. Örüljünk neki, hogy eddig működött a dolog, de óvatosabban azért a produkt kód variálásokkal. -
Vagany
őstag
"Ebben az új I9505XXUBMF8-as német romban mennyi/milyen CSC-k vannak, XEH esetleg?"
Erre tudjuk már a választ?szerk: már látom, "8 codes" , XEH kizárt!
-
Vagany
őstag
válasz
buborekosviz #8776 üzenetére
Általában az SD kártyára helyezést kell támogatnia tudtommal. A fájlrendszert a kernelnek kell támogatnia, de az is rendben van.
-
Vagany
őstag
válasz
buborekosviz #8774 üzenetére
Úgy tudom igen
, de ezt az alkalmazásnak is támogatni kell.
-
Vagany
őstag
válasz
Daryl Dixon #8767 üzenetére
Azért egy dalvik cache törlés kellene, OTA után is asszem egy dalvikot töröl, de lehet a cache partíciót is törli.
más:
Ebben az új I9505XXUBMF8-as német romban mennyi/milyen CSC-k vannak, XEH esetleg? -
-
Vagany
őstag
válasz
ngabor2 #8383 üzenetére
Ha a Kiest és ezzel együtt a drivert a másolási próbálkozás/usb-re dugás után raktad fel akkor lehet be kell menni az eszközkezelőbe és ott frissíteni a drivert a hibás/kérdőjeles helyeken. Ha ez sem jó akkor szedj le mindent Kies-t USB drivert, húzd le a telefont, tedd fel amit linkeltem és utána dugd be az usb-re a telefont.
-
Vagany
őstag
válasz
ngabor2 #8379 üzenetére
Lehet kelleni fog hozzá az USB driver, az 1. hsz-ben ott van, az aktuális elérhetősége:
Samsung-USB-driver-v1.5.23.0 -
Vagany
őstag
-
Vagany
őstag
Van új rom: I9505XXUBMF5.
Spanyol ha jól látom abban asszem van magyar nyelv. -
Vagany
őstag
válasz
Ghostman78 #7946 üzenetére
"A Samsung 10 millió darabot adott el a Galaxy S4-ből a piacra dobás első hónapjában, amivel jobban sikerült a debütálás, mint az előző csúcsmobiljának, a Galaxy S3-nak. Az elemzők átlagosan 10 millió darabos havi eladást jósoltak átlagosan a Galaxy S4-re az elkövetkezendő hónapokra, amit azonban most 7 millió darabra mérsékeltek."
Azért ezek még mindig eladási rekordok és ráadásul az eddigieknél magasabb áron.
"Itt a vége a Samsung sikersztorijának?"
Sokan szeretnék ha vége lenne, de tényleg jelez valamit és a stratégián változtatniuk kell kicsit, Kína nagyon jön
, az apple is reagál a változásokra az olcsóbb ip-vel.
Jó a cikk de végig kell olvasni, a címben nem véletlen az a kérdőjel. -
Vagany
őstag
válasz
Kapanyél #7933 üzenetére
Hivatalos Adobe, válogass
!
-
Vagany
őstag
Semmi gond, nem kell elnézést kérned. De jó ha tudod, hogy ebben az esetben a garancia is kicsit másabb mint az itthoniaké. Ugyanúgy érvényes a 2 év EU gar rá, de ha jól tudom a prémium garancia az csak a Samsung Magyarország hivatalos viszonteladóitól vásárolt készülékekre vonatkozik. Viszont legalább a frissítések hamarabb érkeznek
.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest