- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-HajTömeg-
őstag
Igen az ár az nyilvánvalóan sokat nyom a latba,de akkor is furcsa,hogy gyakorlatilag a többi gyártó nemhogy stagnálna, visszafejlődik
Ismerősöm Nokia 620-ával olyan képeket töltöget facebookra, hogy a 4éves butatelefonom leveri
Namindegy ez csak egy észrevétel volt, egy fájdalmas pont ezen a telefonon,ami amúgy tetszik nagyon. -
Winchester95
őstag
Most nem az ajánlott, tetszett stb...ről van szó.....Ha még eddig valaki nem értette meg és az alapján vásárol az a maga baja.Az a plecsni arra jó hogy megtudd mennyire jött be a tesztelőnek.Nem neked és nem a második, harmadik embernek.
Igen ebben győztél.Samsungnál tényleg adják a frissítéseket is azért.(De más gyártóknál nem nagyon).
A RAM, Proci, gyorsító és az egész hardveres témát meg nem érted.Nem is fogok belemenni ebbe. Parasztvakítás az egész.Olyan mint amikor a csúcsgépen akadozik mondjuk a GTA 100, Xbox 540-en meg vígan elfut ugyan olyan felbontással grafikával.....Remélem kezded érteni mire gondolok...Ha nem akkor x)-HajTömeg-: Nem akad egyáltalán.Iphone 4ről váltottam anno: xperia s re.(kicsit lassú volt, launchert elrontották bár azt lehetett cserélni de nem volt az igazi....)xperia s ről utolsó esélyem a samsung volt.Abban nem csalódtam.S3 miniben sem.Használatra olyan mint egy iphone 4.Nem akad.(jó nem teljesen olyan.) Én is érzékeny vagyok az akadásokra rohadtul.De ez nem akad az fix.(minden gyári rajta.Igaz nekem egyből 4.1-el jött ki)
Előfizetést nem kell nézni.Nem tudom mit nem lehet megérteni azon hogy a normális kártyás árat kell nézni......hülyeség így hasonlítgatni. Nem is az előfizus árról volt szó.Más tészta.
Képek szerintem nagyon rosszak az S4 mininél.S3 mininél viszont jók.
Egy baj van az s3 minivel. A 720p-s parasztvakítás.Nem eredeti 720p-t vesz fel. :/ -
Ayanlith
tag
A Media Markt telefonok nyitóárai nagyjából az Edigitallal és más nevesebb áruházakkal megegyezőek. Egyébként az utóbbi néhány hónapban úgy tűnik, jobban odafigyelnek az árakra, jobban pariban vannak más üzletek áraival sok esetben. Persze még előfordulhatnak durvább eltérések, de egyre kevésbé jellemző, főleg mióta online is lehet náluk vásárolni és árösszehasonlítókon is fent vannak.
Szerk: 120-as komment: Az S III mini ára sem esett sokat az utóbbi hónapokban a nevesebb forgalmazóhelyeken, illetve a Telenornál sem.
-
Ayanlith
tag
Nem szívott semmit, egyelőre úgy tűnik, ennyi a hivatalos, ajánlott fogyasztói ára függetlenül:
[link]*Nekem egyébként valamiért úgy rémlik, hogy az S III mini jóval alacsonyabb áron, 100 ezer Ft körül nyitott anno (hivatalos magyarországi ajánlott fogyasztói ár), elképzelhető azonban, hogy tévedek.
A telefon nagyon tetszik, gyakorlatilag szinte az egyetlen olyan telefon, amit igazán kompromisszummentesnek éreznék, a jelenlegi díjcsomagommal azonban nagyjából 20-30 ezer Ft-tal többe kerül, mint amennyit én jelenleg reálisnak éreznék érte (ez nem jelenti azt, hogy 20-30 ezerrel kevesebbért olcsónak találnám, továbbra is sokallnám az árat, azonban el tudnám fogadni). Egyébként a hivatalos, ajánlott fogyasztói árat is nagyjából akkor tartanám reálisnak, ha ennyivel kevesebbe kerülne.
* A Media Marktban a legtöbb esetben a hivatalos, ajánlott fogyasztói áron értékesítik a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest