- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mihók77
csendes tag
válasz
Cyberpunk #21 üzenetére
Az új ZTE Super 4.5 colos HD kjelzővel fog jönni, a Telenornál már fent van a listában 28 ezer Ft-os áron 2750 ft-os haviíjú előfizetéssel, amibe fél giga net is van, és teljes egészében lebeszélhető a havidíj. (nem vagyok Telenor ügynök, még mielőtt kérdeznéd.) :-) üdv: Misi
-
h3lios
addikt
válasz
Cyberpunk #86 üzenetére
Egyszerűen olyan telefonokhoz hasonlítjátok, amik más kategóriát jelentenek.
Már megszokhattátok volna, hogy megjelenéskor minden telefon (androidon pláne) bő 20-30 ezer forinttal magasabban nyit, mint a későbbi ár.
Én is mondhatnám, hogy az S3 jobb telefon, mint a One S, ami igaz is csak a kettőnek megint semmi köze nincs egymáshoz. -
BobTail
őstag
válasz
Cyberpunk #63 üzenetére
Szerintem lényegesen kevesebb és kisebb kompromisszumokat kell kötnie az embernek a WP8-cal (főleg az Amber-rel), mint pl. az Androidnál, de mint ahogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma okostelefon-user sem
Jól ellennék Androiddal is, de mint sok kutatásból kiderült, WP8 felhasználóként már máshogy látom a helyzetet, mint régebben nem használóként.
-
Kisteker
tag
válasz
Cyberpunk #44 üzenetére
Ez így igaz!
De azért a Nokiák formaterve mégiscsak jobb, és ott nem vetik meg a unibody-t és a polikarbonátot sem. Legalábbis ha egymás mellé raksz egy Lumia 920-at meg egy S4-et, én - nem azért mert szeretem a Nokiát, mert nemrég még SGS Plus-om volt - kínáncsi vagyok hogy ki melyiknek adja a pontot a jobb formatervért. Viszont ha megnézzük, szinte minden neves gyártónak van egy jellegzetes formaterve, amit egy ideig az összes készülék képvisel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged