- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
csicsaaa #1375 üzenetére
s3 mininel valahogy jobban sikerult ezek szerint, de minden amoled kijelzonek (ha be van kapcsolva, es tok fekete kepet is mutat) van egy gyenge alapfeszultsege amit kap, es emiatt sotetben a fekete nem fekete, hanem sotetbarna (tenyleg csak akkor latszik ha tok sotetben nezel egy jellemzoen fekete kepet).
Ez nem hiba, hanem az amoled kijelzo sajatossaga. S3 mininel lehet kisebb a feszultseg, es kisebb az alap sugarzas is amit mar nem veszel eszre. S1, S2, S3 is ilyen volt. minim nem volt, de szerintem annal is lathatonak kell lenni valaminek. -
adabra
senior tag
válasz
csicsaaa #1375 üzenetére
Az S4 mini képernyője talán a Note II -éhez hasonlít leginkább (technológiában, alpixel elrendezésben).
Érdemes megnézni ezt a videót (az egészet), az említett jelenséget 1:53 -tól vesézik ki.
Úgy általában az jön le belőle, hogy az amoled technológiának mevannak az előnyei, de messze nem tökéletes még (bár ez tavalyi video).
A black clipping tesztelését ezekkel a képekkel csinálták.Kíváncsi vagyok, mit mutat az S4 mini (nekem nincs ilyen telefonom).
-
válasz
csicsaaa #1379 üzenetére
Te sehol, vmi gyártástechnológiai oka lehet, gondolom a ledeket meghajtó tranzisztorok kikapcsolt állapotban is átengednek vmennyi áramot, erre gondoltam szivárgás címszó alatt. De majd jön egy hozzáértő, aki jól leszedi rólam a keresztvizet, mert hülyeségeket írkálok.
Szerintem tegyél mellé egy clear black lcd-t, és azzal fotózd össze úgy, mint ezeket tetted, szerintem meg fogsz nyugodni, hogy még mindig az amoled a legfeketébb. -
válasz
csicsaaa #1377 üzenetére
Gondolom, hogy a meghajtó elektronika valahogy szivárog, én ezt már a wave-nél észrevettem, azon is kb ilyen világos volt a fekete, mint nálad az s4 minin, az s3 mini tényleg sötétebb, de szerintem csak azért, amit leírtam.
A túlzott merülést pedig nem ez okozza, hanem az, hogy nem megy le a telefon mélyalvásba, miközben kijelez! Nézd meg az akkumulátor menüben a grafikont. -
válasz
csicsaaa #1375 üzenetére
Egyik amoled kijelző sem vaksötét, ahogy gondolná az ember. Próbáld ki, hogy az s3 minit teljes tök sötétben bekapcsolod. Mikor nyomod a bekapcsoló gombot, egyszer csak ugyanilyen világos lesz a kijelző.
A magyarázat szerintem egyszerű: egy db amoled subpixel ugyanúgy "parázslik", "dereng", vagy mittomén, mindkét készüléken, viszont az s4 mini kijelzőjén egységnyi területen több, mint másfélszer annyi szubpixel van, ezért érzékeled fényesebbnek. -
Skynet258
veterán
válasz
csicsaaa #904 üzenetére
Nem szokott külön topik indulni, a teszt topikja pörög tovább... tehát ez.
[DE2JAY]: én is láttam már többször is, hogy épp csatlakozott, főleg mikor felébresztem a kijelzőt - pedig be van lőve, hogy a Wi-Fit soha ne bontsa, aztán ezek szerint mégis. Először zavart, aztán mondom tök mindegy, visszamászik és ez a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged