Hirdetés
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg36
tag
Akkor jó
Köszönöm mindkettőtöknek. -
mg36
tag
Jhonny Cage már nagyon korrektül válaszolt a kérdéseimre, de azért megkérdezném másoktól is, hogy azok a pöttyök sötétben másoknál is előfordulnak-e, illetve, hogy ez másokat is zavar-e? Lenne szíves valaki képet is feltölteni erről? (Sajnos senkinek nincs ilyen az ismerőseim között, a Media Marktaban meg nem fogják lekapcsolni a világítást
) -
mg36
tag
válasz
Jhonny Cage
üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
-
mg36
tag
Sziasztok!
Tetszene ez a készülék, de azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy melegszik. Mennyire durván érezhető? Kifejtené nekem valaki, hogy alap használat, pl. böngészés, zene, email esetén is észlelhető vagy csak komoly játék esetén. Csak azért kérdezem ennyire részletesen, mert a Galaxy Tab 2-nél ami nekem hú, de meleg, az másnál csak ja, tényleg egy kicsit langyos
Illetve anno S3 esetén olvastam, hogy sötétben a kijelző alatt ragasztófoltok láthatóak voltak
Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?
Üdv: mg36
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Xbox one X konzol 1Tb
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszönöm mindkettőtöknek.
Ugye ennél a készüléknél ilyen nincs?