- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg36
tag
Akkor jó
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
mg36
tag
Jhonny Cage már nagyon korrektül válaszolt a kérdéseimre, de azért megkérdezném másoktól is, hogy azok a pöttyök sötétben másoknál is előfordulnak-e, illetve, hogy ez másokat is zavar-e? Lenne szíves valaki képet is feltölteni erről? (Sajnos senkinek nincs ilyen az ismerőseim között, a Media Marktaban meg nem fogják lekapcsolni a világítást
)
-
mg36
tag
válasz
Jhonny Cage #286 üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
-
mg36
tag
Sziasztok!
Tetszene ez a készülék, de azt olvastam egy korábbi hozzászólásban, hogy melegszik. Mennyire durván érezhető? Kifejtené nekem valaki, hogy alap használat, pl. böngészés, zene, email esetén is észlelhető vagy csak komoly játék esetén. Csak azért kérdezem ennyire részletesen, mert a Galaxy Tab 2-nél ami nekem hú, de meleg, az másnál csak ja, tényleg egy kicsit langyos
Illetve anno S3 esetén olvastam, hogy sötétben a kijelző alatt ragasztófoltok láthatóak voltakUgye ennél a készüléknél ilyen nincs?
Üdv: mg36
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Opel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Formula-1
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest