Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telefonjavítás, szerviz
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nehezen észrevehető és fényképezni nem igen lehet, nem làtszana semmi, ha nem olvastam volna róla s3 topicban, valószínű észre sem veszem!Két dolog van még ami engem zavar, egyik, hogy a tesztben azt írjàk tekintélyes fényereje van az értesítő lednek, na az enyémnek elég gyenge, a màsik, hogy csengésnél mindig halkan indulnak a csengőhangok és csak pár másodperc után erősödik a hangerő és nem lehet ezen állítani!
-
Jhonny Cage
tag
Nekem ha sokáig böngészek akkor langyos, játékoknál illetve youtubenál melegszik valamivel jobban, de azért nem égeti a kezem, nemvészes.A kijelző, na annál vaksötétben ha full fekete a kijelző és nagyon erősen koncentrálsz akkor észrevehető pár pötty, de normál használatnál nem látható semmi, viszont nekem a feketéjével van bajom, nem az igazi amoledes mélyfekete, olyan mint ha lenne egy kis háttérvilágítás ami azért furcsa mert mégis csak amoled, viszont így is odavág minden ips paneleset.Másik gondom, hogy eléggé le van csupaszítva a rendszer, a home felületnek semmi beàllítàsi lehetőség, és az artot is kivették belőle.Ezeket leszámítva korrekt telefon, ebben az àrban(59 k) nekem verhetetlen vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest