- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Magisk
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nehezen észrevehető és fényképezni nem igen lehet, nem làtszana semmi, ha nem olvastam volna róla s3 topicban, valószínű észre sem veszem!Két dolog van még ami engem zavar, egyik, hogy a tesztben azt írjàk tekintélyes fényereje van az értesítő lednek, na az enyémnek elég gyenge, a màsik, hogy csengésnél mindig halkan indulnak a csengőhangok és csak pár másodperc után erősödik a hangerő és nem lehet ezen állítani!
-
Jhonny Cage
tag
Nekem ha sokáig böngészek akkor langyos, játékoknál illetve youtubenál melegszik valamivel jobban, de azért nem égeti a kezem, nemvészes.A kijelző, na annál vaksötétben ha full fekete a kijelző és nagyon erősen koncentrálsz akkor észrevehető pár pötty, de normál használatnál nem látható semmi, viszont nekem a feketéjével van bajom, nem az igazi amoledes mélyfekete, olyan mint ha lenne egy kis háttérvilágítás ami azért furcsa mert mégis csak amoled, viszont így is odavág minden ips paneleset.Másik gondom, hogy eléggé le van csupaszítva a rendszer, a home felületnek semmi beàllítàsi lehetőség, és az artot is kivették belőle.Ezeket leszámítva korrekt telefon, ebben az àrban(59 k) nekem verhetetlen vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged