- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Poco F7
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nekem ha sokáig böngészek akkor langyos, játékoknál illetve youtubenál melegszik valamivel jobban, de azért nem égeti a kezem, nemvészes.A kijelző, na annál vaksötétben ha full fekete a kijelző és nagyon erősen koncentrálsz akkor észrevehető pár pötty, de normál használatnál nem látható semmi, viszont nekem a feketéjével van bajom, nem az igazi amoledes mélyfekete, olyan mint ha lenne egy kis háttérvilágítás ami azért furcsa mert mégis csak amoled, viszont így is odavág minden ips paneleset.Másik gondom, hogy eléggé le van csupaszítva a rendszer, a home felületnek semmi beàllítàsi lehetőség, és az artot is kivették belőle.Ezeket leszámítva korrekt telefon, ebben az àrban(59 k) nekem verhetetlen vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest