Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- One mobilszolgáltatások
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Nekem ha sokáig böngészek akkor langyos, játékoknál illetve youtubenál melegszik valamivel jobban, de azért nem égeti a kezem, nemvészes.A kijelző, na annál vaksötétben ha full fekete a kijelző és nagyon erősen koncentrálsz akkor észrevehető pár pötty, de normál használatnál nem látható semmi, viszont nekem a feketéjével van bajom, nem az igazi amoledes mélyfekete, olyan mint ha lenne egy kis háttérvilágítás ami azért furcsa mert mégis csak amoled, viszont így is odavág minden ips paneleset.Másik gondom, hogy eléggé le van csupaszítva a rendszer, a home felületnek semmi beàllítàsi lehetőség, és az artot is kivették belőle.Ezeket leszámítva korrekt telefon, ebben az àrban(59 k) nekem verhetetlen vétel volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Star Trek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest