- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
i9301i-m van (S3 Neo plus), lassan egy éves. Nemrég váltottam t-mobile-ra, és azóta a mobilinternet folyamatosan szétkapcsol. A hálózatot jelzi, de azt írja ki hogy "csatlakozás". Vagy nagyon sokat kell várni, hogy bejöjjön, vagy mobil adatokra kell nyomni egy 'ki-be'-t és újra csatlakozik.
Előtte a vodafone-nál voltam, ott nem csinálta. SIM csere már volt, nem az okozza, szervizben azt mondták, hogy ismert a probléma, de nem device hiba, hanem szolgáltató.
Meg tudja ezt bárki erősíteni?
Tapasztal bárki ilyesmit?
Android 4.4.2 fut rajta, esetleg újabb nem gyári ROM megoldhatná ezt? (Bár még 1 év grai van rajta, amit nem biztos, hogy fel szeretnék áldozni.)Köszi szépen előre is!
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest