- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Saphirahick #2089 üzenetére
Szia!
Én is T-s vagyok, és nálam is jelentkezik folyamatosan ez a hiba...
Az egyik fórumtársnak is volt ilyen problémája, ha jól emlékszem szervízbe is adta, és újratette a telót. Én még nem jutottam odáig, hogy gyaluljam a telómat. Elvileg az majd megoldja. Ja, és gyári rom van rajta nekem is. Töröltem néhány javasolt alkalmazást, és attól kicsit jobb lett, olyan gyakran már nem dobálja a netet, de a folytonosság megvan. -
Andrewstarr
aktív tag
válasz
Telenor-nál nem tapasztaltam én sem ilyet.
-
dzsi23
addikt
válasz
Sokan jeleztek már itt ilyen hibát, és tudomáson szerint, mind t-s volt. Én telenoros vagyok, nincs ilyen problémám, és te is leírtad, hogy a vodafone-nál sem volt, szal részemről meg tudom erősíteni, hogy a t-nél van a hiba.
Bár nem tudom, hogy más készülékeknél is előfordul, vagy csak a Neo nem kompatibilis a t-vel.
-
wanted01
csendes tag
válasz
Saphirahick #206 üzenetére
Összehasonlításképp valaki tudna infot adni (akinek már van tapasztalata) az S3 és az S3 Neo valós üzemidejéről. Elképzelhető, hogy valamelyik tovább bírja?
-
Blac1
aktív tag
válasz
Saphirahick #199 üzenetére
Szia!
Ott van például a Alcatel One Touch Idol 2 S. Jó 10 ezerrel olcsóbb, de a fórumon elég sok rosszat írnak róla, viszont 4G-vel. Vagy a Sony Xperia M2. Az egy jó 10 ezerrel drágább, gyengébb kijelzővel de erősebb hardverral és 4G-vel. Szerintem ha a 4G és az OTG hiányával együtt tudsz élni akkor jó választás lenne az S3 Neo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest