Hirdetés
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).