- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saphirahick
tag
Sziasztok!
Mostanság terveztem egy ilyen telefont venni 70-ért. Körbenéztem alaposan a piacon, de lehet, hogy valami elkerülte a figyelmemet, esetleg tudtok jobbat hasonló összegért? (Maximum 75k). Tudni kell, hogy nekem most egy Nokia 5530-asom van, tehát ahhoz képest ez egy csúcskategóriás telefon, és nagy előrelépés.
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).
Any advice? Első körben ne a hater-ek írjanak!
Köszi szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Egér probléma
- Bittorrent topik
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Python programozás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nyilván találni jobbat, csak milyen áron... Plusz ebben az árkategóriában nem igazán találtam olyat, ami mindenben jobb lett volna (Pl. ott a Nexus 4, aminek a hardvere erősebb, de régebbi, nem bővíthető, az akksi sem kivehető, kisebb felbontású előlapi kamera, stb).