Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Nem is mondtam, hogy ez egy rossz telefon, vagy bármi bajom lenne vele. Ami zavar, hogy ha jól tudom be volt jelentve S3-ra a Kitkat, amit később visszavontak. Szerintem elég valószínű, hogy emiatt. Mert itt látszik, hogy megtudják csinálni rá, fektettek bele energiát, de csak annak adják oda, aki most veszi meg.
"Nem jellemző más gyártókra sem, hogy két éves telefonjaikra kihoznák a legújabb Androidot" - De az sem, hogy két év múlva megint kiadják kvázi ugyan azt a telefont. És ha már kiadják, akkor nyilván nem felejtették el. Ergo..
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó remek állpotú iPhone XS Max 64GB
- Samsung Galaxy A51 Dual kártyafüggetlen dobozában karácsonyra is! :)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 520 meg a 720 még tényleg hasonlít egy kicsit, bár nem kell nagy tudás hozzá, hogy megkülönböztessem őket, elvégre a 720 nagyobb, a kijelző feletti elrendezése is másabb, meg ha jól tudom világítanak a gombjai.