- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
OK. Nincs szemellenző, az IPhone a 4-től, vagy a legtöbb htc például szerintem is szebb a Samsungoknál. Az Alcatelnek is vannak olyan telói, amik jobban tetszenek, mint a legtöbb Samu. Ez csak így hirtelen jutott eszembe. Voltak olyan Nokiák is, amik kifejezetten szépek voltak (6300, E65 pl.), most is tetszik a színes hátlap egyes Lumiákon (narancssárga, zöld - nekem pont a 6xx sorozattal van a legkevesebb bajom
).
Hiába, ízlésről nem lehet érdemben vitatkozni. Nem meggyőzni akartalak, csak rámutatni, hogy más emberek másképp látják ezt a kérdést. Én is befejeztem. -
törölt tag
Ezeket a kevés RAM-ra, bezárogatásra, elviselhetetlen akadozásra vonatkozó bejegyzéseket őszintén szólva leginkább tőletek szoktuk hallani.
Ti pedig annyiszor leírogatjátok egymásnak, hogy a végén tényleg elhiszitek, egy Samsung telefon ilyen. Pedig nem.
Hasonló ez, mint az ízlésbeli vita arról, hogy a Samsung formaterve és anyaghasználata jó-e. Le lehet itt írogatni ezerszer, hogy unalmas, meg "szappantartó műanyag", de a felhasználók óriási többségét ez láthatóan nem érdekli.
Én például az általad belinkelt Nokia telefonokat látom unalmasnak és rondának, de ennek ugyanúgy nincs semmi jelentősége, hiszen nem kell ilyen készüléket használnom.
-
Balathruin
veterán
Nálam 4.1.2 van, tácswíz, de a régebbi. Gyárilag valami gáz van a rommal, mert elég lassú a teló, akadozik, stb. (Nem ram baja van) Valami nagyon leterheli. Takarított deodex rom van fent, és ram takarítás után akár 250 megáig lemegy, ha már egy ideje megy a teló, akkor is 400 alatt van.
Az újabb Tácswízzel van valani, hogy ennyire zabálja a ramot...
Ami kimaradt: S Advance, "768" mega ram (630 használható) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest