- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
OK. Nincs szemellenző, az IPhone a 4-től, vagy a legtöbb htc például szerintem is szebb a Samsungoknál. Az Alcatelnek is vannak olyan telói, amik jobban tetszenek, mint a legtöbb Samu. Ez csak így hirtelen jutott eszembe. Voltak olyan Nokiák is, amik kifejezetten szépek voltak (6300, E65 pl.), most is tetszik a színes hátlap egyes Lumiákon (narancssárga, zöld - nekem pont a 6xx sorozattal van a legkevesebb bajom
).
Hiába, ízlésről nem lehet érdemben vitatkozni. Nem meggyőzni akartalak, csak rámutatni, hogy más emberek másképp látják ezt a kérdést. Én is befejeztem. -
törölt tag
Ezeket a kevés RAM-ra, bezárogatásra, elviselhetetlen akadozásra vonatkozó bejegyzéseket őszintén szólva leginkább tőletek szoktuk hallani.
Ti pedig annyiszor leírogatjátok egymásnak, hogy a végén tényleg elhiszitek, egy Samsung telefon ilyen. Pedig nem.
Hasonló ez, mint az ízlésbeli vita arról, hogy a Samsung formaterve és anyaghasználata jó-e. Le lehet itt írogatni ezerszer, hogy unalmas, meg "szappantartó műanyag", de a felhasználók óriási többségét ez láthatóan nem érdekli.
Én például az általad belinkelt Nokia telefonokat látom unalmasnak és rondának, de ennek ugyanúgy nincs semmi jelentősége, hiszen nem kell ilyen készüléket használnom.
-
Balathruin
veterán
Nálam 4.1.2 van, tácswíz, de a régebbi. Gyárilag valami gáz van a rommal, mert elég lassú a teló, akadozik, stb. (Nem ram baja van) Valami nagyon leterheli. Takarított deodex rom van fent, és ram takarítás után akár 250 megáig lemegy, ha már egy ideje megy a teló, akkor is 400 alatt van.
Az újabb Tácswízzel van valani, hogy ennyire zabálja a ramot...
Ami kimaradt: S Advance, "768" mega ram (630 használható) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest