- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Amikor beszéltem a Samsunggal akkor nekem azt mondta az ügyintéző,hogy regisztráljam be S3 VE-re de majd lesz S3 Neo.De amit linkeltél az alapján az S3 VE és az S3 Neo az egy és ugyanaz. Legalábbis a típusszáma mindkettőnek I 9301I. De még erre én rákérdezek legközelebb.Hátha másik ügyfélszolgálatos lesz akit kapok.
-
cultfeca
tag
Én is szombaton vetten egy S3 Neo-t a menyasszonyomnak.Meglepetésemre igen jó kis készülék.A mérete sem zavarba ejtően kicsi(Note3 van nekem).A kijelző szerintem GG3 de ez csak a privát véleményem,erre utaló infó-t én se találtam.Én most azért harcolok,hogy felvegyék a prémium garis készülékek közé és legyen házhoz jövős szerviz.Már azt az infó-t kaptam,hogy egy hónapon belül közte lesz.De ha többen is beszélünk a Samsung Magyarországgal,akkor remélhetőleg be is váltják az ígéretüket. Ezért kérek mindenkit akit érdekel a dolog legalább egyszer telefonáljon a Samsung ügyfélszolgálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Apple MacBook
- Gyúrósok ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest