- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Amikor beszéltem a Samsunggal akkor nekem azt mondta az ügyintéző,hogy regisztráljam be S3 VE-re de majd lesz S3 Neo.De amit linkeltél az alapján az S3 VE és az S3 Neo az egy és ugyanaz. Legalábbis a típusszáma mindkettőnek I 9301I. De még erre én rákérdezek legközelebb.Hátha másik ügyfélszolgálatos lesz akit kapok.
-
cultfeca
tag
Én is szombaton vetten egy S3 Neo-t a menyasszonyomnak.Meglepetésemre igen jó kis készülék.A mérete sem zavarba ejtően kicsi(Note3 van nekem).A kijelző szerintem GG3 de ez csak a privát véleményem,erre utaló infó-t én se találtam.Én most azért harcolok,hogy felvegyék a prémium garis készülékek közé és legyen házhoz jövős szerviz.Már azt az infó-t kaptam,hogy egy hónapon belül közte lesz.De ha többen is beszélünk a Samsung Magyarországgal,akkor remélhetőleg be is váltják az ígéretüket. Ezért kérek mindenkit akit érdekel a dolog legalább egyszer telefonáljon a Samsung ügyfélszolgálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest