Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Amikor beszéltem a Samsunggal akkor nekem azt mondta az ügyintéző,hogy regisztráljam be S3 VE-re de majd lesz S3 Neo.De amit linkeltél az alapján az S3 VE és az S3 Neo az egy és ugyanaz. Legalábbis a típusszáma mindkettőnek I 9301I. De még erre én rákérdezek legközelebb.Hátha másik ügyfélszolgálatos lesz akit kapok.
-
cultfeca
tag
Én is szombaton vetten egy S3 Neo-t a menyasszonyomnak.Meglepetésemre igen jó kis készülék.A mérete sem zavarba ejtően kicsi(Note3 van nekem).A kijelző szerintem GG3 de ez csak a privát véleményem,erre utaló infó-t én se találtam.Én most azért harcolok,hogy felvegyék a prémium garis készülékek közé és legyen házhoz jövős szerviz.Már azt az infó-t kaptam,hogy egy hónapon belül közte lesz.De ha többen is beszélünk a Samsung Magyarországgal,akkor remélhetőleg be is váltják az ígéretüket. Ezért kérek mindenkit akit érdekel a dolog legalább egyszer telefonáljon a Samsung ügyfélszolgálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő