- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
cultfeca
tag
Amikor beszéltem a Samsunggal akkor nekem azt mondta az ügyintéző,hogy regisztráljam be S3 VE-re de majd lesz S3 Neo.De amit linkeltél az alapján az S3 VE és az S3 Neo az egy és ugyanaz. Legalábbis a típusszáma mindkettőnek I 9301I. De még erre én rákérdezek legközelebb.Hátha másik ügyfélszolgálatos lesz akit kapok.
-
cultfeca
tag
Én is szombaton vetten egy S3 Neo-t a menyasszonyomnak.Meglepetésemre igen jó kis készülék.A mérete sem zavarba ejtően kicsi(Note3 van nekem).A kijelző szerintem GG3 de ez csak a privát véleményem,erre utaló infó-t én se találtam.Én most azért harcolok,hogy felvegyék a prémium garis készülékek közé és legyen házhoz jövős szerviz.Már azt az infó-t kaptam,hogy egy hónapon belül közte lesz.De ha többen is beszélünk a Samsung Magyarországgal,akkor remélhetőleg be is váltják az ígéretüket. Ezért kérek mindenkit akit érdekel a dolog legalább egyszer telefonáljon a Samsung ügyfélszolgálatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Amazon
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest