- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bailey
senior tag
Én is vettem egy Neo-t. Előtte Note2 volt de sajnos tönkrement. Ez volt ami még belefért újonnan a pótlásra szánt keretbe, és a nevesebb gyártók készülékei közül ennél kellett a legkevesebb kompromisszumot kötni szerintem. Az LG G2 Mini és az L90 is tetszett de ott csak 8 giga a memória, amiből a fele sem érhető el, ami a 4.4-nél már nem mindegy, és csak 1 giga ram van bennük, illetve a G3S ami szintén hasonló, csak drágább sokkal. És azt kell mondjam hogy a Neo kellemes csalódás számomra, mert a sebessége teljesen rendben van, nem akadozik, és belakva is bőven elég a másfél giga ram. Tehát alaptalan volt a félelmem. Hozzáteszem hogy ez az I9301I modell 1.4-es procival. Viszont egyenlőre ha a kezembe veszem még az első gondolatom hogy milyen apró

Írtam a Samsungnak hogy a kijelző rendelkezik-e valamilyen karcálló borítással, mert erről nincs hivatalos infó. A válaszuk:Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a Galaxy S3 Neo készülék kijelzője Super Amoled kapacitív érintőkijelző. A Super Amoled technológia abban tér el többi képmegjelenítési technológiától, hogy az érintést érzékelő réteget a képernyőbe integrálják, ami azt jelenti, hogy érintésérzékelő egyben van a kijelzővel.
A Galaxy S3 Neo készülék részletes specifikációját a következő linken érhető el:
Bízunk benne, hogy válaszunk teljes körűnek és hasznosnak bizonyult az Ön számára. Amennyiben további segítségre van szüksége, állunk szíves rendelkezésére e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chaten, vagy pedig a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.Magyarul szerintem fogalmuk sincs de nem akarják nyíltan bevallani

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Grand Prix - Új névvel térnek vissza egy legendás sorozat klasszikus epizódjai
- Milyen notebookot vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 5. nap: Paradise Killer
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest