Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lövöm már ki őket... egyiket sem használom.
illetve töltöttem le rá 4 autos játékot,nem tudom ha letiltom ezt a google play-t befolyásol valamit ?
beállitasok ---> alkalmazások ? itt kell letiltani ?egyébként ez kibaszott gyors telefon, g2 mini sem ilyen folyékony mint ez...nagyot néztem,hogy hasít...kamera teszten átment, fülessel jól szól átment, az akku ha jó lesz akkor asszem megmarad
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest